işten izin alıp gitmem fln zor canım..ayrıca eşim kızar...kasıma kadar doğal haline bırakalım istiyor.kasımda 1 yıl olcak da deneyeli..bakalım tatlım ya en kötü bikaç ay daha doktora gitmek istemiyorum bu ay gittim daha çnkü..amaan kısmet
Canım azönce sormuşsun iki günde bir çalış canım ikisi arasında 48 saat olmalı
canın çekiyosa bugün de...çekmiyorsa yarına...cenk ütme,sevüşşş
Bence bu doktora gitmek sayılmaz muayene falan olmıycaksın sadece tahlil rica etceksin okadar tabiki sen bilirsin Allah doktor yoluna koyulmadan güldürsün yüzünü canım
o haftaiçi 9-18 geliyo genelde...akşamları pek girmiyo..uyumuştur bile o şimdiiiii bebişiyle
kıyamammmm:26::26:öyle aslinda hatta bugün okudum hamilelik belirtileri bölümünde... birisi upuzun bi yazi koymus oraya bayaa bi okudum cok guzel seyler yaziyordu merak edenlere burdaa
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...steyenlere-kafaya-takanlara-minik-notlar.html
ozaman yarinnncanim ya cok utanarak söylüyorum ama benim hic bir zaman canim cekmiyorki:26:
devam et bence de regle dek, ne kaybedersin.bak ben yumurtlama kaçtı derken gebe kaldım, bir hafta geç yumurtlamışım,devammmmvalla şekerim dünürümle kaderim 21 22 de yumurtlıcan sen diyolar..ben de kuduruk kuduruk devam ediyorum :78:regle kadar devam anasını satiim
kıyamammmm:26::26:
devam et bence de regle dek, ne kaybedersin.bak ben yumurtlama kaçtı derken gebe kaldım, bir hafta geç yumurtlamışım,devammmm
bize de yasak devam...kociş kuduruyorben de istemiyor değilim de...yapamam gibi de geliyor..anaçlık ağır basıyor...
devam et bence de regle dek, ne kaybedersin.bak ben yumurtlama kaçtı derken gebe kaldım, bir hafta geç yumurtlamışım,devammmm
bize de yasak devam...kociş kuduruyorben de istemiyor değilim de...yapamam gibi de geliyor..anaçlık ağır basıyor...
öyle aslinda hatta bugün okudum hamilelik belirtileri bölümünde... birisi upuzun bi yazi koymus oraya bayaa bi okudum cok guzel seyler yaziyordu merak edenlere burdaa
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...steyenlere-kafaya-takanlara-minik-notlar.html
ozaman yarinnncanim ya cok utanarak söylüyorum ama benim hic bir zaman canim cekmiyorki:26:
hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...Bence bu doktora gitmek sayılmaz muayene falan olmıycaksın sadece tahlil rica etceksin okadar tabiki sen bilirsin Allah doktor yoluna koyulmadan güldürsün yüzünü canım
öyle aslinda hatta bugün okudum hamilelik belirtileri bölümünde... birisi upuzun bi yazi koymus oraya bayaa bi okudum cok guzel seyler yaziyordu merak edenlere burdaa
birbirimize smile göndere göndere bi hal olduk ayoll
all sanaa all sanaaaa
benden bi kahve sanaa
hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...
daha yaşın 20, yeni evlisin,işve cilve,oyun derken tadını çıkarmayı öğreneceksin...benim için ibadet gibi bir şey kocamla olmak...çok özel,çok yakın....çok duygusal...ben koçui ga,belki ondan ama şu an,içimdeki bebişle zaten yasak da...yasak olmasa da ıııhhh olmaz!
evet şekerim ben de öle yapıcam bu ay..aman fırrt aralıgın acısı cıkıyo bi yerde:78::78:
valla benim eşim de diyo ben anlamam hamileyken yok mok diye..akrep burcu nolcakk. haklılar kendilerince ama ah analıkkk
yaa derler onlar da sonra kendileri de tırsıyor.orgazm kasılmaları rahimde açılmaya bu nedenle düşüğe ya da doğuma neden olabilirmiş,benim durumum için bu,herkeste olacağını sanmam.dr.um riskli gebelik uzmanı,belki ondan bu kaa tedbirlihamile olunca eşim kudursa da ahhh be çocuk ananla beni ayırdın şlimdiden doğ da bak annen nasıl benim olacak diye diye oturuyor.
Canım bizim hastalıklar isteksizlik yapıyormuş ama bende hiç olmadı ilaç kullanmada öncede istekliydiAma gebe kalsam sanırım amacıma ulaşmanın rahatlığıyla ve bebeğimi koruma iç güdüsüyle soğuyabilirdim sanırım ama rahatlar ve gevşersin bence bi dene malum oksitosin şart hem başında daha z ağrır
hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...
daha yaşın 20, yeni evlisin,işve cilve,oyun derken tadını çıkarmayı öğreneceksin...benim için ibadet gibi bir şey kocamla olmak...çok özel,çok yakın....çok duygusal...ben koçui ga,belki ondan ama şu an,içimdeki bebişle zaten yasak da...yasak olmasa da ıııhhh olmaz!
Canım ya kusuruma bakma nolur acemiyim ya forumda ben onu senin yazın sandım ama yanıldığımada çoook sevindim beni affet olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?