2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

mide bulantilarina bile raziyiz

lafı bile olmaz o ne demk sen de sağol.....Ayy ne güzel olur..olsunda bunlarada razıyız....

aayy valla kıyamıyom ben kocişlere bence dr git cnm en azından önünde nedenlerin olur ve ona göre hareket edersiniz takviye alırsınız belki...bende 19 ay bitti cnm oğlumda 2 ay takipten sonra hemen 3.ay gebe kalmıştım ama bu tahmin ettiğimiz gibi olmadı bakalımm hayırlısı olsun diyorum ama ortada öyle çok ciddi bi sebepte yok...

bende bu ay 15inde adet olmuşrum...doktor 29unda baylayın ilişkiye dedi.14 gün sonra sonrası diye düşünmüş.2 gündür kasıklarım gögüslerim ağrıyoyumurtalarım gelişiyo herhelde....çatlama ne zamn olur bilemem..ayy bu ay olsa bi şeylerde aşılamaya kalmasak...........

zaten bu ayda olmazsa artik mecbur gidicem( bizede bir sorun yok demisti doktorum ama hala olmadi iste gerci herseyin hayirlisi olsun herkez icin...
benim ablamda da ilk bebegi 6 ay sonra oldu... 2.de spirali cikarttiktan sonra hemen o ay hamile kaldi... suan hamile... bide bizlerin olsa keske... kayinvalidemlerde sürekli torun istediklerini sölemeye calisiyorlar(

bende yemek hazırlayayım şöyle aparatif şeylerrr..yemek yapmadım bugün...görüşürüz...

Son düzenleme:
anaaa kimsecikler yok yahuuu:26:şaştım kaldı ayolllllneyse bende sonra geleyim bariiiiii

sende hoşgeldin canım..
evet yarın gitcem bakalım sanırım keseyi görebilirim sadece öyle diyolar...
sen napıyosun canımm

inşallah sorunsuz geçer canım
bende napayım bu seferde uzun sürdü adetim ya bugun 6 gün hala geliyor anlamadım gitti:26::26:

inşallah sorunsuz geçer canım
bende napayım bu seferde uzun sürdü adetim ya bugun 6 gün hala geliyor anlamadım gitti:26::26:

bir an önce bitsede başlasanız artık yaaaa...
inşalalh sorunsuz geçerde bugün noldu biliyomusun, hem sabah hemde akşam böyle ok açık kahverengi bir leke geldi peçeteye.. bizde korktuk umarım artmaz ve tekrarlamaz

korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle, sedada oluyodu sanırım o kahverengi akıntı, yarın doktor söyler zaten nelere dikkat etmen gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…