2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım bende anlamıyorum bu değerlerden ama sen boşver şimdi yorumu senin doktorun iyi demiş baksana... iyi olana güven aklına olumsuz şeyler getirme halt etmiş o doktor hıh

Tabiki hayırlısıyla kısmet olcak aksini aklına bile getirme canımmmmm

heee çok kötüüüama dr.un tavrı kötü...altına da tel.ini yazmış mı???kesin kadın dr.durtakılmaaaa! 1 yumurtan olsa da kısmette varsa doğurursun! sen özelden yazdığım tahlilleri not et

herkese merhaba... takip ettiğim topiklerden birisidir samimi geliyor ortam... bikaç kez de yazmıştım..
bugün çokkkk mutluyum şükür rabbime..

oh oh iyi işte bol bol yat canım sende kafanada takma hayırlısı olsun inşallahhhhhama var ya sana yazarken bile benim içim kıpır kıpr oldu kıs

fındık kurduuuu

fındık kurdun kurban olsun bademineeeeeeeeeeeee

oh oh iyi işte bol bol yat canım sende kafanada takma hayırlısı olsun inşallahhhhhama var ya sana yazarken bile benim içim kıpır kıpr oldu kıs

canımsınnnn saol tatlım yaa zaten başından beri bütün heyecanımı paylaştınız benimle... iyiki varsınızz

evetttt duygu.28 yaşındayım 3 yıllık evliyim bebiş yok çoooook memnun oldum çok:81::81:
bende memnun oldum canım olur hatta olacak inan buna stres en büyük etken yüce mevlam gönlümüze göre verecek yeri ve zamanını bekliyor bunu unutma tamam mı
herkese merhaba... takip ettiğim topiklerden birisidir samimi geliyor ortam... bikaç kez de yazmıştım..
bugün çokkkk mutluyum şükür rabbime..

ay bir hamiş daha galibaaaaaaaa

heee çok kötüüüama dr.un tavrı kötü...altına da tel.ini yazmış mı???kesin kadın dr.durtakılmaaaa! 1 yumurtan olsa da kısmette varsa doğurursun! sen özelden yazdığım tahlilleri not et

İzin alman imkansızmı ya ilerlemesin hastalığın biliyosun en iyi ilaç dinlenmek.Malum bu haftanın sonunda hızlandırma programı başlar dershanede dimi bizde öyleydi şimdi biraz evde dinlenip iyileşsen enerji depolasan

merhaba canım.. senin adını görüyorum bende arada bir... hamilemisin yoksaa

inşallah o da olur rabbim nasip ederse...
daha önce bahsetmiştim hatırlarsanız eğer..hafif vajinismus sorunum var diye.. yarın tam 4 ayımız doluyor evlilikte ve ancak bugün ilişkiye girebildik
bu sorunu yaşamayan bilmez şükürler olsun kurtuldum
bebişte istiyoruz.. reglm biteli 12 gün oluyor.. yumurtlama zamanıdır sanırım tam bilmiyorum... eşimle 2 sevinci birden yaşamak istiyoruz inşallah...

hmmm evettt hatırladımmm... gözünaydın canım yaa inşallah arkasından hamile haberini alırız

bu arada kaç günde bir adet oluyosun???

Bendede vardı çok iyi anlarım ben hatta bazı durumlarda yaşıyorum onu benimde bu canımı sıkıyor inşallah sen her tarzda yenmişsindir .İnşallah çifte bayram olur.Hangi metodla yendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…