İyiyim ben de canım napiyim, geldik kürk.ü dükkanına yine. Allah sabır versin de bu haftayı da devirelim.
kolay gelsin hepimize...ben dün regl oldum biliomusun
çok erken gelmedi mi o yahu?
17.günde
ha yumurtladım ha yumurtlıcam derken al sana yumurta
kırmızı paskalya yumurtası. Ay kusura bakma dalga geçer gibi oldu ama niyetim o degil, sinirim bozuldu ya, ne alaka yani, yumurtlama olmadan 17. gunde hasta mı olunur?
Günaydın kızlar
günaydın sevgili dünürümmmmmmmm
nasılsın buguuuuuun?
Fena değilim eh işte
sen nasılsın?
ben de fena değilim ana vatan kan ağlıyo malum sinirliyim .....epey.....
Benimde mi geliyo ne ben de inanılmaz gerginim sinirliyim huysuzum yorgunum...
huu huuuu günaydin kizlarrr
nassiniz??
deecem noldu ya?? 17. günde niye adet oldun sen... bence bunu hemen doktora söylee...:26:
Günaydın tatlım hoşgeldin.İyi diyelim iyi olalım
günaydın canım...regl oldum şekerim kırmızı yumurtladım 17.günde
doktora demicem bşi güzelim ya duphastondan oldugunu düşünüyorum ki turliğimin de başına gelmiş aynısı...bakalım 7 şubatta olcamm mı tekrar?bi takip edeyim olmassa giderim doktora..daha yeni gttim ya kurcalandı her yanım
hosbulduk canim...
hmm... tamam canim hayirlisi olsun...
diyet nasil gidiyo
erkek bebek bizde her zaman hayra yorulur..çok güzel denir..sen içini ferah tut.kizlaarrr dün rüyamda mavi gözlü erkek bebek gördüm...
gözleri bir türlü aklimdan cikmiyor... okadar masmaviydiki nasil anlatsam bilmiyorum kocaman gözleri vardi bana gülümsüyordu deniz mavisi gibi pasparlak....
internetten baktim sadece bunu buldum
Ruyada bebek gormek masumiyeti, cana yakınlığı veya yeni başlangıçları ifade eder. Ancak mavi göz burada uyarıcı unsurdur. Eğer çocuk sahibi değilseniz ve bebek sahibi olmak istiyorsanız iyi karar vermelisiniz, yeni başlangıç – yeni bir yatırım – yeni bir iş planlıyorsanız dahada dikkatli olmanız gerektiğini ifade eder.
siz ne düsünüyorsunuzzz????:26::26::26::26::26:
aaaa o çok iyi gidiyo :87::87: ama koca bi göbek çıktı dün sabah nasıl şiş anlatamam..1 saat içinde şişti meret..
sabah da 2 dilim ekmek 5 zeytin peynir 1 salatalık ve şekersiz çay
senin nası gidiooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?