2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ben geldim hanımlarrrr. yemeğimi yedim öğüre öğüre geldim :)

hoşgeldincezalısın sen..katıksız sebze meyve süt peynir pekmez vs vs vs cezası

bunlar bana ceza değil de katıksız yumurta dersen cezanın en büyüğü olur ama ona bile razıyım arkadaşım. yiyecez büyüyecez...

ayy anneler içinde kızılcık bebek kaldım:86::86::86: regl olmasam ben de hamileyimdir belki diye bi çıkarım yapardım ama

ayy anneler içinde kızılcık bebek kaldım:86::86::86: regl olmasam ben de hamileyimdir belki diye bi çıkarım yapardım ama

kız deecem dün konuşamadık sitenin bakımı yüzünden canım yaa kız sen doktorunu arayıp sordunmu normalmi acaba

heaven de gelmiş:)) dr.a gittin mi annecik???

merhaba canımm.doktora gittim keseyi gördüm doktor idrar kesen dolumu dedi yok dedim o zaman görünmeyebilir vajinal bakıcaz dedi bende istemedim sonra geleyim o zaman dedim tamam dedi tam giderken hadi yinede bir bakalım belki görürüz dedi doktor vee gördük bekletmedi beni kuzucuk naz yapmadı annesine... bana 5 gün rapor yazdı yat dinlen düşük tehlikesi olabilir dedi yolculuk yasak dedi tatilde kayınvalidemlere gidemiyorum yani.. benden gelen leke çok çok azdı aslında adamada öyle söyledim çokmu abarttı acaba anlamadım..
sen nasıl oldun canımmm biraz daha iyimisin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…