2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canim biraz seni taniyalim ya.... ilk bebeginiz mi olacak eger insallah olursa??? ne zamandir deniyorsunuzzz??

Evet canım ilk bebeğimiz olcak insülin direnci ve hipotiroidi var bende onlar engelliyo beni 2 aydır deniyoruz yani doktora iki aydır gidiyoruz ama korunmayı bırakalı 2 yıl oldu ben ultrason orkusundan gidemedim hiç.Benim jinekologluk bişeyim çıkmadı sanırım endokrinle devam edicem Sedayla tamamen aynı durumdayım onunla umutlanıyorum canım

deece sedase siz kaç yaşındasınız ?
ben 79'luyum. 3 nisanda 32
seni rüyamda 80'lerdeki halinle göreyim,gerçek hayatta hamile görmek istiyorummmm.bademden ve benden öpücükler

deece sedase siz kaç yaşındasınız ?
32 olacak nisanda. 31 daha,evet evet 31
gerçek hayatta hamile göreceğim ben seni,rüyamda değilöptüm seni bademşmin deecesiiiiii

sen benden iyisiiinnn,umut olsun diye demiyorum inan. tahlil sonuçlarımı görsen,tek bir tane düzgün yoktu,ya düşük ya yüksekti her şey...bir de pcos...oyy diyeyim. nasipse her şey oluyor,tıp böyleee kalıyor

ebruuummmm allah razı olsun,burnum şıp şıp olduuu...su damlıyor sadece, grip değil inşallah bu ya...belki soğuk almışımdır belki de alerji...zor çektim burnuma ama oldu

benimde subatta 1 yil olucak korunmayi birakali... hatta cok iyi hatirliyorum tam 1 sene önce ocak ayinda doktora gittigimizde cocuk istedigimizi ve bunun icin neler yapacagimizi sormustuk... muayenemi olduktan sonra doktorum hersey ok demisti bir sorunda yok 7 subatta yani dogum gününde yumurtlama günün demisti o zaman hamile kalabilirsin demisti... cok sevinmistim dogum günümde hamile kalicagimi zannederek eve gitmistik ama maalesef o ayin sonunda adet olmustum.. ve simdi aradan 1 yil gecti sayilir hala bebis yok
ve galiba yine gidicem doktora bebis olmadi diye

senin icinde sadece Allahtan umut kesilmez diyorum... bence sedada hic umudunu kesmedi ve hamile kaldi... sabreden muradina erer demislerr insallah en kisa zamanda sende hamile kalirsin

Seni seviyorum yaaaaaa .pzrtsi endokrindeyim dua et bana senin duan kabul olur

kızlar hadi iiii geceler ben kaçıyorum valla başım ağrıdı sayfayı takip etmekten ya öptüm hepinizi

ebruuummmm allah razı olsun,burnum şıp şıp olduuu...su damlıyor sadece, grip değil inşallah bu ya...belki soğuk almışımdır belki de alerji...zor çektim burnuma ama oldu

aaa cok sevindim canimcimmm artik yine böyle bisey olursa yine denersin bende hep yapiyorum ise yariyo

Aminnn canım hepimiz inşallah bence biraz daha derin araştırsınlar bu kez inşallah herşey olumlu çıkar

kızlar hadi iiii geceler ben kaçıyorum valla başım ağrıdı sayfayı takip etmekten ya öptüm hepinizi

iyi gecelerr:79:

Aminnn canım hepimiz inşallah bence biraz daha derin araştırsınlar bu kez inşallah herşey olumlu çıkar

insallah... zaten 1 sene dolmus oluyor artik bisiler yapmalari lazim sanirim... ama ne??
ne yaptiklarini bilen var mi aranizda... sedacim sen bilirsin belki...

bu konuda malesef ebru...gerçekten umudu kesmiştim...yani 5 yıl...ilk yıl neyse...ikinci yıl hadi...üçüncü yıl artık her hamileye fesat fesat bakıyordum. bir arkadaşım hamile kalınca ağlama krizine giriyordum o bile hamile kaldı diye...öz kardeşimi bile kıskandım ve bitti...çevrenin baskısı hele...o gördüğüm tedaviler,yumurta takipleri,ilaçlar...9 ay regl olmadım ve dr.a gitmeyi de reddettim...düşün dile kolay 9 ay... sonra şu meşhur endokrincime halam götürdü beni zorla..i.allah razı olsun onlardan...ve ben bu süreçte ciddi ciddi evlatlığa karar verdim,bir çocuğu kurtarırım dedim,takmadığım ay oldu.endokrincimin tedavisi de vesile oldu,çünkü hep gaza getirdi beni,sen kendi doğurduğunua zor yetişeceksin ne evlatlığı bile dei.

Sedacım ya aklıma ne geldi senin pc nasıl eğer dizüstüyse bi ek klavye alsan ya bu meretler yandan arkadan falan zararlı iyon yayıyor nekadar uzaktan bağlansan okadar iyidir enazından

insallah... zaten 1 sene dolmus oluyor artik bisiler yapmalari lazim sanirim... ama ne??

Hormon tahlilleri,yumurta takibi,rahim filmi eşine spermiyogram bunlarda normalse aşılama denerler belki ilk olarak

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Özledim siziiiiiiiiii
hoş geldiiinnn

hormon tetkikleri yapılır ancak ve yumurta takibi,hiç gerek yok,daha dur hele,yeni olgunlaşıyor kız bedenin!ergenlik çağındasın sen daha
Sedacım ya aklıma ne geldi senin pc nasıl eğer dizüstüyse bi ek klavye alsan ya bu meretler yandan arkadan falan zararlı iyon yayıyor nekadar uzaktan bağlansan okadar iyidir enazından
zaten ben yatıyorum sol yanıma,laptop sahpada,uzak accık...karın hizamda da değil,göz hiamda duruyor.
Seni seviyorum yaaaaaa .pzrtsi endokrindeyim dua et bana senin duan kabul olur
etmem mi hiççç,işin rast gitsin...ben yarın sana tahlilleri yollayayım.bugün kaynadı hastalık derdinden...

ya aslında ben de yatsam ne güzel olacak...yarı 6'da kalkış...gerçi işten gelince epey uyuduk ama,b
ünye zayıf..

Olsun ikiniz iyi olun yeterki hasta olmayınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…