ben de geldimmm
deece sen adet olmuşsun şoka girdim resmen yaaaaaaaaaa
Merhabalar kızlar.....
hadi bakalım,hayırlı haberlerle gelsende hoşgeldin canım..
evet yarın gitcem bakalım sanırım keseyi görebilirim sadece öyle diyolar...
sen napıyosun canımm
korkma,suyu artır.ben 6+3 günlükten 8. haftaya dek yaşadım onu,bir ara kızıl kahve,kilodun ağını batıracak kadardı.dr dökülsün o kahveler demiştidüşük çok şiddetli sancıyla gelir,kanama kırmızıdır.kaldı ki her kırmızı kan da düşük değilmiş,sadece bol su iç,orulma yeter. düşün ben 12 saat derse girerken yaşamıştım,oturamadım bile. kalacağı olan kalıyor.büyük olasılık progesteron verir.önerim iğne.jel ya da kapsül değil,iğne en etkilisi.bir an önce bitsede başlasanız artık yaaaa...
inşalalh sorunsuz geçerde bugün noldu biliyomusun, hem sabah hemde akşam böyle ok açık kahverengi bir leke geldi peçeteye.. bizde korktuk umarım artmaz ve tekrarlamaz
Deece adet mi oldun?:26:Senin daha yeni bitmemiş miydi?
hasta hatun geldiii:2::2::2:ses yok, burnum şıp şıp şıp ama sinüsler boşalmıyor su akıyor...üşüyorum...:2:siz nasılsınız?
Hoşgeldin....Neyse boş ver akması iyi canım yoksa baş ağrısı yapar daha kötü,C vitamini takviyesi al,napıcan bebek için dayancan biraz,hasta olmasan iyiydi de,neyse bunu atlat ondan sonra iyi bak artık kendine de bebişine de annesi.
ya ben razıyım da ya ona bir şey olursa diye korkuyorum...
baş ağrım çok,çünkü su damlıyor ama yine de tıkalı burnum,nefes alamıyorum...
daha demin sibelle heaven vardı nereye gitti bu hatunlar veda etmeden???
İçini ferah tut canım ya,İnşaallah Allah'ın izniyle bişey olmaz,baş ağrın için başına patates bağlayabilirsin,iyi geliyor.Burnun için de soğanı rendele,suyunu damlat deliklerine,çok yakıyor ama açıyor.
ilki olur da ikincisi olanaksız...soğan kokusundan tiksindim ben ilk gebelikte,devam ediyor hala...kokuyu duyunca kusuyorum...patatesi dilim dilim mi yapıp bağlayacağım???
Evet yuvarlak yuvarlak kes,başına bi tülbentle bağla,burun için tuzlu su da belki iyi gelebilir,soğan kesindi de denediğim için biliyorum,o da senin için olanaksız.
ay canım ya, sağ ol. tuzlu suyu dün ebru da söylemişti,işe yaradı cidden.şimdi gidip önce tuzlu su...sonra patates...uyusam iyi olur da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?