2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aman şu saatten sonra umrum değil..bu ne ya yok yumurtlama yok regl yok bebek..sıktı valla..nolcaksa olsun yeter..
sabah kalktım eşime dedim bak kahverengi leke geldi (regle dönemden önce) ilk lafı şu oldu:"aa akşam iyi ki yapmışız"

tüm kadınların sesisin deecemmm
dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorummmm

ama bi sinir oldum ya dedim ne bencilsin,insan endişelenir neden oldu diye..sonra diyo seni denemek için yaptım..hadi ordan çocuk kandırıyo sanki
şimdi de diyo hadi çıkalım gezelim
ay bayılazaaaaaaam

CAnım yaa onlar da bi garip oldular.Ben de eşime leke geldi dediğim de oleyy yerleşme kanaması diye sevinmişti garibim...
Bak ben bu ayı önümüzdeki ayı zayıflamaya ayırdım bebek fikri yok kafamda hani çok da istiyor değilim şu son 3 ay gibi değilim.Gelirse sevinirim ama şu kilolar var ya kafamı onlara taktım hatta bu ay olmasın diyorumm.Rahatım valla ne yalan söyleyeyim.

Son düzenleme:
ama bi sinir oldum ya dedim ne bencilsin,insan endişelenir neden oldu diye..sonra diyo seni denemek için yaptım..hadi ordan çocuk kandırıyo sanki
şimdi de diyo hadi çıkalım gezelim
ay bayılazaaaaaaam

Heeeee seninki başka şeyden demişşş.Amannnnn kızım adamlar hep öyle afedersin ama hepisi kuduukBir de benciller.

ha bi de sonra diyo ki..öksürüyosun ya ondan gelmiştir ne zannediyosa bizim regl olayını artık
hem saf hem kuduruk

benimkide dün gece 38.5 ateşle yatarken bana "hadi" diyooo...
sen şimdi bi de adet olursun araya girmeden olsun işte diyo...
tam da tatile denk geliyo adetim ve bittiğinde evde olmıcazz heralde onu hesapladı kafasında

tam da tatile denk geliyo adetim ve bittiğinde evde olmıcazz heralde onu hesapladı kafasında

ya benimki çocuk için dese amenna
napıcam ben bu koca bebekle :78::78:

Hepsi kuduruk işte bi kere de bnm başım çok ağrıyo zaten migrnim var biliyo.Diyo ki olmaz di mi bu gece.Ya nasıl sorarsın ben bu haldeyken diyorum fakirin umudu bir dilim ekmek diyo sonra da çok benciller ya insan karısına üzülür o haldeyken bunlar ne düşünüyorrrr

canlarım ya böyle konuşuyoruz ya en azından bi tek benimki böyle değil onu anlayıp rahatlıyorum..yanlız değilim demek

geçen partide de demişti iki abla 17 18er yıllık evliler...bana dedikleri şu:başta benim eşim farklı o öle yapmaz,öle demez ile başlıyo ama üzülme tüm erkekler aynı yanlız deilsin demişlerdi ...sonra bakıyosun etrafına aman ben yine alıştım kocamdır,huyunu suyunu biliyorm diyip oturuyosun dediler..aynen böyle valla

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız??Banada söyleyim aklıma bi şey gelmedi de....

kuzucuklarım ben kaçıyorum..koca bey dışarı çıkalım diyip duru
kendinize iyi bakın...dünürüm turliğim diyetlere devam

:80::80::80:

merhaba canım iyiyim işte nasıl olayım bayadır bakamadım size sizler nasılsnız varmı yeni hamiş olan???

benim bildiğim yeni hamiş yok canım....ama kaçırmışta olabilirim....banada doktor progestan ilacı verdi bu ay kendiliğinden bi şey oldu oldu olmadı önümüzdeki ay aşılama yapılacak...bekliyorum işte... sen ne durumdasın?

ALLAH gönlümüzdeki yanımızda eylesin cnm yaa ben bu ay çok umutlandım aptal bi gebelik testi yüzünden çift çizgi gördüm ama foos çıktı bu ay beklemedeyiz bi defa bakıcak salı günü gidicem önümüzdeki ay hsg (rahim filmi)isticem dedi bende ondan çok tedirginim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…