aslında çok akrabam var orada...çok yoğun çalışınca düşmüyor yolum... yazın da akıl karı değil ist. o sıcakta...keşke düşse birkaç gün ne güzel olur...
arkamı dönüp öğürdüm
bu yaz sen gel bence, o hamile halimle nasıl geleyimİstanbula sıcak diyene bak İzmirde yaaaaaaohhh bak bahanende varmış akraba bolmuş yazın gel de bende görürüm hem seni inşallah
benim doğum ağustos 8 çıkıyor ama riskli gebelik olunca temmuzda doğuracağım herhalde 2 hafta önce...yani tatil...yok, o yönden iyi...zaten en kıdamli türkçecileri de benim,çocuklar isyan ederBenim bi arkadaşım da dersanede çalışırken hamile kalmıştı,hamileliğini bebek 6 aylık olasıya kadar sanırım sakladı,çünkü dersane yönetimi başta öğrenince hamileleri çalışma şartlarını kaldıramaz diye çıkarıyorlardı,o tam iyi ayarlamış,yazın doğum yaptı,öbür sezona tekrar başladı,umarım senin dersanende böyle sorun yoktur canım.Öğürtülerin için tuzlu kraker,leblebi bulundur cebinde o hep onları atıştırır dururdu,iyi gelir bulantılarına canım.
Tamam canım,dediğim gibi tuzlu kraker,leblebi bulundur bunları cebinde bulantını alır,kendine ve bebişe çok iyi bak....
Ben de çıkıyorum artık iyi geceler,görüşürüz......:79::80::79::80::79:
bu yaz sen gel bence, o hamile halimle nasıl geleyim
benim doğum ağustos 8 çıkıyor ama riskli gebelik olunca temmuzda doğuracağım herhalde 2 hafta önce...yani tatil...yok, o yönden iyi...zaten en kıdamli türkçecileri de benim,çocuklar isyan edermüdürüme kurban olurum zaten,doğur deyip duruyor yine de ben karnım çıkasıya susacağım ya...ne olur ne olmaz...inşallah bu kez elime alırım da sakladığıma değer...bulantı gelince ne olursa olsun çıkıyor...işte koku duymayagöreyim...
Haklısın bian düşünemedim yaza en ağır zamanların olcak olsun bebişimiz hayırlısıyla doğsunda görüşürüz inşallah
ben geldimmm
sedaammm nasilsin sekerim
kuzuummm hoş geldin...hastayım,tam yatıyordum ki sen geldin.
uyukluyorum...yok be gülüm,daha beterim...dua et badem için de ona bir şey olmasın.yarın evdeyim ki beeennn görüşürüüz!hosbulduk canim... hala iyilesemedin miii( gecmis olsun.. yaticaksan ben seni fazla tutmiyim canikom yarin yine görüsürüz insallah.. bugün misafirlige gittim bi yakinimiz TRye gidicekmiste onu ugurladik o yüzden gelemedim
uyukluyorum...yok be gülüm,daha beterim...dua et badem için de ona bir şey olmasın.yarın evdeyim ki beeennn görüşürüüz!
uyukluyorum...yok be gülüm,daha beterim...dua et badem için de ona bir şey olmasın.yarın evdeyim ki beeennn görüşürüüz!
günaydınnnnnnn
gece 10a kadar uğraştım giremedim annem ya ne bakımmış mubarekkkkkdaha demin sibelle heaven vardı nereye gitti bu hatunlar veda etmeden???
nası oalyım şekerim ana vatan kan ağlıyodeece canım nasıl oldun ya?bugün niye kimsecikler yok yahu zaten bakım beni sinir etti ya 2 saattir bekliyodum inşallah birdaha gitmezzzzzzz
Günaydin Sibel, nasılsın?
gece 10a kadar uğraştım giremedim annem ya ne bakımmış mubarekkkkkyoksa öle pat diye bırakırmıyım ben sizi
nası oalyım şekerim ana vatan kan ağlıyo
iyiyim ces sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?