aaa çalış kız öyle olur mu yahuuuu
ballı lokmadan bi haber varsabah kalktım kahverengi leke..ana bu da ne ola ki derken dedim kızlara sorarım kahvaltıdan sonra...kahvaltıda o leke sen regle dönüş
regl oldum 7 ocaktan sonra ..hadi bakalım buyrun çözün
ballı lokmadan bi haber varsabah kalktım kahverengi leke..ana bu da ne ola ki derken dedim kızlara sorarım kahvaltıdan sonra...kahvaltıda o leke sen regle dönüş
regl oldum 7 ocaktan sonra ..hadi bakalım buyrun çözün
Dur dur hemen şeyttirme nasıl hemen resl olursun ki 16 gündeYumurtlama zamanlarında kadınlar bazen kanama yaşıyor.Hatta burdada konusu var dur onu bulup yollayayım.Bak belki öyle bir şeydir.
anacım 27 senedir olmadı da şimdi mi oldu bu yumrtlama kanamasıbence duphaston sapıtıklıgı yaşıyorum..kendine regl tarihi beğeniyo hasba
günaydın kızlarr
ah bilsemaaaaaa neden acaba canım yaaa
valla yeni başladıgı için yogun değil yani 15 -20 oldu kanı göreli...yoğunmu ki canımmm
heeeee temem o zaman anlaştık canımmm saldım çayıra mevlam kayıra yapcen yaneçalışcam tatlım çalışmadan olurmu:78::78:
ama öyle çok değil üstelemiycem nezaman canımız istersee:76::76:
anacım 27 senedir olmadı da şimdi mi oldu bu yumrtlama kanamasıbence duphaston sapıtıklıgı yaşıyorum..kendine regl tarihi beğeniyo hasba
heeeee temem o zaman anlaştık canımmm saldım çayıra mevlam kayıra yapcen yaneaslında bende öyle yapcem galiba bu ay bakalım
aaa evet canım ilaçtanda olabilir ama erken sanki yaaa:26:
büyük ihtimal ilçatan zira daha yeni doktor kontrolünden geçtimkendine regl tarihi beğeniyo hasba bünyem
dünürüm benim baya kanama yani öle pembe fln değil bayyyyyyrak kırmızısı
büyük ihtimal ilçatan zira daha yeni doktor kontrolünden geçtimkendine regl tarihi beğeniyo hasba bünyem
dünürüm benim baya kanama yani öle pembe fln değil bayyyyyyrak kırmızısı
hmmmmmmm
O zaman bundan sonra normale döner bence hani belki şöyle bir şey oldu sen ilaçla adet oldun ya.Bünye şimdi kendi kendine deniyor ya da ne biliim öyle bi şeydir herhalde.Olsun bakalım ne kadar sürecek
benimki pcyi istiyor kızlar bu akşam yalnızım bir işim çıkmazsa burdayım inşallah hepinizi öptüm görüşmek üzereeee muckssss
deecemmmm
canım sen en son duphaston ile adet olmuştun...bu yaşadığın duphastonun yan etkisi...aynısı kasımda bende de oldu,,,15 kasımda duphastonla adet oldum ardından 6 aralıkta tekrar kahve lekelenme ile birlikte adet oldum...
işte düzen bozuldu diye ilaç alıyoruz ama ilaç daha da bozuyo...
moralini bozmak gibi olmasın ama ben 6 aralıktaki ara kanamadan sonra bugüne kadar adet olmadım...duphastonun bitmesini bekliyorum,,,inşallah senin durumun benimkiyle aynı değildir canım...hormonları ilaç alarak düzene sokmaya çalışmak işi daha da bozuyo...
dediğim gibi senin ki benim durumumla aynı şey olmayabilir,,,sadece duphaston kullandıktan sonra bana da aynısı olmuştu da yazayım en azından bilgi olsun dedim...
benimki pcyi istiyor kızlar bu akşam yalnızım bir işim çıkmazsa burdayım inşallah hepinizi öptüm görüşmek üzereeee muckssss
turliğim saol canım..ben de tahmin ettim haptan ütürüüüdoktor bana şey dedi zaten istiyosan duphastonu takrar kullan (yine adet olmassan) yani 3 ay kullanıp düzenleyip bırakablirsin dedi..ya da bekle regl olmadın hamile de deilsin o zaman yine al düzene girer 3 ayda demişti..karışık anlattım ama anla sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?