- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
ya aslında ben de yatsam ne güzel olacak...yarı 6'da kalkış...gerçi işten gelince epey uyuduk ama,b
ünye zayıf..
ya aslında ben de yatsam ne güzel olacak...yarı 6'da kalkış...gerçi işten gelince epey uyuduk ama,b
ünye zayıf..
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Özledim siziiiiiiiiii
bu konuda malesef ebru...gerçekten umudu kesmiştim...yani 5 yıl...ilk yıl neyse...ikinci yıl hadi...üçüncü yıl artık her hamileye fesat fesat bakıyordum. bir arkadaşım hamile kalınca ağlama krizine giriyordum o bile hamile kaldı diye...öz kardeşimi bile kıskandım ve bitti...çevrenin baskısı hele...o gördüğüm tedaviler,yumurta takipleri,ilaçlar...9 ay regl olmadım ve dr.a gitmeyi de reddettim...düşün dile kolay 9 ay... sonra şu meşhur endokrincime halam götürdü beni zorla..i.allah razı olsun onlardan...ve ben bu süreçte ciddi ciddi evlatlığa karar verdim,bir çocuğu kurtarırım dedim,takmadığım ay oldu.endokrincimin tedavisi de vesile oldu,çünkü hep gaza getirdi beni,sen kendi doğurduğunua zor yetişeceksin ne evlatlığı bile dei.
esracıııkk neden sustun kuzuummm,dünürün gitti sen geldin
Hormon tahlilleri,yumurta takibi,rahim filmi eşine spermiyogram bunlarda normalse aşılama denerler belki ilk olarak
hormon tetkikleri yapılır ancak ve yumurta takibi,hiç gerek yok,daha dur hele,yeni olgunlaşıyor kız bedenin!ergenlik çağındasın sen daha:1[:QUOTE]
hmm.. demek ölee
ünye zayıf..
öptük sizi cicişlerrrrr.bu benden bu da bademden
her şeyin hayırlısı bulsun sizi...seviyorum sizleri...
bizde sizi seviyoruzziyi gecelerrr
Herkese iyi gecelerrrrrrrrr bende çıkıyorum
belki seni de sınıyordur??? hayrı da şerri de o bilir,denk geldi mi zerreden yaratır bebeği..tez zamanda versin,hepiniz bir bir doğurun da bademin arkadaşları çok olsun.canim gec geldin ama hosgeldinnnnasilsinn
canim hani herseyden ibret almak lazimmisya... belkide sen bir cocugu kurtarmak icin evlatlik almaya karar vermeseydin.. belki hala cocugun olmicakti yani demek istedigim Allah sizi sinamista olabilir... sen bir iyilik icin bir adim atmaya karar verdikten sonra Allah sana bebegini verdii cok sükürr... tabi herseyin dogrusunu Allah bilir ama cok zorluklar yasamissin bu konuda.. insallah bebeginiz dünyaya gözlerini actiktan sonra size bunlarin hepsini unutturuverir
bazen ben bile umudumu kaybediyorum ama sonra silkelenip kendime geliyorum... sizler heleki sen geliyorsun aklima... senin yasadiklarin daha zor ama bir yandanda söyle düsünüyorum.. bizde hic bir problem olmadigi halde niye olmuyor bu cocuk diyorum(( off... insallah Allah isteyen herkeze verir
Hadi yaaa görüşemedik bugün zaten dünürümle annemler gelmişti giremedim bugün pek.Sen nasılsın seda dün grip gibiydin.İnşalah olmazsın.Lütfen Allahım seda hasta olmasınnnnn
belki seni de sınıyordur??? hayrı da şerri de o bilir,denk geldi mi zerreden yaratır bebeği..tez zamanda versin,hepiniz bir bir doğurun da bademin arkadaşları çok olsun.
Kıyamam canım yaa dinlen iyicce.Sabah hafiflemiş olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhbelki seni de sınıyordur??? hayrı da şerri de o bilir,denk geldi mi zerreden yaratır bebeği..tez zamanda versin,hepiniz bir bir doğurun da bademin arkadaşları çok olsun.
valla beter oldum esrammm,burun,boğaz,kulaklarımın içinde kaşıntı...öksürük...yatıyorum şimdi...
canim gec geldin ama hosgeldinnnnasilsinn
canim hani herseyden ibret almak lazimmisya... belkide sen bir cocugu kurtarmak icin evlatlik almaya karar vermeseydin.. belki hala cocugun olmicakti yani demek istedigim Allah sizi sinamista olabilir... sen bir iyilik icin bir adim atmaya karar verdikten sonra Allah sana bebegini verdii cok sükürr... tabi herseyin dogrusunu Allah bilir ama cok zorluklar yasamissin bu konuda.. insallah bebeginiz dünyaya gözlerini actiktan sonra size bunlarin hepsini unutturuverir
bazen ben bile umudumu kaybediyorum ama sonra silkelenip kendime geliyorum... sizler heleki sen geliyorsun aklima... senin yasadiklarin daha zor ama bir yandanda söyle düsünüyorum.. bizde hic bir problem olmadigi halde niye olmuyor bu cocuk diyorum(( off... insallah Allah isteyen herkeze verir
Merhabalar kızlar,nabersiniz bakalım?
İyiyim tatlım sağol sen nasılsın?
Annemler geldi bugün giremedim hiçç bu saate kaldım şimdi de pcyi kociş istiyoooo
Malesef tatlım poker oynıcakmışşşşşşşhosgeldin iyiyiz sen nasilsin
bende iyyim canim... yeni geldin cikicakmisin yaniii
Geçmiş olsun Sedase,kedine ve bebişe iyi bak,şimdi sen adaçayı falan da içemezsin ama bol bol meyve ye,vitamin al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?