inş. sağsalim ve iyi bi sonuçla atlatırım şu hsg olayını ama 2 gün banyo ve ilişki yasakmış okuduğum kadarıyla enfeksiyon riskinden dolayı :2:
salı günü gittiğimde sorarım cnm ama verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederimaayy bi an hepimizin hamiş olduğu geldi gözümün önüne aşeriyozzz öğürüyoozzz ııyy su bile midemizi alt üst ediyooo uuuff ne güzel olurr
salı günü gittiğimde sorarım cnm ama verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederimaayy bi an hepimizin hamiş olduğu geldi gözümün önüne aşeriyozzz öğürüyoozzz ııyy su bile midemizi alt üst ediyooo uuuff ne güzel olurr
aayy valla kıyamıyom ben kocişlereöyle cnm... ama varya aklimdan hic cikmayan adetim geciktiginde esim bana her disari cikisinda eve gelirken elinde yogurtlarla sütlerle geliyordusanki hamileymisimde bebegimiz saglikli beslensin diye yogurt almis sonrada adet olunca esim isteydi bi güzel oturdum esimin o yaptiklari hep gözümün önüne geldi... isten aradi gelen giden var mi diye bende adet oldum diyince bayaa bi sessiz kaldi ne diyecegini sasirdi bide üstüne beni teselli etmeye calisiyo canim kocisim benim dedigin gibi bende en cok ona üzülüyom insallah Allah herkezin gönlüne göre verir
bu ayda olmazsa 1 sene olucak ondan sonra bende doktora gidicem ama aslinda hic gidesim yok bi yandanda gidersem sanki daha cok rahatlicam gibime geliyo sanki ozaman daha cok umut varmis gibi
sen ne zamandir istiyodun???
insallah canim yaa... off ne zormus bu bebek isi yahuuu
lafı bile olmaz o ne demk sen de sağol.....Ayy ne güzel olur..olsunda bunlarada razıyız....
ebru ordan kusarmııışşş öööğğğğ ben burdannn öğğğğ sen oralarda böööğğğALLAH tez zamanda böyle etsin bizleriiii
aayy valla kıyamıyom ben kocişlerebence dr git cnm en azından önünde nedenlerin olur ve ona göre hareket edersiniz takviye alırsınız belki...bende 19 ay bitti cnm oğlumda 2 ay takipten sonra hemen 3.ay gebe kalmıştım ama bu tahmin ettiğimiz gibi olmadı bakalımm hayırlısı olsun diyorum ama ortada öyle çok ciddi bi sebepte yok...
kızlar kociş geldi karnı açmış doyurayımda şunları sonra görüşürüz öptüm hepiniziiii mucckkksss
valla hemen olduğunu varsaysak bile imalatı 1 seneyi buluyooo
ebru ordan kusarmııışşş öööğğğğ ben burdannn öğğğğ sen oralarda böööğğğALLAH tez zamanda böyle etsin bizleriiii
kızlar kociş geldi karnı açmış doyurayımda şunları sonra görüşürüz öptüm hepiniziiii mucckkksss
kızlarrrr nerdesiniz yaaa... bende sizi özlemiştim dünde gelemedim zatennnnn
hoşgeldin canımm
nasılsınn yarınmı gitceksin bebişi görmeye
sende hoşgeldin canım..
evet yarın gitcem bakalım sanırım keseyi görebilirim sadece öyle diyolar...
sen napıyosun canımm
inşallah sorunsuz geçer canım
bende napayım bu seferde uzun sürdü adetim ya bugun 6 gün hala geliyor anlamadım gitti:26::26:
bir an önce bitsede başlasanız artık yaaaa...
inşalalh sorunsuz geçerde bugün noldu biliyomusun, hem sabah hemde akşam böyle ok açık kahverengi bir leke geldi peçeteye.. bizde korktuk umarım artmaz ve tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?