muz ve süt???
önce elma üstüne de 1 bardak süt?çilek ve yoğurt?
salatalık ve cacık?
süt ürünleri yani kalsiyum,vitamin yani sebze meyveyle birleşince mükemmel emilim sağlanıyormuş.bu yüzden tok tutuyor.
muz ve süt???
önce elma üstüne de 1 bardak süt?çilek ve yoğurt?
salatalık ve cacık?
süt ürünleri yani kalsiyum,vitamin yani sebze meyveyle birleşince mükemmel emilim sağlanıyormuş.bu yüzden tok tutuyor.
evet doğru ben böyle düşünmedim sadece sen elma ve süt demişsin o biraz güzel gelmedi bana kızlar ben kaçıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın
hoşgeldin kuzum
Hoş geldin.....:81:
Aynısını ben de yapmıştım,biraz uzaklaşayım düşünmeyeyim diye.Sonra bu topiği buldum,burada sohbet ve arkadaşlıklar gerçekten samimi ve seviyeli,burada herkes sıkıntısını anlattığında bir cevap bulabiliyor,sıkıntılar paylaşılıyor,yardımcı olunmaya çalışılıyor,burası diğer topiklerden gerçekten farklı....
Sıkıntılarını burda gerçekten hafifletirsin diye düşünüyorum...
evet bizim topiğimiz gerçekten güzel diğer topikleri bilmiyorum valla sadece kan değerleri hakkında olana faln girip bakmıştım ama bizim topik gerçekten çok iyi herkes samimi
evet doğruuuC vitamini demir emilimini de artırıyor diye biliyorum,mesela pekmezi meyveyle yemek gibi.
:79::80::79::80:evet doğru ben böyle düşünmedim sadece sen elma ve süt demişsin o biraz güzel gelmedi bana kızlar ben kaçıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın
sedam hemen iyileş canım benim inşalllaaaahhhhhhhhhhhh
Ben de girp gibiyim boğazım çok kötü acıyo su bile içemiyorum
hoşbuldumm..anacım duphastonla olan reglimde agrım fln yoktu bu sefer kendi geldi ya agrısıyla siniriyle şitreziyle geldi
Canım annemmmm
evet doğruuu
:79::80::79::80:
kıyamammmbir çubuk tarçın,üç karanfil,bir parça zencefil, bir parça havlıcan...aktardan bunları al. hatmi çiçeği de alabilirsin. verdiğim ölçülerle kısık ateşte kaynat,şekersiz iç.tadı misss gibi oluyor zaten.tatsız içme dersen 1 çay kaşığı bal koy. evde tarçın-karanfil varsa şimdilik onları kaynat.suyu ılıştır iç,ama mutlaka iç...bakteriler suyla temizlenecek.
Eee doğal olmadığı için normaldir bebeişim.Ya hormonları etkileyen ilaçları içmek tehlikeliymiş aslındahoşbuldumm..anacım duphastonla olan reglimde agrım fln yoktu bu sefer kendi geldi ya agrısıyla siniriyle şitreziyle geldi
Canım annemmmmBen de hatmi çiçekli bi karışım vardı aktardan almıştım kocişime iyi geldi ben de artık onu içerim.
Eee doğal olmadığı için normaldir bebeişim.Ya hormonları etkileyen ilaçları içmek tehlikeliymiş aslında
Ben çıkıyorum sonra görüşürüz kızlar.....:79::80::79::80::79:
hatta tane karabber varsa 2 top da ondan at içine. ben birazdan karabiberli limonlu çay içeceğim.iğrenç ama iyi gelir...gebelikten dolayı ot çayı içemniyorum
Karabiber faranjite ii değil diyorlar ben de kronik faranjit var boğazımı daha da acıtmasın:26:
Karabiber faranjite ii değil diyorlar ben de kronik faranjit var boğazımı daha da acıtmasın:26:
tane olunca yağı ve acısı çıkmıyor kırmadığın için, bende de var faranjit,içiyordum ben.
[duphastonla olan gerçek regl değildi, bunu baz al bence. ayrıca o ilaç ara kanama falan da yapıyor. bu son reglin olur inşallahhh!
şifa olsun kuzumaaaaYaptım içiyorum ben de daha doğrusu karışım vardı onu yapmıştım zaten senin dediklerini de attım içine hehe süper olduSağol annemmm
annem benim ya farklı zaten..evet asıl tarihini belirledi vücudum 23 ocak
sana da kıyamam ama üzülme o bebiş öyle sağlam ki hiç bşecik olmaz ona..sen dinlen mumkun oldugunca şunu ye bunu ye demicem sen hepimizden iyi biliosun maşallah
griple bebişe bşi olmaz sen meraklanma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?