- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
canım giremedim hala yaa...
sen niye hasta oldun bu kadar yaaa.. e çok çalışıyosun yoruluyosun tabi dimi.. dikkat et kendine nolurrrr
amin canım...bebek için dua edin olur mu...çok korkuyorum...ay canım ya kıyamam ben sana rabbim şifa versin inşallah tez vakitte
çiçem sen nasılsın canım?fasulyemiz nasıl yarın göreceksin inşallah dimi ay ne heyecanlı olur şimdi yahuuuuu
inşallah canım bak biraz ferahladım şimdiyatar dinlenirim bende yarın okula gitmiyorum zaten salı günüde boş günüm yatar dinlenirim artık
her sınıfta hasta 2-3 kişi var, öss'de pek olmuyor da, sbs'de tembihliyoruz velileri yollamayın hastayken,salgın oluyor,çocuk zaten bir şey anlamıyor diye...yok...velilerin bu hırsını anlayamadım ya...ee haliyle sınıf mikrop kaynıyor...o kadar dikkat ettim nafile...yarın doktoruna sorar mısın grip bebeğime bir şey yapar mı?
amin canım...bebek için dua edin olur mu...çok korkuyorum...
bol bol suyu ihmal etme,ne kadar sık wcye çıkarsan o kadar iyi,korkma...sol yanına yat,bebeğe bol kan gitsin...ben hep sağa yatardım,artık rahatsız oluyorum...gece bir uyanıyorum sola dönmüşüm...
sağ ol canım ya...ferahlaım azıcık...canım benim yaaa allah şifa versin en kısa zamanda iyileşirsin inşallah... doktora sorarım tabi ama grip bebeği etkilemez diye biliyorum okuldan bir arkadaşımda hamile böyle ilk aylarında baya bi grip olmuştu sorun yok şimdi çok şükür.. daha öncede başka bir arkadaşımdan biliyorum ondada sorun olmadı sen içini ferah tut allahım korur bebeğini ama ben yinede sorcam doktora
forumda sorun var hala galiba
İyi akşamlar kızlar bay bi uğraşın ardından girebildim
İyi akşamlar kızlar bay bi uğraşın ardından girebildim
nolsun canım ya bende herzamanki gibi evde iş güç relaks ol tamam mı korkacak bişey yokkk kafana sakın onu takıpta gece uyumamazlık yapma heeeeeiyiyim tatlım yarın öğlen gitcem doktora randevu aldım... hem heyecanlıyım hem korkuyorum işte biraz sen napıyosun canımmmm
zehra nereye gitti yahuuuuu
hoşgeldin canım hepimizde aynı sorun malesef
nolsun canım ya bende herzamanki gibi evde iş güç relaks ol tamam mı korkacak bişey yokkk kafana sakın onu takıpta gece uyumamazlık yapma heeeee
burdayım anacım burdayımmmmm ama oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee
Keseyi görcekmişsin hadi hayırlısı canım
Kızalr 2 gündür sayenizde yüzüm gülüyodu bugün biraz canım sıkıldı ya 2 hafta önce bi hata yapıp doktor sitesine tahlillerimi göndermiştim bi doktora unutmuştum bile ama bugün yorum geldi yaşınıza göre fsh yüksek hemen size tüp yapalım yazmış halbuki doktorum gayet iyi demişti para için bunu yaptığını bildiğim halde çoook canım sıkıldı sizcede 7.69 çokmu kötü ya
canım ben hiç anlamıyorum keşke anlasamda yardımcı olabilsem ayrıca her kafadan ses çıkar yorumu filan unut gitsin temem mi takma ya kafana tefekkür en güzel şeydir yüce mevlam ne derse o olur hepimiz içinde en hayırlısını nasip etsin inşallahhh....amin deyin hemen hadin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?