Malesef tatlım poker oynıcakmışşşşşşşNeyse artık çıkarım var da veriyorum pcyi yoksa alamazdı
Öpüyorum hepinizi bademimi de
ağlamaaaa bi deneeeemmm yarı gelirim ki bennn
Malesef tatlım poker oynıcakmışşşşşşşNeyse artık çıkarım var da veriyorum pcyi yoksa alamazdı
Öpüyorum hepinizi bademimi de
sağ ol canım benim...evet ot çayı yok...şimdi anneannemden öğrendiğim yöntem aklıma geldi: 1 tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı karabibere kaynar su ekleyip içeceğim.öksürürken altıma yapacağım nerdeyseo iyi gelir...sonra da yatsam iyi olur...öptüm sizi...ya kızlar yarın akşam erken gelin ha....
ağla bi deneeeemmm yarı gelirim ki bennn
sağ ol canım benim...evet ot çayı yok...şimdi anneannemden öğrendiğim yöntem aklıma geldi: 1 tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı karabibere kaynar su ekleyip içeceğim.öksürürken altıma yapacağım nerdeyseo iyi gelir...sonra da yatsam iyi olur...öptüm sizi...ya kızlar yarın akşam erken gelin ha....
bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
oh be..bende ümidi kesmiştim kimse gelmeyecek diye....ne yapıyosun nasılsın??
İyiyim canım ne yapayım öyle takılıyorum.Kocişi işe yolladım bum bumlara da başladık.Bakalım hayırlısı olsun inşallah.Sen nasılsın
Allah iyliğini versin bum bum ha......hayırlısı canım...bende 27sinde başlıyıcam bum bumlara:)))) progestan verdi doktor onu almaya başlıyıcam...bu ay kendiliğinden bi şey olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak işte....
Hayırlısı canım ya sen ne kadardır deniyorsun peki?
slm kızlar men deldimmmanacım birgün girmedim sayfalar uçmuş uçmuşşşş napıyosunuz bakalım benimde dün 7.günümdü adetim 5,gün bitmişti dün başladık bizde bumm bummlara ama bugün yok:78:artık yarına bakarız
canım erken değil mi bum bum için:))
buarada bende 1 yıl 4 ay olacak evleneli bizde 7 aydır deniyoruz canım aynıymışız hemen hemen ama ben hiç doktora gitmedim ya dahaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?