2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

hmmm evettt hatırladımmm... gözünaydın canım yaa inşallah arkasından hamile haberini alırız

bu arada kaç günde bir adet oluyosun???

Rabbim dileyen herkese annelik duygusunu yaşatsın beraberinde bana da inşallah....
canım 28 mi 29 mu bilmiyorum i.netteki hesaplamalara göre bi 28 bi 29 :44:
regl tarihlerimi yazayım ben:
19 Ekim - 16 Kasım - 14 Aralık - 12 Ocak...
Buna göre yumurtlama 14. gün mü oluyor...
Bir de akıntıdan anlaşılıyormuş. Onu tam bilmiyorum

canımsınnnn saol tatlım yaa zaten başından beri bütün heyecanımı paylaştınız benimle... iyiki varsınızz
sende iyiki varsınbenim ablamda kız kardeşimde yok ama eşime bile diyorum ben kızların kardeşlerimin yanına gidiyorum diye oda gülüp iyi hadi bakalım diyor banagerçekten seda olsun sen ol yani hamiş olan arkadaşlarımız anlattıkça ben kendim gibi hissediyorum ve dua ediyorum

geçmiş olsun canım ya inşallah sende hamile kalırsın tez vakitteeeeeee

sedammmmm uyudunmu annemmm??? uyu sen uyu bol bol dinlen ve iyileş canımmmm

Uyudu galiba en yakın zamanda iyileşir inşallah ama çok şükür tehlikeli değilmiş araştırdım.Aman canım sende dikkat et kendine kasım nisan arası grip ayları aman çok dikkat et sende çocuklarlasın kapmamak elinde değil ama bağışıklığı güçlü tut emi

herkese merhaba... takip ettiğim topiklerden birisidir samimi geliyor ortam... bikaç kez de yazmıştım..
bugün çokkkk mutluyum şükür rabbime..

evet canım,cumartesi başlıyor...ve 11 gün boyu,günde 12 dersim var...türkçe ve edebiyat öğretmeninin kaderi bu...yarın tatil, bugün halimi gördüler,müdürüm idare edemeyeceksen git dedi de ben hazır kalkıp gitmişim,günü yarılamışım diye eve dönmedim. salı günü izin alıp dinlenirim belki...iki gün üst üste yatsam iyi olur...
Sitedeki sorun bitmiş herkes gelebilmiş,ben de geldim.....:81:
hoş geldiiinnn

hayırlısı olsun...

Bendede vardı çok iyi anlarım ben hatta bazı durumlarda yaşıyorum onu benimde bu canımı sıkıyor inşallah sen her tarzda yenmişsindir .İnşallah çifte bayram olur.Hangi metodla yendiniz

canım ya korktum şimdi tamam yanma hissi olur alışana kadar ama başa dönmeyim Allah korusun..
ben hep klasik pozisyonda deniyordum son 2 denememiz yatak ucu olan o zaman başardık çok rahat oluyor o...

sağol canım aminnn inşallah hep beraber bebişlerimizi konuşuruz...

canım benimde 28 gün sürüyor seninde öyle gibi görünüyor... yumurtlaman 14. gün olur büyük ihtimalle benim öyle oldu... 13.-14.-15. günler şanslı günler.. birde akıntı yumurta akı gibi uzayan ve kıvamlı bir akıntı oluyor o dönemde...hayırlısı inşallah kolay gelsinnn

bende öyle inanki kocamda ilk zamanlar kızıyodu şimdi sesini çıkarmıyor sizi biliyor artık.... bugün leke geldi ya benden diyoki sordunmu arkadaşlarına ne dediler falann bende sizin için dua ediyorum en kısa zamanda bebeklerinize kavuşasınız diye

Başa dönmezsin canım hiç korkma aşmışsın artık biraz ayıp olcak ama benim derdimde şu klasik pozisyon dışına çıkamıyorum.3 yıl oldu evleneli değişiklik gerekiyo bazen ama bu klasik seni baya idare eder yendin ya.

evet çok yaklaşmıyorum çocuklara zaten inşallah bu seneyi hastalanmadan atlatırım... sağol canımmm

Hoşbulduk canım,hamilelik nasıl gidiyor?

iyi gidiyor yarın ilk kontrole gidecem bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah sen nasılsın canım

uyumadım...öksürürken midem bulandı...koşa koşa banyo...

off bide mide bulantın olmasa bariii... valla canım eğer alabiliyosan hiç durma salı günü al iznini dinlen bol bol hiç kalkma yataktan hemen toparlarsın bak dinlenmek çok iyi gelir

Yatak ucu olayını anlamadım ya istersen özelden yaz açıklaması ayıpsa

uyumadım...öksürürken midem bulandı...koşa koşa banyo...
ay anacım dikkat et yaa sana ne önersekki düşününce aklımada bişey gelmiyoki yahu:26:

inşallah canım biz bebişlere sizde fasulyelerimize bademlerimize sağlıkla kavuşursunuz inşallahhh

sedase ben de sınıf öğretmeniyim meslektaşız geçmiş olsun acil şifalar...

anladım canım hesaplamalar da o yönde zaten... demek ki çalışcaz
ben akıntıma baktım yumurta akı gibi ve iki parmak arasında uzuyo ama anlamadım işte her zaman mı böyle...neyse artık Rabbim hayırlısını nasip etsin...

canlarım ben ufak ufak kaçayım nedense gözlerim kapanıyorrrrrrr fasulyemi,bademimi çok çok öptüm tabiki sizleride kıskanmayın hemennrabbime emanet olunnn hayırlı gecelerrrrr

benim çok uykum geldi kızlar yatmaya gidiyorum iyi geceler hepinizeeee öpüyorummmm bademide öptümmmmm

benim çok uykum geldi kızlar yatmaya gidiyorum iyi geceler hepinizeeee öpüyorummmm bademide öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…