hem de ne gelmek... kolonyalı mendil dayıyorum burnuma,işe yaramıyor!zaten kokoreç iki sokak öteden geliyor... gebelikte bulantı çok ilginç ya...ben çok severdim kokoreç falan,şimdi kimyon bile onu hatırlatıyor,köftemi yemedim geçen gün içinde kimyon var diye...içinde bin tane baharat var,bir gıdımcık kimyonu ayırt edip tiksindim
selam kızlarr nabersiniz?
Çok geçmiş olsun, ona bişey olmaz sen merak etme, bol bol vitamin al ki sen zaten yiyosundur birsuru meyve solemeye bile gerek yok. dualarimiz seninle ve bebeğinle.
Benim de moralim bozuk biraz. C.tesi doktora gittigimde bebeğime cok iyi dedi. Bebekle ilgili bir problem yok çok şükür ama birsürü testistemisti. onlarin sonuclarina gore idrar yollarimda enfeksion cikmis, ona ilaç verdi önemli degil de, bebek artık benden beslenmeye baslamis, idrarimda aseton cikti yani beslenmem yetersizmis. ben de artık yararlı ne varsa yiyosum düşünmeden. yumurta, pekmez süt, serum tedavisi başlayabiliriz dedi çünkü doktor perşembe test yaptırcam etkrar onun sonucuna kadar herşeyi düzeltmem lazım. aseton su anda 2 puan, 3 puan olunca serum almak zorundaymışım.
Merhabalar kızlar.....Ben geldim....:81:
Moralini bozma canım,şimdiden sonra daha iyi beslenirsin olur biter,bebişe ve kendine iyi bak,İnşaallah düzelir.
yiyeceğim de, bugün evde olunca kahvaltımı 10'da yaptım,az önce ara öğünde yarım elma yedim,üç ceviz..öğle yemeği sarkacak.E sen öğle yemeğini yemiyor musun hala? ben 1'de çıkıcam bugun.ne yicem yine yaaa, offff.
11+5 olduk,1 hafta geriden geliyoruz ama.dr 31 ocak için çağırdı,o zaman mı yapacak ki?Bu arada sen 11. haftayı geçtin de mi. 2'li testini yaptırdın mı?
iyiyiz canım sen nasılsın, sen ne zamandır yokmuydun bana mı öyle geldi?
selam kızlarr nabersiniz?
Merhabalar kızlar.....Ben geldim....:81:
Moralini bozma canım,şimdiden sonra daha iyi beslenirsin olur biter,bebişe ve kendine iyi bak,İnşaallah düzelir.
yiyeceğim de, bugün evde olunca kahvaltımı 10'da yaptım,az önce ara öğünde yarım elma yedim,üç ceviz..öğle yemeği sarkacak.
kıbrıs şehitleri sana uzak değilse, tömerin karşı sokağından pazaryerine doğru yürü, egeli ev yemekleri var. teyze turşuyu bile kendi yapıyor,eli lezzetli ve temiz.kendi,oğlu ve eşi de orada yiyor.5-6 masalı küçük bir yer.tekel durağından da girebilirsin.pazar yerinde.
11+5 olduk,1 hafta geriden geliyoruz ama.dr 31 ocak için çağırdı,o zaman mı yapacak ki?
bende iyiyim güzelim evet ben girmedim topiğe aklımdan atayım diye ama 1 ay falan dayanabildim tekrar dönüş yaptım sahalarahe he he he
Evet öyle yapıcam artık, sen nasılsın?
hoş geldiniz kızlar
yiyeceğim de, bugün evde olunca kahvaltımı 10'da yaptım,az önce ara öğünde yarım elma yedim,üç ceviz..öğle yemeği sarkacak.
kıbrıs şehitleri sana uzak değilse, tömerin karşı sokağından pazaryerine doğru yürü, egeli ev yemekleri var. teyze turşuyu bile kendi yapıyor,eli lezzetli ve temiz.kendi,oğlu ve eşi de orada yiyor.5-6 masalı küçük bir yer.tekel durağından da girebilirsin.pazar yerinde.
11+5 olduk,1 hafta geriden geliyoruz ama.dr 31 ocak için çağırdı,o zaman mı yapacak ki?
ben yemeğe çkıyorum herkese iyi öğlenler, öğleden sonra görüşürüz.
hoşbulduk şekerim sendemi diyet yapıyosun yoksa ? yarım elme ceviz falan demişsin valla ben evde olduğumdan sürekli bişeyler tıkınmak istiyorum ya :26:
gebelik diyabeti olunca...mecburen yapıyorum.aslında çok sağlıklı yani daha önce hiç dikkat etmediğim şeyler...misal süt ve yanında meyve mükemmel ikili!hem yokluk veriyor hem de besinler kana tam geçiyor.
bende iyiyim güzelim evet ben girmedim topiğe aklımdan atayım diye ama 1 ay falan dayanabildim tekrar dönüş yaptım sahalarahe he he he
hımmm anladım ama sütle meyve güzel olmazki :26::26::26::26:ben yiyemem herhalde
Hoş geldin.....:81:
Aynısını ben de yapmıştım,biraz uzaklaşayım düşünmeyeyim diye.Sonra bu topiği buldum,burada sohbet ve arkadaşlıklar gerçekten samimi ve seviyeli,burada herkes sıkıntısını anlattığında bir cevap bulabiliyor,sıkıntılar paylaşılıyor,yardımcı olunmaya çalışılıyor,burası diğer topiklerden gerçekten farklı....
Sıkıntılarını burda gerçekten hafifletirsin diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?