2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aaa hayirdir insallah... benim ilk aklima gelen annen seni rüyanda rahatlatmis gibii
yani bence icini ferah tut insallah en kisa zamanda bebisin olur

bizde hic konusmayiz annemle ama kayinvalidem sürekli torun istedigini ifade ediyo

bizde daha hiç olmadı kayınvalidemlerle de ..sıkıştırmıyolar saolsunlar..ama onlarda torun yok herlde istiyolardır...

annem ve ablam ise erken diyo.. biraz daha bekleyin 2-3 sene bitsin fln diyo lafın arasında...

bizde daha hiç olmadı kayınvalidemlerle de ..sıkıştırmıyolar saolsunlar..ama onlarda torun yok herlde istiyolardır...

annem ve ablam ise erken diyo.. biraz daha bekleyin 2-3 sene bitsin fln diyo lafın arasında...

hele bi olsun ozaman iyiki olmus derlerr

bizde bi ablamin var simdi 2.ye hamile... kayinvalidemlerde hic yok torun zaten esim 2 kardes... görümcemde henüz bekar...

bu arada bitki cayi mevzusu gecmistiya gecenlerdeee... hamilelikte yesil cayin zararli oldugu falann... peki biz acaba bu yesil cayi yumurtlama zamanindadami icemicez ozamann:44::44:

Kızlar işe dalmışım kusura bakmayınnnnnn.Pazar günleri evim çok dağılıyo pazartesi topla toplayabilirsen

offfffff:84::84: kızlar ya bişey sorucamm sizee
benim adetimm hala bitmedii afedersiniz ama tuvalete gittiğimde kan pıhtısı dökülüyoo bugun 7.günn ne olabilirr yaa delirmek üzereyimm:26::26:

offfffff:84::84: kızlar ya bişey sorucamm sizee
benim adetimm hala bitmedii afedersiniz ama tuvalete gittiğimde kan pıhtısı dökülüyoo bugun 7.günn ne olabilirr yaa delirmek üzereyimm:26::26:

içerde kalanlar dköülüyordur merak etme. bazen olur böyle durumlar, bende de olurdu,, gerçi 7.gun icin pıhtı geç ama olablir bünyeye göre.

içerde kalanlar dköülüyordur merak etme. bazen olur böyle durumlar, bende de olurdu,, gerçi 7.gun icin pıhtı geç ama olablir bünyeye göre.

canımm ilk 3 gun olurdu 5. güne kadarda hafif lekelenme ogun biterdi bu ne anlamadım yarın bi hafta olucakk:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…