2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım giremedim hala yaa...
sen niye hasta oldun bu kadar yaaa.. e çok çalışıyosun yoruluyosun tabi dimi.. dikkat et kendine nolurrrr

her sınıfta hasta 2-3 kişi var, öss'de pek olmuyor da, sbs'de tembihliyoruz velileri yollamayın hastayken,salgın oluyor,çocuk zaten bir şey anlamıyor diye...yok...velilerin bu hırsını anlayamadım ya...ee haliyle sınıf mikrop kaynıyor...o kadar dikkat ettim nafile...yarın doktoruna sorar mısın grip bebeğime bir şey yapar mı?

ay canım ya kıyamam ben sana rabbim şifa versin inşallah tez vakitte

çiçem sen nasılsın canım?fasulyemiz nasıl yarın göreceksin inşallah dimi ay ne heyecanlı olur şimdi yahuuuuu
amin canım...bebek için dua edin olur mu...çok korkuyorum...

inşallah canım bak biraz ferahladım şimdi yatar dinlenirim bende yarın okula gitmiyorum zaten salı günüde boş günüm yatar dinlenirim artık

bol bol suyu ihmal etme,ne kadar sık wcye çıkarsan o kadar iyi,korkma...sol yanına yat,bebeğe bol kan gitsin...ben hep sağa yatardım,artık rahatsız oluyorum...gece bir uyanıyorum sola dönmüşüm...

canım benim yaaa allah şifa versin en kısa zamanda iyileşirsin inşallah... doktora sorarım tabi ama grip bebeği etkilemez diye biliyorum okuldan bir arkadaşımda hamile böyle ilk aylarında baya bi grip olmuştu sorun yok şimdi çok şükür.. daha öncede başka bir arkadaşımdan biliyorum ondada sorun olmadı sen içini ferah tut allahım korur bebeğini ama ben yinede sorcam doktora

dua ederiz tabi canım sen merak etme allahın izniyle bişey olmaz

aslında bendede hata var 2 gündür su içme işini çok ihmal ettim belkide ondanmı oldu acaba

sağ ol canım ya...ferahlaım azıcık...

Sedacım araştırdım "Gebelik döneminde hafif bir soğuk algınlığına yakalanmak büyük bir olasılıkla bebeğinize zarar vermeyecektir.Grip virüsünün bebeğe geçmesi ise sık raslanan bir durum değildir." diyor.Ama ilerleyeceğini hissedersen kesinlikle doktora gitmelisin.Taze sıkılmış portakal limon ve greyfurt suyu iç ayrıca ananas ve kivi ye süper c vitamini var bende çok sık hastalanırım.

iyiyim tatlım yarın öğlen gitcem doktora randevu aldım... hem heyecanlıyım hem korkuyorum işte biraz sen napıyosun canımmmm
nolsun canım ya bende herzamanki gibi evde iş güç relaks ol tamam mı korkacak bişey yokkk kafana sakın onu takıpta gece uyumamazlık yapma heeeee
zehra nereye gitti yahuuuuu

burdayım anacım burdayımmmmm ama oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee

Kızalr 2 gündür sayenizde yüzüm gülüyodu bugün biraz canım sıkıldı ya 2 hafta önce bi hata yapıp doktor sitesine tahlillerimi göndermiştim bi doktora unutmuştum bile ama bugün yorum geldi yaşınıza göre fsh yüksek hemen size tüp yapalım yazmış halbuki doktorum gayet iyi demişti para için bunu yaptığını bildiğim halde çoook canım sıkıldı sizcede 7.69 çokmu kötü ya

hiç sorma yaa bende oynatacamm...
kafama takmamaya çalışıyorum yaa birde aklıma kötü bişey getirmekde istemiyorum zaten...uyurum anacım uyurum helede bu haftasonunun ardından pazartesi ve salı tatilide süper olsu keyiften uyurum ben

Keseyi görcekmişsin hadi hayırlısı canım

inşallah canım kısmet olursa
sen nasılsın?? moralin nasıl

canım ben hiç anlamıyorum keşke anlasamda yardımcı olabilsem ayrıca her kafadan ses çıkar yorumu filan unut gitsin temem mi takma ya kafana tefekkür en güzel şeydir yüce mevlam ne derse o olur hepimiz içinde en hayırlısını nasip etsin inşallahhh....amin deyin hemen hadin bakem

Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…