teşekkürler canım..fondiiiiiiiiiip
kız sen 20 yaşında mısınnnnnnn=?
Canım ya kusuruma bakma nolur acemiyim ya forumda ben onu senin yazın sandım ama yanıldığımada çoook sevindim beni affet olurmu.
canim ya anliyamadim seni neyi deneyeyim:26::26:
ya ablamda dedi bunu banaa... ondada ilk olmamis 2bucuk sene sonra olmus anca:26: benim 1 bucuk sene oldu evleneli neyse bakalim
ha bu arada esimle ibadet gibi birsey dedinya ya ben acikcasi cinsel iliskiden nerdeyse nefret ediyorum niye bilmiyorum ama ilk geceden beri hic hoslanmam... zorla yaparimbi türlü isinamadim yahuu
balığımm kusura bakacak bir şey yok. hipotiroidi beni de etkliemedi cinsellik konusunda. dr soruyor:
-cilt kuruluğu?
-var.
-kabızlık?
-felaket...
-tırnak kırılması?
-evet
......................
-çok üşüme
-hep .
-çabuk öfkelenme,?
-evet.
cinsel isteksizlik?
-hayır!
adam demiştir 20 belirtiye evet deyip tekine hayır dedi
aaa sen yas konusu gectiginde yokmuydun kiz... evet ben 20 yasindayim henüzz
haaa.... tamam yaa sorun degil olur böyle seyler
aynen ben de...regl düzensizliğim vardı,muayeneden tırsıp dr.a gitmemiştimCanım ya ben o isteksizlik sedada sandım yanlışlıkla yazdım kusura bakmayınnnn.Sende 20 yaşındaymışsın ne güzelllll aaahh ah o yaşa geri dönsem neleri değiştirirdim
Canım ya ben o isteksizlik sedada sandım yanlışlıkla yazdım kusura bakmayınnnn.Sende 20 yaşındaymışsın ne güzelllll aaahh ah o yaşa geri dönsem neleri değiştirirdim
balığımm kusura bakacak bir şey yok. hipotiroidi beni de etkliemedi cinsellik konusunda. dr soruyor:
-cilt kuruluğu?
-var.
-kabızlık?
-felaket...
-tırnak kırılması?
-evet
......................
-çok üşüme
-hep .
-çabuk öfkelenme,?
-evet.
cinsel isteksizlik?
-hayır!
adam demiştir 20 belirtiye evet deyip tekine hayır dedi
ya tamam sorun degil neyse.....
herhalde ,,niye daha önce cocuk istemedim/yapmadim,,, diyorsundur...
buarada yasin kac
kısmen vardım da seninkini bilmiyodum..daha küçüksün kız sen amma erken evlenmişsin..1.5 sene olmuş evleneli ablana 1senen var..e cocuk da 9 ay karında..3 ay içinde hamile kalcaksın bebişim bu durumda
aynen ben de...regl düzensizliğim vardı,muayeneden tırsıp dr.a gitmemiştimne yapacaksa dr??? ebrucuğum,eşinle sen,tenlerinizi tanıdıkça işin keyfi de çıkmaya başlayacak,acık oyun,cilve...ille birleşme şart değil...
deece sedase siz kaç yaşındasınız ?
kuzular benim koca bebek mızmızlanıyo..beraber uzanarak tv izlicekmşiz...bana musade ufak ufakkkkkkkkk..hepinizi öptüm bademi en çoooooook
tatlı ruyalar,ruyanızda beni ya hamiş görün yada 80lerden cıkma halimle
:80::80::80:
aynen ben de...regl düzensizliğim vardı,muayeneden tırsıp dr.a gitmemiştimne yapacaksa dr??? ebrucuğum,eşinle sen,tenlerinizi tanıdıkça işin keyfi de çıkmaya başlayacak,acık oyun,cilve...ille birleşme şart değil...
burna tuzlu su çekme deneyi 2
umarım bu kez becerebilirim
kuzular benim koca bebek mızmızlanıyo..beraber uzanarak tv izlicekmşiz...bana musade ufak ufakkkkkkkkk..hepinizi öptüm bademi en çoooooook
28 yaşındayım.Ne diycem sana bu isteksizlik ilk günden beri varsa kesin seni etkileyen bişey oldu burdan soramıyorum ama özelde konuşuruz bi ara.İsteksizlik değil ama bende kısmi vajinismusla uğraştım birsüre
burna tuzlu su çekme deneyi 2
umarım bu kez becerebilirim
28 yaşındayım.Ne diycem sana bu isteksizlik ilk günden beri varsa kesin seni etkileyen bişey oldu burdan soramıyorum ama özelde konuşuruz bi ara.İsteksizlik değil ama bende kısmi vajinismusla uğraştım birsüre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?