2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

allah tez vakitte versin meleğini...uzanıyorum biraz...görüşürüz canım,allah razı olsun.

hey Allahım ya ne bakımmış bu böyle deli etti beni deliiiiiiiiiisayfa gidip geliyo yaaaaa

deece canım nasıl oldun ya?bugün niye kimsecikler yok yahu zaten bakım beni sinir etti ya 2 saattir bekliyodum inşallah birdaha gitmezzzzzzz

kızlar demin o yüzden mi pat diye gittiniz? ben de selamımı bile almadılar diye üzülmüştüm...epey kaldım sayfada,bakım olduğunu bile anlamadım ben.

kızlar demin o yüzden mi pat diye gittiniz? ben de selamımı bile almadılar diye üzülmüştüm...epey kaldım sayfada,bakım olduğunu bile anlamadım ben.

evet canım yaa sinir oldum bende giremedim bi türlü siteye
neyse nasılsın bakalım???

seda canım geçmiş olsun yaaaaman dikkat et canım kendine c vitamini al bol bol bademimizede bişey olmaz rabbimin izniyle vesvese etme sen

oyyy zaten kafam çatlıyor,kimse de beni görmüyor galiba;deli gibi kendi kendime yazıyorum...of site...of bakım...

evet canım yaa sinir oldum bende giremedim bi türlü siteye
neyse nasılsın bakalım???
girebildin mi 1027'ye?
hastayım kuzum ya...

seda canım geçmiş olsun yaaaaman dikkat et canım kendine c vitamini al bol bol bademimizede bişey olmaz rabbimin izniyle vesvese etme sen

aminnn canım...hiç tadım yok çok kötüyüm,ağrıdan,nefessizlikten uyuyamadım bile...

girebildin mi 1027'ye?
hastayım kuzum ya...

aminnn canım...hiç tadım yok çok kötüyüm,ağrıdan,nefessizlikten uyuyamadım bile...

canım giremedim hala yaa...
sen niye hasta oldun bu kadar yaaa.. e çok çalışıyosun yoruluyosun tabi dimi.. dikkat et kendine nolurrrr

girebildin mi 1027'ye?
hastayım kuzum ya...

ay canım ya kıyamam ben sana rabbim şifa versin inşallah tez vakitte

çiçem sen nasılsın canım?fasulyemiz nasıl yarın göreceksin inşallah dimi ay ne heyecanlı olur şimdi yahuuuuu

şimdi yine denedim o sayfa açılmıyo yaa
ne yazmıştın canımıniçi

ay canım ya kıyamam ben sana rabbim şifa versin inşallah tez vakitte

çiçem sen nasılsın canım?fasulyemiz nasıl yarın göreceksin inşallah dimi ay ne heyecanlı olur şimdi yahuuuuu

iyiyim tatlım yarın öğlen gitcem doktora randevu aldım... hem heyecanlıyım hem korkuyorum işte biraz sen napıyosun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…