canim biraz seni taniyalim ya.... ilk bebeginiz mi olacak eger insallah olursa??? ne zamandir deniyorsunuzzz??
ben 79'luyum. 3 nisanda 32deece sedase siz kaç yaşındasınız ?
seni rüyamda 80'lerdeki halinle göreyim,gerçek hayatta hamile görmek istiyorummmm.bademden ve benden öpücüklerkuzular benim koca bebek mızmızlanıyo..beraber uzanarak tv izlicekmşiz...bana musade ufak ufakkkkkkkkk..hepinizi öptüm bademi en çoooooook
tatlı ruyalar,ruyanızda beni ya hamiş görün yada 80lerden cıkma halimle
:80::80::80:
32 olacak nisanda. 31 daha,evet evet 31deece sedase siz kaç yaşındasınız ?
gerçek hayatta hamile göreceğim ben seni,rüyamda değilkuzular benim koca bebek mızmızlanıyo..beraber uzanarak tv izlicekmşiz...bana musade ufak ufakkkkkkkkk..hepinizi öptüm bademi en çoooooook
tatlı ruyalar,ruyanızda beni ya hamiş görün yada 80lerden cıkma halimle
:80::80::80:
Evet canım ilk bebeğimiz olcak insülin direnci ve hipotiroidi var bende onlar engelliyo beni 2 aydır deniyoruz yani doktora iki aydır gidiyoruz ama korunmayı bırakalı 2 yıl oldu ben ultrason orkusundan gidemedim hiç.Benim jinekologluk bişeyim çıkmadı sanırım endokrinle devam edicem Sedayla tamamen aynı durumdayım onunla umutlanıyorum canım
öğürdüm epey,birkaç denemede olduSeda yapabildinmi burnuna çekebildinmi bu kez çıkartmadan
Evet canım ilk bebeğimiz olcak insülin direnci ve hipotiroidi var bende onlar engelliyo beni 2 aydır deniyoruz yani doktora iki aydır gidiyoruz ama korunmayı bırakalı 2 yıl oldu ben ultrason orkusundan gidemedim hiç.Benim jinekologluk bişeyim çıkmadı sanırım endokrinle devam edicem Sedayla tamamen aynı durumdayım onunla umutlanıyorum canım
sen benden iyisiiinnn,umut olsun diye demiyorum inan. tahlil sonuçlarımı görsen,tek bir tane düzgün yoktu,ya düşük ya yüksekti her şey...bir de pcos...oyy diyeyim. nasipse her şey oluyor,tıp böyleee kalıyor
ebruuummmm allah razı olsun,burnum şıp şıp olduuu...su damlıyor sadece, grip değil inşallah bu ya...belki soğuk almışımdır belki de alerji...zor çektim burnuma ama oldu
benimde subatta 1 yil olucak korunmayi birakali... hatta cok iyi hatirliyorum tam 1 sene önce ocak ayinda doktora gittigimizde cocuk istedigimizi ve bunun icin neler yapacagimizi sormustuk... muayenemi olduktan sonra doktorum hersey ok demisti bir sorunda yok 7 subatta yani dogum gününde yumurtlama günün demisti o zaman hamile kalabilirsin demisti... cok sevinmistim dogum günümde hamile kalicagimi zannederek eve gitmistik ama maalesef o ayin sonunda adet olmustum.. ve simdi aradan 1 yil gecti sayilir hala bebis yok
ve galiba yine gidicem doktora bebis olmadi diye
senin icinde sadece Allahtan umut kesilmez diyorum... bence sedada hic umudunu kesmedi ve hamile kaldi... sabreden muradina erer demislerrinsallah en kisa zamanda sende hamile kalirsin
kızlar hadi iiii geceler ben kaçıyorum valla başım ağrıdı sayfayı takip etmekten ya öptüm hepinizi
Aminnn canım hepimiz inşallah bence biraz daha derin araştırsınlar bu kez inşallah herşey olumlu çıkar
benimde subatta 1 yil olucak korunmayi birakali... hatta cok iyi hatirliyorum tam 1 sene önce ocak ayinda doktora gittigimizde cocuk istedigimizi ve bunun icin neler yapacagimizi sormustuk... muayenemi olduktan sonra doktorum hersey ok demisti bir sorunda yok 7 subatta yani dogum gününde yumurtlama günün demisti o zaman hamile kalabilirsin demisti... cok sevinmistim dogum günümde hamile kalicagimi zannederek eve gitmistik ama maalesef o ayin sonunda adet olmustum.. ve simdi aradan 1 yil gecti sayilir hala bebis yok
ve galiba yine gidicem doktora bebis olmadi diye
senin icinde sadece Allahtan umut kesilmez diyorum... bence sedada hic umudunu kesmedi ve hamile kaldi... sabreden muradina erer demislerrinsallah en kisa zamanda sende hamile kalirsin
iyi gecelerr:79:
insallah... zaten 1 sene dolmus oluyor artik bisiler yapmalari lazim sanirim... ama ne??
ne yaptiklarini bilen var mi aranizda... sedacim sen bilirsin belki...
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Özledim siziiiiiiiiii
hormon tetkikleri yapılır ancak ve yumurta takibi,hiç gerek yok,daha dur hele,yeni olgunlaşıyor kız bedenin!ergenlik çağındasın sen dahaiyi gecelerr:79:
insallah... zaten 1 sene dolmus oluyor artik bisiler yapmalari lazim sanirim... ama ne??
ne yaptiklarini bilen var mi aranizda... sedacim sen bilirsin belki...
zaten ben yatıyorum sol yanıma,laptop sahpada,uzak accık...karın hizamda da değil,göz hiamda duruyor.Sedacım ya aklıma ne geldi senin pc nasıl eğer dizüstüyse bi ek klavye alsan ya bu meretler yandan arkadan falan zararlı iyon yayıyor nekadar uzaktan bağlansan okadar iyidir enazından
etmem mi hiççç,işin rast gitsin...ben yarın sana tahlilleri yollayayım.bugün kaynadı hastalık derdinden...Seni seviyorum yaaaaaa.pzrtsi endokrindeyim dua et bana senin duan kabul olur
hoş geldiiinnn
hormon tetkikleri yapılır ancak ve yumurta takibi,hiç gerek yok,daha dur hele,yeni olgunlaşıyor kız bedenin!ergenlik çağındasın sen daha
zaten ben yatıyorum sol yanıma,laptop sahpada,uzak accık...karın hizamda da değil,göz hiamda duruyor.
etmem mi hiççç,işin rast gitsin...ben yarın sana tahlilleri yollayayım.bugün kaynadı hastalık derdinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?