- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Ben her ay ya hamile kaldıysam diye ilaç yerine doğal çözümlerle atlatmaya çalıştığım için her rahatsızlığımı(Nezle,grip,bademcik iltihabı,baş ağrısı,ishal...gibi)Bildiğim konuda yardımcı olmaya çalışırım canım.
Evet istersen sen biraz yat uyu,iyi gelir.İyi uykular....:79::80:
allah tez vakitte versin meleğini...uzanıyorum biraz...görüşürüz canım,allah razı olsun.
tam o sayfada sana yazdım bençok enteresan yaa bütün sayfalara girebiliyorum şimdi ama 1027. sayfa açılmıyor
kızlar demin o yüzden mi pat diye gittiniz? ben de selamımı bile almadılar diye üzülmüştüm...epey kaldım sayfada,bakım olduğunu bile anlamadım ben.
tam o sayfada sana yazdım ben
oyyy zaten kafam çatlıyor,kimse de beni görmüyor galiba;deli gibi kendi kendime yazıyorum...of site...of bakım...
girebildin mi 1027'ye?evet canım yaa sinir oldum bende giremedim bi türlü siteye
neyse nasılsın bakalım???
seda canım geçmiş olsun yaaaaman dikkat et canım kendine c vitamini al bol bol bademimizede bişey olmaz rabbimin izniyle vesvese etme sen
girebildin mi 1027'ye?
hastayım kuzum ya...
aminnn canım...hiç tadım yok çok kötüyüm,ağrıdan,nefessizlikten uyuyamadım bile...
girebildin mi 1027'ye?
hastayım kuzum ya...
aminnn canım...hiç tadım yok çok kötüyüm,ağrıdan,nefessizlikten uyuyamadım bile...
şimdi yine denedim o sayfa açılmıyo yaa
ne yazmıştın canımıniçi
hadi bakalım,hayırlı haberlerle gel
korkma,suyu artır.ben 6+3 günlükten 8. haftaya dek yaşadım onu,bir ara kızıl kahve,kilodun ağını batıracak kadardı.dr dökülsün o kahveler demiştidüşük çok şiddetli sancıyla gelir,kanama kırmızıdır.kaldı ki her kırmızı kan da düşük değilmiş,sadece bol su iç,orulma yeter. düşün ben 12 saat derse girerken yaşamıştım,oturamadım bile. kalacağı olan kalıyor.büyük olasılık progesteron verir.önerim iğne.jel ya da kapsül değil,iğne en etkilisi.
ay canım ya kıyamam ben sana rabbim şifa versin inşallah tez vakitte
çiçem sen nasılsın canım?fasulyemiz nasıl yarın göreceksin inşallah dimi ay ne heyecanlı olur şimdi yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?