2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Özledim siziiiiiiiiii

canim gec geldin ama hosgeldinnn nasilsinn

canim hani herseyden ibret almak lazimmisya... belkide sen bir cocugu kurtarmak icin evlatlik almaya karar vermeseydin.. belki hala cocugun olmicakti yani demek istedigim Allah sizi sinamista olabilir... sen bir iyilik icin bir adim atmaya karar verdikten sonra Allah sana bebegini verdii cok sükürr... tabi herseyin dogrusunu Allah bilir ama cok zorluklar yasamissin bu konuda.. insallah bebeginiz dünyaya gözlerini actiktan sonra size bunlarin hepsini unutturuverir
bazen ben bile umudumu kaybediyorum ama sonra silkelenip kendime geliyorum... sizler heleki sen geliyorsun aklima... senin yasadiklarin daha zor ama bir yandanda söyle düsünüyorum.. bizde hic bir problem olmadigi halde niye olmuyor bu cocuk diyorum(( off... insallah Allah isteyen herkeze verir

esracıııkk neden sustun kuzuummm,dünürün gitti sen geldin

Hadi yaaa görüşemedik bugün zaten dünürümle annemler gelmişti giremedim bugün pek.Sen nasılsın seda dün grip gibiydin.İnşalah olmazsın.Lütfen Allahım seda hasta olmasınnnnn

öptük sizi cicişlerrrrr.bu bendenbu da bademden
her şeyin hayırlısı bulsun sizi...seviyorum sizleri...

Hormon tahlilleri,yumurta takibi,rahim filmi eşine spermiyogram bunlarda normalse aşılama denerler belki ilk olarak

belki seni de sınıyordur??? hayrı da şerri de o bilir,denk geldi mi zerreden yaratır bebeği..tez zamanda versin,hepiniz bir bir doğurun da bademin arkadaşları çok olsun.
Hadi yaaa görüşemedik bugün zaten dünürümle annemler gelmişti giremedim bugün pek.Sen nasılsın seda dün grip gibiydin.İnşalah olmazsın.Lütfen Allahım seda hasta olmasınnnnn

valla beter oldum esrammm,burun,boğaz,kulaklarımın içinde kaşıntı...öksürük...yatıyorum şimdi...

belki seni de sınıyordur??? hayrı da şerri de o bilir,denk geldi mi zerreden yaratır bebeği..tez zamanda versin,hepiniz bir bir doğurun da bademin arkadaşları çok olsun.

tabikide canim... zaten imtihan dünyasi degil mi?? herseyin hayirlisi olsun

Kıyamam canım yaa dinlen iyicce.Sabah hafiflemiş olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

İyiyim tatlım sağol sen nasılsın?
Annemler geldi bugün giremedim hiçç bu saate kaldım şimdi de pcyi kociş istiyoooo

Geçmiş olsun Sedase,kendine ve bebişe iyi bak,şimdi sen adaçayı falan da içemezsin ama bol bol meyve ye,vitamin al.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Sedase,kedine ve bebişe iyi bak,şimdi sen adaçayı falan da içemezsin ama bol bol meyve ye,vitamin al.

sağ ol canım benim...evet ot çayı yok...şimdi anneannemden öğrendiğim yöntem aklıma geldi: 1 tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı karabibere kaynar su ekleyip içeceğim.öksürürken altıma yapacağım nerdeyseo iyi gelir...sonra da yatsam iyi olur...öptüm sizi...ya kızlar yarın akşam erken gelin ha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…