2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

bu arada ben eğer ALLAH nasip ederse meryem suresine başlıcam 41 gün okunuyomuş.ALLAH n izniyle gebe kalınıyomuş...

canım hsg çekimi sonrası hamilelik şansı biraz daha artıyo.hadi bakalım hayırlısı.bende çektirmiştim.Kendi doktorum hsg çekimi sonrası ilaç vücüttan atılmamışsa hamileliğe zarar verir diye o ay çalışmayı durdurmuştu.Keşke hsg çekimi yapan doktoru dinleseydim.ilaç su bazlıyımış 1 haftaya atılırmış vücuttan..diğer doktor yağ bazlı zannetmiş...böyle işte....Allah yaerdımcımız olsun...

inş. hayırlısı canım yaa benim dr da söyledi hsg tedavi yerinede geçer dedi benim kafama takılan ben bi tane zaten normal gebe kalıp doğurdum sonradan rahimde tıkanma yada yapışma olur mu??soramadım da dr a... ama 2 sene önce bi iltihaplanma olmuştu bende ondan olabilir mi tıkanma vs...

iyi sayılır ebrucum hala çift çizginin şokunu atamadım onun dışında iyi olmaya çalışıyorum bi dahaki ay rahim filmi var ona hazırlıyorum kendimi sende ne var ne yok adet oldunmu??

bugün adetimin 9. günü... bende silik cizgi görmüstüm adetimde gecikmisti ama maalesef sonra adet oldum.... bakalim subattami aglaticak bizi yoksa güldürecekmiii... hayirlisi olsun

sen ne zaman gördün cift cizgiyi???

sonradan da olur tabi canım...hafif yapışıklık bile engellermiş hamileliği...hsg çekiminde biraz acı duyarsın ama sakın anestezi yaptırma....5dk sürüyo zaten...rahime bi alet takılıyo o zamn azcık acıyo bide ilaç verilirken yakıyo...kalkınca 15dk ya bi şey kalmıyo...verilen ilaçta su bazlı olsun onu da sorrrr...

bugün adetimin 9. günü... bende silik cizgi görmüstüm adetimde gecikmisti ama maalesef sonra adet oldum.... bakalim subattami aglaticak bizi yoksa güldürecekmiii... hayirlisi olsun

sen ne zaman gördün cift cizgiyi???

geçen hafta cuma sabahı zavallı kocamıda aradım bide adam ne kadar sevindi ama kursaımızda kaldı kanda negatif çıktı ama artık çok kararlıyım en az bi hafta günümün geçmesini bekleyip dr gidip direk keseyi görücem eğer ALLAH nasip edersee :2::2: biide uzadı bu ay nedense 5 gün sürerdi bugün bitti 8.gün (( gonal f 75 lik iğne vermişti ondan mı acep bilemedim??? bide bugün bittiği halde süt gibi akıntım var yaaa

tmm cnm verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim yeterki olsunda ben o acılara razıyım :=) istanbuldamısın bilmiyorum ama radyotom var orda çektiricem onlarınki çok iyiymiş bide son sistem falan dedi dr bu arada neden anestezi yaptırma dedin zararı olurmuki ???

yaa hic sorma canim aynen normalde kocam hic sormazdi adetimi bu sefer sormustu bende gelmedi diyince seviniyodu adamcagiz.. her wc ye gidisimde heyecanla bekliyodu korkuyodu belki adet olmusumdur diye ama tabi sonra bizimde kursaimizda kaldii sonra bende senin gibi karar aldim adetim gecsede sölemicem diye... ayol onlar daha cok üzülüyo sanki hadi ben alistimdaa....
bide su akinti bendede oluyo adetim bittikten sonra... hatta bu seferde fark ettim yine oldu süt gibi akintii dedim galiba ben erken yumurtluyorum:26: yada normal bisii valla bende tam olarak bilmiyorum artik:44:

özel hastanelerde bazı doktorlar sırf para için işi yokuşa seriyolar.anestezi parası almak için..hem gerekte yok 5 dk sürüyo..anestezi olursan 1 saat ayılamazsın...onun sersemliği v.s öyle çokta acımıyo.valla her ay yaşadığımız hüsran sonucu yaşadığımız can acısının yanında o acı sıfır kalır...ben çorumdayım canım..hsg çekimini erzurum şifa hastanesinde olmuştum...orasıda çok iyiyidi....eve gittiğinde hemen ılık bir duş al biraz radyasona maruz kalınıyo....

sorma valla ben en çok kocama üzüldüm adam hem maddi hem manevi çöküntüye uğruyor bu konularda biz kadınlar daha metanetliyiz onlar ne kadar umursuz görünselerde eminim biz bi doğurana kadar onlar 9 doğuruyolar:2:ben dr.a sormadım ama salı günü sorucam bide benim yumurta en geç 12.gün çatlıyooo dediğin gibi erken yumurtlamadan olabilir...

inş. sağsalim ve iyi bi sonuçla atlatırım şu hsg olayını ama 2 gün banyo ve ilişki yasakmış okuduğum kadarıyla enfeksiyon riskinden dolayı :2:

inş. sağsalim ve iyi bi sonuçla atlatırım şu hsg olayını ama 2 gün banyo ve ilişki yasakmış okuduğum kadarıyla enfeksiyon riskinden dolayı :2:

benim doktorum 1 hafta ilişki yok dedi ama banyo yapabilirsin dedi.radyasonu atmak için.sen yinede doktoruna sor o ne derse uyarsın....

öyle cnm... ama varya aklimdan hic cikmayan adetim geciktiginde esim bana her disari cikisinda eve gelirken elinde yogurtlarla sütlerle geliyordu sanki hamileymisimde bebegimiz saglikli beslensin diye yogurt almis sonrada adet olunca esim isteydi bi güzel oturdum esimin o yaptiklari hep gözümün önüne geldi... isten aradi gelen giden var mi diye bende adet oldum diyince bayaa bi sessiz kaldi ne diyecegini sasirdi bide üstüne beni teselli etmeye calisiyo canim kocisim benim dedigin gibi bende en cok ona üzülüyom insallah Allah herkezin gönlüne göre verir

bu ayda olmazsa 1 sene olucak ondan sonra bende doktora gidicem ama aslinda hic gidesim yok bi yandanda gidersem sanki daha cok rahatlicam gibime geliyo sanki ozaman daha cok umut varmis gibi

sen ne zamandir istiyodun???

benim doktorum 1 hafta ilişki yok dedi ama banyo yapabilirsin dedi.radyasonu atmak için.sen yinede doktoruna sor o ne derse uyarsın....

salı günü gittiğimde sorarım cnm ama verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim aayy bi an hepimizin hamiş olduğu geldi gözümün önüne aşeriyozzz öğürüyoozzz ııyy su bile midemizi alt üst ediyooo uuuff ne güzel olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…