hmmm evettt hatırladımmm... gözünaydın canım yaa inşallah arkasından hamile haberini alırız
bu arada kaç günde bir adet oluyosun???
sende iyiki varsıncanımsınnnnsaol tatlım yaa zaten başından beri bütün heyecanımı paylaştınız benimle... iyiki varsınızz
inşallah o da olur rabbim nasip ederse...
daha önce bahsetmiştim hatırlarsanız eğer..hafif vajinismus sorunum var diye.. yarın tam 4 ayımız doluyor evlilikte ve ancak bugün ilişkiye girebildik
bu sorunu yaşamayan bilmez şükürler olsun kurtuldum
bebişte istiyoruz.. reglm biteli 12 gün oluyor.. yumurtlama zamanıdır sanırım tam bilmiyorum... eşimle 2 sevinci birden yaşamak istiyoruz inşallah...
sedammmmm uyudunmu annemmm??? uyu sen uyu bol bol dinlen ve iyileş canımmmm
sedammmmm uyudunmu annemmm??? uyu sen uyu bol bol dinlen ve iyileş canımmmm
hoşgeldinnnnnn
herkese merhaba... takip ettiğim topiklerden birisidir samimi geliyor ortam... bikaç kez de yazmıştım..
bugün çokkkk mutluyum şükür rabbime..
evet canım,cumartesi başlıyor...ve 11 gün boyu,günde 12 dersim var...türkçe ve edebiyat öğretmeninin kaderi bu...yarın tatil, bugün halimi gördüler,müdürüm idare edemeyeceksen git dedi de ben hazır kalkıp gitmişim,günü yarılamışım diye eve dönmedim. salı günü izin alıp dinlenirim belki...iki gün üst üste yatsam iyi olur...İzin alman imkansızmı ya ilerlemesin hastalığın biliyosun en iyi ilaç dinlenmek.Malum bu haftanın sonunda hızlandırma programı başlar dershanede dimi bizde öyleydi şimdi biraz evde dinlenip iyileşsen enerji depolasan
hoş geldiiinnnSitedeki sorun bitmiş herkes gelebilmiş,ben de geldim.....:81:
inşallah o da olur rabbim nasip ederse...
daha önce bahsetmiştim hatırlarsanız eğer..hafif vajinismus sorunum var diye.. yarın tam 4 ayımız doluyor evlilikte ve ancak bugün ilişkiye girebildik
bu sorunu yaşamayan bilmez şükürler olsun kurtuldum
bebişte istiyoruz.. reglm biteli 12 gün oluyor.. yumurtlama zamanıdır sanırım tam bilmiyorum... eşimle 2 sevinci birden yaşamak istiyoruz inşallah...
Bendede vardı çok iyi anlarım ben hatta bazı durumlarda yaşıyorum onu benimde bu canımı sıkıyor inşallah sen her tarzda yenmişsindir .İnşallah çifte bayram olur.Hangi metodla yendiniz
sende iyiki varsınbenim ablamda kız kardeşimde yok ama eşime bile diyorum ben kızların kardeşlerimin yanına gidiyorum diye oda gülüp iyi hadi bakalım diyor bana gerçekten seda olsun sen ol yani hamiş olan arkadaşlarımız anlattıkça ben kendim gibi hissediyorum ve dua ediyorum
geçmiş olsun canım ya inşallah sende hamile kalırsın tez vakitteeeeeee
Rabbim dileyen herkese annelik duygusunu yaşatsın beraberinde bana da inşallah....
canım 28 mi 29 mu bilmiyorum i.netteki hesaplamalara göre bi 28 bi 29 :44:
regl tarihlerimi yazayım ben:
19 Ekim - 16 Kasım - 14 Aralık - 12 Ocak...
Buna göre yumurtlama 14. gün mü oluyor...
