erkek bebek bizde her zaman hayra yorulur..çok güzel denir..sen içini ferah tut.
ben de şöyle gördüm...ruyamda annemle konuşuyoruz (cumartesi gece ruyası bu) annem diyo ki ben de sana 1,5 senelik evliyken hamile kaldım diyo..hani sanki ben hamileyim demişim anneme de,o da "bn de" diyor..ki annem 6 senelik evliyken bana hamileymiş zira 4 yaş byük ablam var
sabah bi kalktım regl olmuşum..15 aylık evliyim şimdi sanırım 2-3 ayım daha var kızlar
aaa hayirdir insallah... benim ilk aklima gelen annen seni rüyanda rahatlatmis gibii
yani bence icini ferah tut insallah en kisa zamanda bebisin olur
o da olabilir..gerçekte hiç konuşmuyoruz bebek mevzusunu zira...ruyalarda demek ki...
bizde hic konusmayiz annemleama kayinvalidem sürekli torun istedigini ifade ediyo
bizde daha hiç olmadı kayınvalidemlerle de ..sıkıştırmıyolar saolsunlar..ama onlarda torun yok herlde istiyolardır...
annem ve ablam ise erken diyo.. biraz daha bekleyin 2-3 sene bitsin fln diyo lafın arasında...
bu arada bitki cayi mevzusu gecmistiya gecenlerdeee... hamilelikte yesil cayin zararli oldugu falann... peki biz acaba bu yesil cayi yumurtlama zamanindadami icemicez ozamann:44::44:
Kızlar işe dalmışım kusura bakmayınnnnnn.Pazar günleri evim çok dağılıyo pazartesi topla toplayabilirsen
merhaba herkeseee
offfffff:84::84: kızlar ya bişey sorucamm sizee
benim adetimm hala bitmedii afedersiniz ama tuvalete gittiğimde kan pıhtısı dökülüyoo bugun 7.günn ne olabilirr yaa delirmek üzereyimm:26::26:
içerde kalanlar dköülüyordur merak etme. bazen olur böyle durumlar, bende de olurdu,, gerçi 7.gun icin pıhtı geç ama olablir bünyeye göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?