iyi aksamlar kizlar
annem nası öğrenciyim ama
dile tuz artık felsefem oldu
ateşimi ölçuyorum ama oyle bariz bi artış olmadı henuz..o yuzden o şık gitti..kit aldım 5 tane 3 ü heba oldu negatifle..2sini saklıyorum akıntı desen öle kıvamlı bi akıntım da yok..ya ben bi tuhaf yumurtluyorum yada hala yumurtlamadım..o sebeptendir ki her gün çalışmaca şimdilik ha bu arada bugun 16.günümdü
canın çok bşey istediğinde dilinin ucuna acıcık tuz koyuyosundeece bu dile tuz meselesi ne allah aşkına merak ettim geçmişide okumadım ben
bizde çalıştık bu sabah haftaiçide çalışmalar yaptık inşallah tutmuştur bu sefer
senin bat ne zaman benimki 2-3 ocak
ateşimi ölçuyorum ama oyle bariz bi artış olmadı henuz..o yuzden o şık gitti..kit aldım 5 tane 3 ü heba oldu negatifle..2sini saklıyorum akıntı desen öle kıvamlı bi akıntım da yok..ya ben bi tuhaf yumurtluyorum yada hala yumurtlamadım..o sebeptendir ki her gün çalışmaca şimdilik ha bu arada bugun 16.günümdü
Şanslı günlerdesin hadi inşallahhhhh tutar canım progesteronun ne seviyede
süpersin deecesiiiiiannem nası öğrenciyim ama
dile tuz artık felsefem oldu
sağol canım,bol meyve yiyemem ki...şekerim var,sınırlı sayıda yiyorum. c vit aldım demin 100 mg, sabah da içerim bir tane.amannn sedasecim iyi bak kendine hasta olma ya bol bol meyve ye sıkma portakalm suyu iç vitamin al dikkat et kendinede bebişede canım
16. günün mü... yahu ne kadar cabuk gecmis bu zaman ayoll... artik yumurtlamada gecti senin adet bekleme zamanin gelmiss
17. güne kadar kesin calisma olsun amaa... ondan sonrada aslinda yine ayni her 2 günde 1
benimde bugün 8. günümmne derisniz kizlar nasil yapicam ben dün calisma oldu
bugün olmasin yarin yine calisma olsun mu sizce... off nekadarda bilgisizim yaa
İlk defa karşılaşıyoruz tanıştığıma memnun oldum
16. günün mü... yahu ne kadar cabuk gecmis bu zaman ayoll... artik yumurtlamada gecti senin adet bekleme zamanin gelmiss
17. güne kadar kesin calisma olsun amaa... ondan sonrada aslinda yine ayni her 2 günde 1
ne seviyede? bilmem ki :26: nası bilcem onu anaaaam
canın çok bşey istediğinde dilinin ucuna acıcık tuz koyuyosunseda annem söledi
benim sat 7 ocaktı bat ne Allah bilir
bende............
diline tuz koy koşş
canın çekiyosa bugün de16. günün mü... yahu ne kadar cabuk gecmis bu zaman ayoll... artik yumurtlamada gecti senin adet bekleme zamanin gelmiss
reglinin 21. günü tahlille... yalnız kadın doğumcular 10'dan aşağıyı saymıyorlar:)) endokrincim 3 yeter bize dedi,ben en çok 7 gördüm o sonucu. kadın doğumcumun yumurtlama yok dediği ay gebe kaldım ve dr.u değiştirdimne seviyede? bilmem ki :26: nası bilcem onu anaaaam
valla şekerim dünürümle kaderim 21 22 de yumurtlıcan sen diyolar..ben de kuduruk kuduruk devam ediyorum :78:regle kadar devam anasını satiim
bugün 16 gündeysen 5 gün sonra 21. günde bi tahlil yaptır progesteron aynıgün çıkar ve anlarız yumurtaldınmı kalitelimiydi falan yaptırsana zor olmazsa
amann ne olur ne olmaz diye bencede devam et sen canikomm...
Buarada Ces nerde niye gelmedi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?