Bir de akıntıdan anlaşılıyormuş. Onu tam bilmiyorum
sende iyiki varsınbenim ablamda kız kardeşimde yok ama eşime bile diyorum ben kızların kardeşlerimin yanına gidiyorum diye oda gülüp iyi hadi bakalım diyor bana gerçekten seda olsun sen ol yani hamiş olan arkadaşlarımız anlattıkça ben kendim gibi hissediyorum ve dua ediyorum
canım ya korktum şimdi tamam yanma hissi olur alışana kadar ama başa dönmeyim Allah korusun..
ben hep klasik pozisyonda deniyordum son 2 denememiz yatak ucu olan o zaman başardık çok rahat oluyor o...
sağol canım aminnn inşallah hep beraber bebişlerimizi konuşuruz...
uyumadım...öksürürken midem bulandı...koşa koşa banyo...
Uyudu galiba en yakın zamanda iyileşir inşallah ama çok şükür tehlikeli değilmiş araştırdım.Aman canım sende dikkat et kendine kasım nisan arası grip ayları aman çok dikkat et sende çocuklarlasın kapmamak elinde değil ama bağışıklığı güçlü tut emi
Hoşbulduk canım,hamilelik nasıl gidiyor?
evet canım,cumartesi başlıyor...ve 11 gün boyu,günde 12 dersim var...türkçe ve edebiyat öğretmeninin kaderi bu...yarın tatil, bugün halimi gördüler,müdürüm idare edemeyeceksen git dedi de ben hazır kalkıp gitmişim,günü yarılamışım diye eve dönmedim. salı günü izin alıp dinlenirim belki...iki gün üst üste yatsam iyi olur...hoş geldiiinnn
hayırlısı olsun...
uyumadım...öksürürken midem bulandı...koşa koşa banyo...
canım ya korktum şimdi tamam yanma hissi olur alışana kadar ama başa dönmeyim Allah korusun..
ben hep klasik pozisyonda deniyordum son 2 denememiz yatak ucu olan o zaman başardık çok rahat oluyor o...
sağol canım aminnn inşallah hep beraber bebişlerimizi konuşuruz...
ay anacım dikkat et yaa sana ne önersekki düşününce aklımada bişey gelmiyoki yahu:26:uyumadım...öksürürken midem bulandı...koşa koşa banyo...
canım benimde 28 gün sürüyor seninde öyle gibi görünüyor... yumurtlaman 14. gün olur büyük ihtimalle benim öyle oldu... 13.-14.-15. günler şanslı günler.. birde akıntı yumurta akı gibi uzayan ve kıvamlı bir akıntı oluyor o dönemde...hayırlısı inşallah kolay gelsinnn
bende öyle inanki kocamda ilk zamanlar kızıyodu şimdi sesini çıkarmıyor sizi biliyor artık.... bugün leke geldi ya benden diyoki sordunmu arkadaşlarına ne dediler falannbende sizin için dua ediyorum en kısa zamanda bebeklerinize kavuşasınız diye
evet canım,cumartesi başlıyor...ve 11 gün boyu,günde 12 dersim var...türkçe ve edebiyat öğretmeninin kaderi bu...yarın tatil, bugün halimi gördüler,müdürüm idare edemeyeceksen git dedi de ben hazır kalkıp gitmişim,günü yarılamışım diye eve dönmedim. salı günü izin alıp dinlenirim belki...iki gün üst üste yatsam iyi olur...hoş geldiiinnn
hayırlısı olsun...
canım benimde 28 gün sürüyor seninde öyle gibi görünüyor... yumurtlaman 14. gün olur büyük ihtimalle benim öyle oldu... 13.-14.-15. günler şanslı günler.. birde akıntı yumurta akı gibi uzayan ve kıvamlı bir akıntı oluyor o dönemde...hayırlısı inşallah kolay gelsinnn
bende öyle inanki kocamda ilk zamanlar kızıyodu şimdi sesini çıkarmıyor sizi biliyor artık.... bugün leke geldi ya benden diyoki sordunmu arkadaşlarına ne dediler falannbende sizin için dua ediyorum en kısa zamanda bebeklerinize kavuşasınız diye
inşallah canım biz bebişlere sizde fasulyelerimize bademlerimize sağlıkla kavuşursunuz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?