2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aslında çok akrabam var orada...çok yoğun çalışınca düşmüyor yolum...yazın da akıl karı değil ist. o sıcakta...keşke düşse birkaç gün ne güzel olur...

İstanbula sıcak diyene bak İzmirde yaaaaaa ohhh bak bahanende varmış akraba bolmuş yazın gel de bende görürüm hem seni inşallah

arkamı dönüp öğürdüm

Benim bi arkadaşım da dersanede çalışırken hamile kalmıştı,hamileliğini bebek 6 aylık olasıya kadar sanırım sakladı,çünkü dersane yönetimi başta öğrenince hamileleri çalışma şartlarını kaldıramaz diye çıkarıyorlardı,o tam iyi ayarlamış,yazın doğum yaptı,öbür sezona tekrar başladı,umarım senin dersanende böyle sorun yoktur canım.Öğürtülerin için tuzlu kraker,leblebi bulundur cebinde o hep onları atıştırır dururdu,iyi gelir bulantılarına canım.

İstanbula sıcak diyene bak İzmirde yaaaaaa ohhh bak bahanende varmış akraba bolmuş yazın gel de bende görürüm hem seni inşallah
bu yaz sen gel bence, o hamile halimle nasıl geleyim
benim doğum ağustos 8 çıkıyor ama riskli gebelik olunca temmuzda doğuracağım herhalde 2 hafta önce...yani tatil...yok, o yönden iyi...zaten en kıdamli türkçecileri de benim,çocuklar isyan edermüdürüme kurban olurum zaten,doğur deyip duruyoryine de ben karnım çıkasıya susacağım ya...ne olur ne olmaz...inşallah bu kez elime alırım da sakladığıma değer...bulantı gelince ne olursa olsun çıkıyor...işte koku duymayagöreyim...

Son düzenleme:
Tamam canım,dediğim gibi tuzlu kraker,leblebi bulundur bunları cebinde bulantını alır,kendine ve bebişe çok iyi bak....

Ben de çıkıyorum artık iyi geceler,görüşürüz......:79::80::79::80::79:

Haklısın bian düşünemedim yaza en ağır zamanların olcak olsun bebişimiz hayırlısıyla doğsunda görüşürüz inşallah

Ben yatıyorum herkese iyi geceler.Sedacım bebiş ve sen Allah a emanet olun inşallah sende yat dinle hastalığın ilerlemesin

amin canım...tez zamanda sen de kal da göbek yarıştıralımsen çık gel,beklerim cidden...bu arada uyumuşum ben yayerime yatsam iyi olacak...yarın haber ver bana
Haklısın bian düşünemedim yaza en ağır zamanların olcak olsun bebişimiz hayırlısıyla doğsunda görüşürüz inşallah

kuzuummm hoş geldin...hastayım,tam yatıyordum ki sen geldin.

hosbulduk canim... hala iyilesemedin miii( gecmis olsun.. yaticaksan ben seni fazla tutmiyim canikom yarin yine görüsürüz insallah.. bugün misafirlige gittim bi yakinimiz TRye gidicekmiste onu ugurladik o yüzden gelemedim

hosbulduk canim... hala iyilesemedin miii( gecmis olsun.. yaticaksan ben seni fazla tutmiyim canikom yarin yine görüsürüz insallah.. bugün misafirlige gittim bi yakinimiz TRye gidicekmiste onu ugurladik o yüzden gelemedim
uyukluyorum...yok be gülüm,daha beterim...dua et badem için de ona bir şey olmasın.yarın evdeyim ki beeennn görüşürüüz!

uyukluyorum...yok be gülüm,daha beterim...dua et badem için de ona bir şey olmasın.yarın evdeyim ki beeennn görüşürüüz!

zaten hep dua ediyorum ben... Allah onu korusuuunnn senden ayirmasin insallahhhhh

canimmm bende yaticam simdi... öptm seni kendinize iyi bakin yarin insallahhh görüsürüzz

Sedacım geçmiş olsun canım,ne oldu sana?
Forumun daimi hastası bendim ama,
dikkat et kendine,girmedim yine bi süredir.
Bi bakayım dedim eşim gececi bu hafta,kimseler yok tabi bu saatte burda.
yarın gece girerim denk gelirsek görüşürüz.
Çok geçmiş olsun tekrar,dualarım seninle ve bebişle,
ve tabiki topikteki tüm arkadaşlarımla.

daha demin sibelle heaven vardı nereye gitti bu hatunlar veda etmeden???
gece 10a kadar uğraştım giremedim annem ya ne bakımmış mubarekkkkkyoksa öle pat diye bırakırmıyım ben sizi
deece canım nasıl oldun ya?bugün niye kimsecikler yok yahu zaten bakım beni sinir etti ya 2 saattir bekliyodum inşallah birdaha gitmezzzzzzz
nası oalyım şekerim ana vatan kan ağlıyo
Günaydin Sibel, nasılsın?

iyiyim ces sen nasılsın?

gece 10a kadar uğraştım giremedim annem ya ne bakımmış mubarekkkkkyoksa öle pat diye bırakırmıyım ben sizi

nası oalyım şekerim ana vatan kan ağlıyo

iyiyim ces sen nasılsın?

İyiyim ben de canım napiyim, geldik kürk.ü dükkanına yine. Allah sabır versin de bu haftayı da devirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…