anladım şekerim de duphastonun düzenleyici etkisi yokmuş dr.öyle dedi bana,,,düzenleyici olarak cyclo-prognova verdi...3 ay kullan 3 ay bırak düzene girer dedi...adet söktürücü ilaçlar hormonları yanıltıyomuş o yüzden böyle estikçe geliyo saftirikler
aman şu saatten sonra umrum değil..bu ne ya yok yumurtlama yok regl yok bebek..sıktı valla..nolcaksa olsun yeter..
sabah kalktım eşime dedim bak kahverengi leke geldi (regle dönemden önce) ilk lafı şu oldu:"aa akşam iyi ki yapmışız"
aman şu saatten sonra umrum değil..bu ne ya yok yumurtlama yok regl yok bebek..sıktı valla..nolcaksa olsun yeter..
sabah kalktım eşime dedim bak kahverengi leke geldi (regle dönemden önce) ilk lafı şu oldu:"aa akşam iyi ki yapmışız"
ama bi sinir oldum ya dedim ne bencilsin,insan endişelenir neden oldu diye..sonra diyo seni denemek için yaptım..hadi ordan çocuk kandırıyo sanki
şimdi de diyo hadi çıkalım gezelim
ay bayılazaaaaaaam
Heeeee seninki başka şeyden demişşş.Amannnnn kızım adamlar hep öyle afedersin ama hepisi kuduukBir de benciller.
ha bi de sonra diyo ki..öksürüyosun ya ondan gelmiştirne zannediyosa bizim regl olayını artık
hem saf hem kuduruk
benimkide dün gece 38.5 ateşle yatarken bana "hadi" diyooo...
sen şimdi bi de adet olursun araya girmeden olsun işte diyo...
tam da tatile denk geliyo adetim ve bittiğinde evde olmıcazz heralde onu hesapladı kafasında
benimkide dün gece 38.5 ateşle yatarken bana "hadi" diyooo...
sen şimdi bi de adet olursun araya girmeden olsun işte diyo...
tam da tatile denk geliyo adetim ve bittiğinde evde olmıcazz heralde onu hesapladı kafasında
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız??Banada söyleyim aklıma bi şey gelmedi de....
merhaba kayram...nasılsın ne yapıyosun???
merhaba canım iyiyim işte nasıl olayım bayadır bakamadım size sizler nasılsnız varmı yeni hamiş olan???
benim bildiğim yeni hamiş yok canım....ama kaçırmışta olabilirim....banada doktor progestan ilacı verdi bu ay kendiliğinden bi şey oldu oldu olmadı önümüzdeki ay aşılama yapılacak...bekliyorum işte... sen ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?