- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
esra canım nasılsın kız napıyosun bakem?reglin ne zaman bitti senin anacım benimki bugün 7.günüm
8 ay oldu denemeye başlayalı.1 sene 3 aylık evliyiz.Her şey yolunda gibi gözüküyo hormonlar normal,yumurtalar güzel gelişiyo,2 kezde çatlatma iğnesi vuruldum ama olmuyo..eşimin değerleride çok iyi.Allah nasip edecek işte başka bi şey değil..Bebek işinin çok kolay olduğunu düşünürdüm başıma gelene kadar...çevremdekilerden hep öyle gördüm.1 2 3 4 çocuk peşpeşe...Hayırlısı ne yapalım..Sen hiç aşılama yaptırdın mı?sen ne zamndır deniyosun??
Benim bu 4.denemem olacak canım çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncü de yakalnır dedim ama olmadıİlk denemede de bi kimyasal gebeliğim oldu.İnşallah hayırlısı olsun.
ay canım ne bileyim ya bikere bikini bölgemde beze çıkmıştı onun için gittim doktorada korunmuyoruz dedim ultrasonla baktı reglimde yeni bitmişti 2 ay önce bir problem gözüköüyo hem 1 yıl dolmamış olur dedi bende bidaha gitmedim yaaa gitsem mi acep enazından hormon testlerime baktırırdımaaaa niye gitmiyosun doktora????Allah korusun bi sorun varsa bilmen lazım değil mi...tedavi olursun ...tabi eşininde gitmesi lazım....muyene olun içiniz rahat olsun...
Hoşgeldin zehrammmmmmmmm
Bugün 10.günüm benim 3 gün falan oldu biteli yeni başladık.Ya ben kilo vermeye başadım ya keşke diyorum tamamen verdikten sonra hamile kalsam
ay canım ne bileyim ya bikere bikini bölgemde beze çıkmıştı onun için gittim doktorada korunmuyoruz dedim ultrasonla baktı reglimde yeni bitmişti 2 ay önce bir problem gözüköüyo hem 1 yıl dolmamış olur dedi bende bidaha gitmedim yaaa gitsem mi acep enazından hormon testlerime baktırırdım
hoşbulduk bitanem boşver canım ya kiloyu filan millet fil gibi ama doğurayımda sonra veririm diyorhayırlısı ne zamansa o zaman kalırsın inşallah
turlik kuşum hoşgeldin
gülşah canım hoşgeldin
turlik kuşum hoşgeldin
aynen canım bende hatta bebiş aklıma bile gelmiyor aslında o an ama reglimin yaklaştığı günler ne oluyosa bana ozaman stres yapmaya başlıyorum bende anlamdım gitti:26:Ay öyle de işte saldım zaten bu ay canım istediği için yapıyorummmmm
hoşbulduk zehrammm nasılsınnn
hoşbuldum şekerim
nasılsın bakalım...ben sabahtan beri ütü yapıyorum,,,o kadar ütü nasıl birikmiş anlamadım gitti
şimdi de oturdum karneleri hazırlıyorum,,,malum tatile 1 hafta kaldı
benimde bugun son bitiyo regliimaynen canım bende hatta bebiş aklıma bile gelmiyor aslında o an ama reglimin yaklaştığı günler ne oluyosa bana ozaman stres yapmaya başlıyorum bende anlamdım gitti:26:
iyiyim canım nolsun buum bummlara başladım bendeeee:78:sen naslsın canım?
günaydın kızlarr
merhaba kızlar bende 30 yaşındayım 8 yıllık evliyim ilk 1 sene içinde sadece kimyasal gebelik yaşadım ve bidaha olmadı hep ben gittim dr tstlerim hep nırmaldi ama olmuyodu taki eşim sperm verene kadar(( şimdi çok şükür 2 . tüp bebek denememde hamileyim...size tavsiyem 6 ayı geçtiyse ve sizde prı-oblem yoksa eşlerinizi teste yollayın .inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza..
merhaba kızlar bende 30 yaşındayım 8 yıllık evliyim ilk 1 sene içinde sadece kimyasal gebelik yaşadım ve bidaha olmadı hep ben gittim dr tstlerim hep nırmaldi ama olmuyodu taki eşim sperm verene kadar(( şimdi çok şükür 2 . tüp bebek denememde hamileyim...size tavsiyem 6 ayı geçtiyse ve sizde prı-oblem yoksa eşlerinizi teste yollayın .inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza..
günaydın kızlarr
benimde bugun son bitiyo regliim
rejime başladımm bi 5 6 kilo vermek istiyorumm ondan sonra olsun hamilelik inşallah bu ayy cok çalışmıycam:78:
hoşgeldin canımmgünaydınnn
ballı lokmadan bi haber varsabah kalktım kahverengi leke..ana bu da ne ola ki derken dedim kızlara sorarım kahvaltıdan sonra...kahvaltıda o leke sen regle dönüş
regl oldum 7 ocaktan sonra ..hadi bakalım buyrun çözün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?