- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Sedacim meraba nasılsın, hstaymıssın neyin var,?merak ettim seni.
kuzular öğle tatili...öğleden sonra görüşürüz...
merhaba herkeseee
offfffff:84::84: kızlar ya bişey sorucamm sizee
benim adetimm hala bitmedii afedersiniz ama tuvalete gittiğimde kan pıhtısı dökülüyoo bugun 7.günn ne olabilirr yaa delirmek üzereyimm:26::26:
grsrz canim
hosgeldinizzz
normaldir canim yaa... ama 7. günde evet biraz anormal:44::44::44:
canım 10 güne kadar normal.eğer rengi kahverengiyse korkma,içinde kalanlardökülüyordur.canımm ilk 3 gun olurdu 5. güne kadarda hafif lekelenme ogun biterdi bu ne anlamadım yarın bi hafta olucakk:26::26:
grsrz canim
hosgeldinizzz
normaldir canim yaa... ama 7. günde evet biraz anormal:44::44::44:
canımm ilk 3 gun olurdu 5. güne kadarda hafif lekelenme ogun biterdi bu ne anlamadım yarın bi hafta olucakk:26::26:
grip oldum tatlım... cumadan beri beterim ... bugün evdeyim malum...hiç de dinlenemedim,12 saat derse girdim o halimle hem c.tesi hem pazar...ilaç da alınmıyor doğal olarak...ben neyse de bebeğe bir şey olmuş mudur diye delireceğim! inşallah iyidir yavrucak orada...sen nasılsın?bebeğimiz nasıl?
rüya sana mesaj vermiş,1.5 yılaaa hayirdir insallah... benim ilk aklima gelen annen seni rüyanda rahatlatmis gibii
yani bence icini ferah tut insallah en kisa zamanda bebisin olur
bu arada bitki cayi mevzusu gecmistiya gecenlerdeee... hamilelikte yesil cayin zararli oldugu falann... peki biz acaba bu yesil cayi yumurtlama zamanindadami icemicez ozamann:44::44:
canım 10 güne kadar normal.eğer rengi kahverengiyse korkma,içinde kalanlardökülüyordur.
hoşbulduk kuzuuuuuu
evet canım anormall napsam yaa:44::44:
bekle bence biraz... 10 günü gecerse doktora gidersin ama bence korkulacak bisey yok ya
bekle bence biraz... 10 günü gecerse doktora gidersin ama bence korkulacak bisey yok ya
Çok geçmiş olsun, ona bişey olmaz sen merak etme, bol bol vitamin al ki sen zaten yiyosundur birsuru meyve solemeye bile gerek yok. dualarimiz seninle ve bebeğinle.
Benim de moralim bozuk biraz. C.tesi doktora gittigimde bebeğime cok iyi dedi. Bebekle ilgili bir problem yok çok şükür ama birsürü testistemisti. onlarin sonuclarina gore idrar yollarimda enfeksion cikmis, ona ilaç verdi önemli degil de, bebek artık benden beslenmeye baslamis, idrarimda aseton cikti yani beslenmem yetersizmis. ben de artık yararlı ne varsa yiyosum düşünmeden. yumurta, pekmez süt, serum tedavisi başlayabiliriz dedi çünkü doktor perşembe test yaptırcam etkrar onun sonucuna kadar herşeyi düzeltmem lazım. aseton su anda 2 puan, 3 puan olunca serum almak zorundaymışım.
o durumu iyi takip et, gebelik diyabetinde de mi aseton çıkıyordu,yanlış mı hatırlıyorum ben? idrar yolları enfeksiyonu birçok kadında oluyor gebeyken,sen bol suyu ihmal etme. protein ağırlıklı beslen. kırmızı et, mercimek, pekmez... kalsiyum içerenleri proteinle karıştırma birbirini nötrlüyorlar.yani etin yanında yoğurt ayran,peynirin yanında yumurta yok!yumurtanı ya,iki saat sonra süt ürünü tüket.
rüya sana mesaj vermiş,1.5 yıl
doğa uyarana dek masumsunnn
Çok geçmiş olsun, ona bişey olmaz sen merak etme, bol bol vitamin al ki sen zaten yiyosundur birsuru meyve solemeye bile gerek yok. dualarimiz seninle ve bebeğinle.
Benim de moralim bozuk biraz. C.tesi doktora gittigimde bebeğime cok iyi dedi. Bebekle ilgili bir problem yok çok şükür ama birsürü testistemisti. onlarin sonuclarina gore idrar yollarimda enfeksion cikmis, ona ilaç verdi önemli degil de, bebek artık benden beslenmeye baslamis, idrarimda aseton cikti yani beslenmem yetersizmis. ben de artık yararlı ne varsa yiyosum düşünmeden. yumurta, pekmez süt, serum tedavisi başlayabiliriz dedi çünkü doktor perşembe test yaptırcam etkrar onun sonucuna kadar herşeyi düzeltmem lazım. aseton su anda 2 puan, 3 puan olunca serum almak zorundaymışım.
yok gebelik şekerinde aseton çıkmıyo benim bilidigim kadarıyla. önerilerini uyguluycam canım sagol. cok dikkat edicem.
kardeşim sürekli kustuğu için 5.aya dek haftada 2 kez serum yedi,bende durum ne acaba,durmadan kusuyorum ama yedikten 1 saat sonra çıktığı için giden gitmiştir diyorum.şimdi aklıma geldi,aklına estikçe ayran yolla bebişe:)hem sıvı tüketimi hem de yoğurdun kalsiyumu ve temizleyici özelliği....
kusuyormusun sen? bende hiç kusma olmadı geçen günkü migren krizi dışında, midem de bulanmıyo dedim doktora ama o dedi ki. bulanıyordur ama sen tolere ediyosundur, yemeni etkiliyordur mutlaka dedi. tamam canım ayran içerim severim oni.
günde 2-3 kez... genelde iş dönüşü kokoreççilerin önünden geçerken...öğürmeye başlıyorum ve kıbrıs şehitleri tansaşın çimlerine... geçen gün yine kestane kebap kokusuna...kömürde sandviç kokusuna...sanırım kömürde pişen şeylerden tiksindim.ama öksürürken de yaşadım dün,öksürmekten midem bulandı.yoksa öyle sabah bulantısı ya da ye çıkar olmuyor.koku yoka sorun da yok...
Hay Allah ya, Alsancakta da heryer kestane kokoreç kömürde sandviç, burnunu tıka geç artık ama yine de gelir kokusu.
hem de ne gelmek... kolonyalı mendil dayıyorum burnuma,işe yaramıyor!zaten kokoreç iki sokak öteden geliyor... gebelikte bulantı çok ilginç ya...ben çok severdim kokoreç falan,şimdi kimyon bile onu hatırlatıyor,köftemi yemedim geçen gün içinde kimyon var diye...içinde bin tane baharat var,bir gıdımcık kimyonu ayırt edip tiksindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?