2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

annem nası öğrenciyim ama
dile tuz artık felsefem oldu

deece bu dile tuz meselesi ne allah aşkına merak ettim geçmişide okumadım ben
bizde çalıştık bu sabah haftaiçide çalışmalar yaptık inşallah tutmuştur bu sefer
senin bat ne zaman benimki 2-3 ocak

Şanslı günlerdesin hadi inşallahhhhh tutar canım progesteronun ne seviyede

deece bu dile tuz meselesi ne allah aşkına merak ettim geçmişide okumadım ben
bizde çalıştık bu sabah haftaiçide çalışmalar yaptık inşallah tutmuştur bu sefer
senin bat ne zaman benimki 2-3 ocak
canın çok bşey istediğinde dilinin ucuna acıcık tuz koyuyosun seda annem söledi

benim sat 7 ocaktı bat ne Allah bilir

16. günün mü... yahu ne kadar cabuk gecmis bu zaman ayoll... artik yumurtlamada gecti senin adet bekleme zamanin gelmiss
17. güne kadar kesin calisma olsun amaa... ondan sonrada aslinda yine ayni her 2 günde 1

benimde bugün 8. günümm ne derisniz kizlar nasil yapicam ben dün calisma oldu
bugün olmasin yarin yine calisma olsun mu sizce... off nekadarda bilgisizim yaa

annem nası öğrenciyim ama
dile tuz artık felsefem oldu
süpersin deecesiiiii bak cidden çok kaya tuzu işe yarıyor. ama nasıl,resmen böyle taş gibi bir kalıp,rengi de böyle sarımsı,yer yer gri,kahverengi bir blok.halam torbalıdan yuz fabrikasından almış,yıkadık o taş parçasını(yani tuzu)kirli sandık,değilmiş,meğer piyasa tuzları işlem görünce bembeyaz oluyor ama o arada mineralleri yitiriyormuş.havanla kırdım,bir tutam,çok değil,işe yarıyor.
amannn sedasecim iyi bak kendine hasta olma ya bol bol meyve ye sıkma portakalm suyu iç vitamin al dikkat et kendinede bebişede canım
sağol canım,bol meyve yiyemem ki...şekerim var,sınırlı sayıda yiyorum. c vit aldım demin 100 mg, sabah da içerim bir tane.

Canım ya benimde 8.günüm ne tesadüf

valla şekerim dünürümle kaderim 21 22 de yumurtlıcan sen diyolar..ben de kuduruk kuduruk devam ediyorum :78:regle kadar devam anasını satiim

canın çok bşey istediğinde dilinin ucuna acıcık tuz koyuyosun seda annem söledi

benim sat 7 ocaktı bat ne Allah bilir

hımmm anladım işe yarıyormu bari denedinizmi? aaa aramızda 1 gün var bu arada benim sat 8 ocak bugün 15. günüm ama ben erken yumurtluyorum şu an bitti gibi bişey yani ama tabi denemeler devam etçek adet olana kadar (inşallah olmam )

diline tuz koy koşş

canın çekiyosa bugün de...çekmiyorsa yarına...cenk ütme,sevüşşş
ne seviyede? bilmem ki :26: nası bilcem onu anaaaam
reglinin 21. günü tahlille... yalnız kadın doğumcular 10'dan aşağıyı saymıyorlar:)) endokrincim 3 yeter bize dedi,ben en çok 7 gördüm o sonucu. kadın doğumcumun yumurtlama yok dediği ay gebe kaldım ve dr.u değiştirdimeğer 21.gün yeterli değilse geç yumurtlama olasılığından dolayı 25.gün de bakılıyor.

bugün 16 gündeysen 5 gün sonra 21. günde bi tahlil yaptır progesteron aynıgün çıkar ve anlarız yumurtaldınmı kalitelimiydi falan yaptırsana zor olmazsa

işten izin alıp gitmem fln zor canım..ayrıca eşim kızar...kasıma kadar doğal haline bırakalım istiyor.kasımda 1 yıl olcak da deneyeli..bakalım tatlım ya en kötü bikaç ay daha doktora gitmek istemiyorum bu ay gittim daha çnkü..amaan kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…