2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

teşekkürler canım..fondiiiiiiiiiip

kız sen 20 yaşında mısınnnnnnn=?

aaa sen yas konusu gectiginde yokmuydun kiz... evet ben 20 yasindayim henüzz

Canım ya kusuruma bakma nolur acemiyim ya forumda ben onu senin yazın sandım ama yanıldığımada çoook sevindim beni affet olurmu.

haaa.... tamam yaa sorun degil olur böyle seyler

Canım ya ben o isteksizlik sedada sandım yanlışlıkla yazdım kusura bakmayınnnn.Sende 20 yaşındaymışsın ne güzelllll aaahh ah o yaşa geri dönsem neleri değiştirirdim

süpermiss

aaa sen yas konusu gectiginde yokmuydun kiz... evet ben 20 yasindayim henüzz

haaa.... tamam yaa sorun degil olur böyle seyler

kısmen vardım da seninkini bilmiyodum..daha küçüksün kız sen amma erken evlenmişsin.. 1.5 sene olmuş evleneli ablana 1senen var..e cocuk da 9 ay karında..3 ay içinde hamile kalcaksın bebişim bu durumda

Canım ya ben o isteksizlik sedada sandım yanlışlıkla yazdım kusura bakmayınnnn.Sende 20 yaşındaymışsın ne güzelllll aaahh ah o yaşa geri dönsem neleri değiştirirdim
aynen ben de...regl düzensizliğim vardı,muayeneden tırsıp dr.a gitmemiştimne yapacaksa dr??? ebrucuğum,eşinle sen,tenlerinizi tanıdıkça işin keyfi de çıkmaya başlayacak,acık oyun,cilve...ille birleşme şart değil...

ya tamam sorun degil neyse.....

herhalde ,,niye daha önce cocuk istemedim/yapmadim,,, diyorsundur...
buarada yasin kac

Süperiz ya Buarada şu ani sinir bendede var kısa sürüyo sonrasıda pişmanlık

kuzular benim koca bebek mızmızlanıyo..beraber uzanarak tv izlicekmşiz...bana musade ufak ufakkkkkkkkk..hepinizi öptüm bademi en çoooooook
tatlı ruyalar,ruyanızda beni ya hamiş görün yada 80lerden cıkma halimle
:80::80::80:

ya tamam sorun degil neyse.....

herhalde ,,niye daha önce cocuk istemedim/yapmadim,,, diyorsundur...
buarada yasin kac

28 yaşındayım.Ne diycem sana bu isteksizlik ilk günden beri varsa kesin seni etkileyen bişey oldu burdan soramıyorum ama özelde konuşuruz bi ara.İsteksizlik değil ama bende kısmi vajinismusla uğraştım birsüre

kısmen vardım da seninkini bilmiyodum..daha küçüksün kız sen amma erken evlenmişsin.. 1.5 sene olmuş evleneli ablana 1senen var..e cocuk da 9 ay karında..3 ay içinde hamile kalcaksın bebişim bu durumda

o nasil oluyor yahu hic bisii anlamadim:44::44::44: ...da hadi insallahh

... tmm canikomm.. sen böyle diyince esimle biraz oynasasim geldi

hadi iiii geceler kuzuuuu sende bizi gör rüyanda hamile olarak ama

Seda san anlatmıştım ya bende ultrason korkusundan 3 yıl bekledim ne salağım ya gerçi hala tırsıyorum oda ayrı

burna tuzlu su çekme deneyi 2
umarım bu kez becerebilirim

hadi bakalimmm...

tamam canim iyi gecelerr... iyi film izlemeler sizee

tamam canim konusuruzz

İyi geceler canım sende bizi görrrrr

giderayak buyrun gaz olsun

DİYET GRUBUMUZ (BAŞLANGIÇ:18 OCAK)

DİYET GRUBUMUZ (BAŞLANGIÇ:18 OCAK)

İSİM........................BOYU...............KİL OSU..................VERDİĞİ KİLO.........VERECEĞİ KİLO

deece.....................1.74 ....................63........................................................8...........
soulfly_eu................1.76.....................71............................1..........................9..........
ebru_32...................1.68....................70.............................1..........................9..........
turlik.......................1.68 ...................75........................................................10..........

sabah: 2 dilim ekmek
1 yumurta ya da 1 dilim peynir(ya da yarım yarım ikisinden ye)
5 zeytin
istediğin kadar marul,roka,maydonoz,salatalık,domates
haftada 2 kez 1 tatlı kaşığı reçel ya da bal yiyebilirsin(böylece açgözlülüğün önünü kesiyorsun.çok katı yaparsan bir süre sonra diyeti bozup saldırıyorsun)
çay kahve şekersiz

öğle : 4 dilim ekmek( 1 dilim ekmek=2 kaşık pilav,ma karna) yani mesela 4 kaşık pilav yersen 2 dilim ekmek
8 kaşık sebze(az yağlı pişsin)
bol limonlu 1 tatlı kaşığı yağlı salata(yağ olmazsa vitamin kullanılmıyormuş)
haa bu arada 1 kase çorba da 1 dilim ekmek yerine geçiyor,isterseniz çorba içip 1 dilim ekmeği çıkarın

akşam: 1 dilim ekmek
1 kase çorba
haşlanmış ya da ızgara et,tavuk,köfte,balık(avcunuzun ortası kadar 2 parca hakkınız var.yaklaşık 4 köfte büyüklüğü falan)
4 kaşık sebze
bol salata öğlenki gibi
ben salatamın üstüne haşlanmış tavuk falan koyup yiyorum.iyi oluyor.
isterseniz bu öğün öğleyle değişebilir ama ekmek sayıları değiştirilemez.
süt ve süt ürünleri ara öğünlerde çünkü kalsiyum demiri öldürüyor. o yüzden et ve baklagille beraber tüketilmeyecekler. haa baklagil yeme hakkınız 4 kaşık.sebzeyi çıkart,4 kaşık kuru fasulyeni ye.inanın hiç az değil.lokanta tabaklarında o kadar dahi olmuyor.

ilk hafta için ;her sabah ve her akşam 25x2 set 50 sabah 50 akşam toplam 100 mekik
her gün imkanlar dahilinde yürüyüş

canim biraz seni taniyalim ya.... ilk bebeginiz mi olacak eger insallah olursa??? ne zamandir deniyorsunuzzz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…