2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

sifa olsuuunnn ben yarin gelirim kesinn

ağla bi deneeeemmm yarı gelirim ki bennn

yarina kadar özlerimki benn... ama yarin insallah herkez burda olurda bol bol sohbet ederizzz

İyi geceler...........:80::79:

oh be..bende ümidi kesmiştim kimse gelmeyecek diye....ne yapıyosun nasılsın??

İyiyim canım ne yapayım öyle takılıyorum.Kocişi işe yolladım bum bumlara da başladık.Bakalım hayırlısı olsun inşallah.Sen nasılsın

Son düzenleme:
İyiyim canım ne yapayım öyle takılıyorum.Kocişi işe yolladım bum bumlara da başladık.Bakalım hayırlısı olsun inşallah.Sen nasılsın

Allah iyliğini versin bum bum ha......hayırlısı canım...bende 27sinde başlıyıcam bum bumlara:)))) progestan verdi doktor onu almaya başlıyıcam...bu ay kendiliğinden bi şey olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak işte....

Hayırlısı canım ya sen ne kadardır deniyorsun peki?

Hayırlısı canım ya sen ne kadardır deniyorsun peki?

8 ay oldu denemeye başlayalı.1 sene 3 aylık evliyiz.Her şey yolunda gibi gözüküyo hormonlar normal,yumurtalar güzel gelişiyo,2 kezde çatlatma iğnesi vuruldum ama olmuyo..eşimin değerleride çok iyi.Allah nasip edecek işte başka bi şey değil..Bebek işinin çok kolay olduğunu düşünürdüm başıma gelene kadar...çevremdekilerden hep öyle gördüm.1 2 3 4 çocuk peşpeşe...Hayırlısı ne yapalım..Sen hiç aşılama yaptırdın mı?sen ne zamndır deniyosun??

slm kızlar men deldimmmanacım birgün girmedim sayfalar uçmuş uçmuşşşşnapıyosunuz bakalım benimde dün 7.günümdü adetim 5,gün bitmişti dün başladık bizde bumm bummlara ama bugün yok:78:artık yarına bakarız

esra canım nasılsın kız napıyosun bakem?reglin ne zaman bitti senin anacım benimki bugün 7.günüm

canım erken değil mi bum bum için:))

buarada bende 1 yıl 4 ay olacak evleneli bizde 7 aydır deniyoruz canım aynıymışız hemen hemen ama ben hiç doktora gitmedim ya dahaaaaaaa

buarada bende 1 yıl 4 ay olacak evleneli bizde 7 aydır deniyoruz canım aynıymışız hemen hemen ama ben hiç doktora gitmedim ya dahaaaaaaa

aaaa niye gitmiyosun doktora????Allah korusun bi sorun varsa bilmen lazım değil mi...tedavi olursun ...tabi eşininde gitmesi lazım....muyene olun içiniz rahat olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…