Kızalr 2 gündür sayenizde yüzüm gülüyodu bugün biraz canım sıkıldı ya 2 hafta önce bi hata yapıp doktor sitesine tahlillerimi göndermiştim bi doktora unutmuştum bile ama bugün yorum geldi yaşınıza göre fsh yüksek hemen size tüp yapalım yazmış halbuki doktorum gayet iyi demişti para için bunu yaptığını bildiğim halde çoook canım sıkıldı sizcede 7.69 çokmu kötü ya
hiç sorma yaa bende oynatacamm...
kafama takmamaya çalışıyorum yaa birde aklıma kötü bişey getirmekde istemiyorum zaten...uyurum anacım uyurum helede bu haftasonunun ardından pazartesi ve salı tatilide süper olsu keyiften uyurum ben
inşallah canım kısmet olursa
sen nasılsın?? moralin nasıl
Zehra seninle yeni tanışıyoruz biraz bahsetsene kendinden.
Sedacım araştırdım "Gebelik döneminde hafif bir soğuk algınlığına yakalanmak büyük bir olasılıkla bebeğinize zarar vermeyecektir.Grip virüsünün bebeğe geçmesi ise sık raslanan bir durum değildir." diyor.Ama ilerleyeceğini hissedersen kesinlikle doktora gitmelisin.Taze sıkılmış portakal limon ve greyfurt suyu iç ayrıca ananas ve kivi ye süper c vitamini var bende çok sık hastalanırım.
heee çok kötüüüKızalr 2 gündür sayenizde yüzüm gülüyodu bugün biraz canım sıkıldı ya 2 hafta önce bi hata yapıp doktor sitesine tahlillerimi göndermiştim bi doktora unutmuştum bile ama bugün yorum geldi yaşınıza göre fsh yüksek hemen size tüp yapalım yazmış halbuki doktorum gayet iyi demişti para için bunu yaptığını bildiğim halde çoook canım sıkıldı sizcede 7.69 çokmu kötü ya
canım adım zehraaa25 yaşındayım 1 yıl 4 aylık evliyim 7 aydır bebiş istiyorum sende duyguydun dimi?
canım adım zehraaa25 yaşındayım 1 yıl 4 aylık evliyim 7 aydır bebiş istiyorum sende duyguydun dimi?
oh oh iyi işte bol bol yat canım sende kafanada takma hayırlısı olsun inşallahhhhhhiç sorma yaa bende oynatacamm...
kafama takmamaya çalışıyorum yaa birde aklıma kötü bişey getirmekde istemiyorum zaten...uyurum anacım uyurum helede bu haftasonunun ardından pazartesi ve salı tatilide süper olsu keyiften uyurum ben
inşallah canım kısmet olursa
sen nasılsın?? moralin nasıl
fındık kurduuuu
herkese merhaba... takip ettiğim topiklerden birisidir samimi geliyor ortam... bikaç kez de yazmıştım..
bugün çokkkk mutluyum şükür rabbime..
herkese merhaba... takip ettiğim topiklerden birisidir samimi geliyor ortam... bikaç kez de yazmıştım..
oh oh iyi işte bol bol yat canım sende kafanada takma hayırlısı olsun inşallahhhhhama var ya sana yazarken bile benim içim kıpır kıpr oldu kıs
bende memnun oldum canım olur hatta olacak inan buna stres en büyük etken yüce mevlam gönlümüze göre verecek yeri ve zamanını bekliyor bunu unutma tamam mıevettttduygu.28 yaşındayım 3 yıllık evliyim bebiş yok çoooook memnun oldum çok:81::81:
heee çok kötüüüama dr.un tavrı kötü...altına da tel.ini yazmış mı???kesin kadın dr.dur takılmaaaa! 1 yumurtan olsa da kısmette varsa doğurursun! sen özelden yazdığım tahlilleri not et
merhaba canım.. senin adını görüyorum bende arada bir... hamilemisin yoksaa
Hamilemisiniz ?
Sitedeki sorun bitmiş herkes gelebilmiş,ben de geldim.....:81:
bende memnun oldum canım olur hatta olacak inan buna stres en büyük etken yüce mevlam gönlümüze göre verecek yeri ve zamanını bekliyor bunu unutma tamam mı
ay bir hamiş daha galibaaaaaaaa
inşallah o da olur rabbim nasip ederse...
daha önce bahsetmiştim hatırlarsanız eğer..hafif vajinismus sorunum var diye.. yarın tam 4 ayımız doluyor evlilikte ve ancak bugün ilişkiye girebildik
bu sorunu yaşamayan bilmez şükürler olsun kurtuldum
bebişte istiyoruz.. reglm biteli 12 gün oluyor.. yumurtlama zamanıdır sanırım tam bilmiyorum... eşimle 2 sevinci birden yaşamak istiyoruz inşallah...
daha önce bahsetmiştim hatırlarsanız eğer..hafif vajinismus sorunum var diye.. yarın tam 4 ayımız doluyor evlilikte ve ancak bugün ilişkiye girebildik
bebişte istiyoruz.. reglm biteli 12 gün oluyor.. yumurtlama zamanıdır sanırım tam bilmiyorum... eşimle 2 sevinci birden yaşamak istiyoruz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?