2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

17.günde
ha yumurtladım ha yumurtlıcam derken al sana yumurta

kırmızı paskalya yumurtası. Ay kusura bakma dalga geçer gibi oldu ama niyetim o degil, sinirim bozuldu ya, ne alaka yani, yumurtlama olmadan 17. gunde hasta mı olunur?

kırmızı paskalya yumurtası. Ay kusura bakma dalga geçer gibi oldu ama niyetim o degil, sinirim bozuldu ya, ne alaka yani, yumurtlama olmadan 17. gunde hasta mı olunur?

evt aynen öyle oldu...yılbaşı olsa hediyesi dicem o da değil..duphastonun azizliği galiba

deecem noldu ya?? 17. günde niye adet oldun sen... bence bunu hemen doktora söylee...:26:

günaydın canım...regl oldum şekerim kırmızı yumurtladım 17.günde
doktora demicem bşi güzelim ya duphastondan oldugunu düşünüyorum ki turliğimin de başına gelmiş aynısı...bakalım 7 şubatta olcamm mı tekrar?bi takip edeyim olmassa giderim doktora..daha yeni gttim ya kurcalandı her yanım

Son düzenleme:
Günaydın tatlım hoşgeldin.İyi diyelim iyi olalım

hosbulduk canim...

hmm... tamam canim hayirlisi olsun...

diyet nasil gidiyo

kizlaarrr dün rüyamda mavi gözlü erkek bebek gördüm...
gözleri bir türlü aklimdan cikmiyor... okadar masmaviydiki nasil anlatsam bilmiyorum kocaman gözleri vardi bana gülümsüyordu deniz mavisi gibi pasparlak....

internetten baktim sadece bunu buldum

Ruyada bebek gormek masumiyeti, cana yakınlığı veya yeni başlangıçları ifade eder. Ancak mavi göz burada uyarıcı unsurdur. Eğer çocuk sahibi değilseniz ve bebek sahibi olmak istiyorsanız iyi karar vermelisiniz, yeni başlangıç – yeni bir yatırım – yeni bir iş planlıyorsanız dahada dikkatli olmanız gerektiğini ifade eder.

siz ne düsünüyorsunuzzz????:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
hosbulduk canim...

hmm... tamam canim hayirlisi olsun...

diyet nasil gidiyo

aaaa o çok iyi gidiyo :87::87: ama koca bi göbek çıktı dün sabah nasıl şiş anlatamam..1 saat içinde şişti meret..
sabah da 2 dilim ekmek 5 zeytin peynir 1 salatalık ve şekersiz çay
senin nası gidiooooo

erkek bebek bizde her zaman hayra yorulur..çok güzel denir..sen içini ferah tut.
ben de şöyle gördüm...ruyamda annemle konuşuyoruz (cumartesi gece ruyası bu) annem diyo ki ben de sana 1,5 senelik evliyken hamile kaldım diyo..hani sanki ben hamileyim demişim anneme de,o da "bn de" diyor..ki annem 6 senelik evliyken bana hamileymiş zira 4 yaş byük ablam var

sabah bi kalktım regl olmuşum..15 aylık evliyim şimdi sanırım 2-3 ayım daha var kızlar

belki regldendir canikom:44:

benimde iyi gidiyo herhalde... kahvaltida 2 dilim ekmek... 3 zeytin... kiprit kutusu kadar peynir... birazda bal... yedim... coookk az sekerlide kahve ictimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…