2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

İyimisin şuanda
iyiyim meraklanma
normalde pek hoş olmuyor izin almak da bugün çok acıklıydım,ne yapayım ya bir gün idare etsinler...

ay anacım dikkat et yaa sana ne önersekki düşününce aklımada bişey gelmiyoki yahu:26:

inşallah canım biz bebişlere sizde fasulyelerimize bademlerimize sağlıkla kavuşursunuz inşallahhh
aminnnnnn
benim rutinim kusmak...tuhaf şey kustukça bebek için rahat olsun diyor gibi geliyor...çok saçma...
sağ ol canım.

rahatladım şimdi...canım şu işi çözdük ya gerisi sorun değil ben de rahatlayana kadar alışılmışın dışına pek çıkmam..

Yatak ucu olayını anlamadım ya istersen özelden yaz açıklaması ayıpsa

yok canım ne ayıbı.. sonuçta bu da bi rahatsızlık her türlü pozisyona açığız..
şimdi yatağın ucuna geliyosun kalçalarının altına küçük bi yastık koy, bacaklarını iyice aç ve sandalye koy uzat yoksa kasılıyor kramp giriyor... eş ayakta ve mutlu son... vaji sorunu olanlara tavsiyemdir ben de bu siteden öğrendim...

canlarım ben ufak ufak kaçayım nedense gözlerim kapanıyorrrrrrr fasulyemi,bademimi çok çok öptüm tabiki sizleride kıskanmayın hemennrabbime emanet olunnn hayırlı gecelerrrrr
bu bendennnbu bademden
benim çok uykum geldi kızlar yatmaya gidiyorum iyi geceler hepinizeeee öpüyorummmm bademide öptümmmmm

biz de merc imeği öptüüükkk

Canım zaten kusmak sağlıklı gebelik belirtisiymiş yani hormon artışları gayet iyi seyrinde demek.

bebiş bekleyenler mi var..ne güzel ya rabbim bize de nasip etsin.. tüm hamişlerimiz sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah... rabbim onları da annecikleri de korusun...

Canım zaten kusmak sağlıklı gebelik belirtisiymiş yani hormon artışları gayet iyi seyrinde demek.

normalde 7. 8. haftada anca başlarmış, ben daha 3 günlükken yani bebek yerine yerleşmeden başlamıştım kokoreçten tiksinip kusmaya...şimdi kimyon da tiksinti veriyor kokoreçi çağrıştırıyor hemen...anneannem ve annem de böyleymiş,ananem rahmime düştüğünü bilirdim diyor. kardeşim de doğuma dek kustu...benim ilkinde kusma vardı,küt diye kesildi.memeler şişmişti,bir anda balon gibi söndü...tüm gebelik belirtileri bir anda bitti.o yüzden çok şikayetçi değilim,arada yoklasın beni...yalnız sokakta çok zor durumda kalıyorum.bugün derste de bir öğrenci fırk fırk burun çekiyordu,nasıl öğürtü geldi...çocuğa verdim bir mendil,çık temizle dedimnormalde takmam...dün de kestane kokusuna kustum sokakta

sümüklü çocuktahmin edebiliyorum çektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…