Hoşgeldin Heaven Anne nasılsın?
kız deecem dün konuşamadık sitenin bakımı yüzünden canım yaa kız sen doktorunu arayıp sordunmu normalmi acaba
merhaba canımm.doktora gittim keseyi gördümdoktor idrar kesen dolumu dedi yok dedim o zaman görünmeyebilir vajinal bakıcaz dedi bende istemedim sonra geleyim o zaman dedim tamam dedi tam giderken hadi yinede bir bakalım belki görürüz dedi doktor vee gördük bekletmedi beni kuzucuk naz yapmadı annesine... bana 5 gün rapor yazdı yat dinlen düşük tehlikesi olabilir dedi yolculuk yasak dedi tatilde kayınvalidemlere gidemiyorum yani.. benden gelen leke çok çok azdı aslında adamada öyle söyledim çokmu abarttı acaba anlamadım..
sen nasıl oldun canımmm biraz daha iyimisin????
selammmm kızlarrrrr ben geldimmmmmm
hoşbulduk canımmm iyiyim keseyi gördüm bugünsen nasılsın bebeişimiz nasıl??
Ayy çok sevindim, darısı kalp atışlarının başına. ne kadarlık oldu şimdi bebecik? Leke az olsa bile adam garantiye almış düşük meselesini demek ki. yat sen de bol bol ne güzel işte dinlenirsin.
kız kudurtma da yaz bebeğimizden haberleri
bebecik 5 haftayı bitirdi teyzesi...ayy baya bir korkuttu beni ama yaa iyi bir adamdı aslında ama bana çok yasak koydu yaaaa araba kullanmıcakmışım yolculuk yasak falan filan düşük tehdidi var dedi o sana bir sinyal dedi muhtemelen o ara kendini yormuşsundur ondan olmuştur dedi bundan sonra dikkat et artarsa düşük yaparsın dedi
Bebiş çok iyi teyzesi, 2 cm olmuş da ben biraz az besleniyomuşum, bebek benden beslenmeye başlamış artık, doktor 2 saatte bir peynir eknek de olsa bişeyler yemek zorundasın dedi. yemek yeme kampına girdim ben de fydalı ne bulursam mideye indiriyorum :)
kız deecem dün konuşamadık sitenin bakımı yüzünden canım yaa kız sen doktorunu arayıp sordunmu normalmi acaba
merhaba canımm.doktora gittim keseyi gördümdoktor idrar kesen dolumu dedi yok dedim o zaman görünmeyebilir vajinal bakıcaz dedi bende istemedim sonra geleyim o zaman dedim tamam dedi tam giderken hadi yinede bir bakalım belki görürüz dedi doktor vee gördük bekletmedi beni kuzucuk naz yapmadı annesine... bana 5 gün rapor yazdı yat dinlen düşük tehlikesi olabilir dedi yolculuk yasak dedi tatilde kayınvalidemlere gidemiyorum yani.. benden gelen leke çok çok azdı aslında adamada öyle söyledim çokmu abarttı acaba anlamadım..
nazlıcım kan testi yaptırcaktın sonuç ne hayırlı haberi verirsin inşallah
Kan testi yapmadılarki yine idrar testi yaptılar ama bu sefer çizgi daha belirgindi..Ben bu işten birşey anlamıyorum sanırım yaa..
Kan testi yapmadılarki yine idrar testi yaptılar ama bu sefer çizgi daha belirgindi..Ben bu işten birşey anlamıyorum sanırım yaa..
hemşire öyle dedikten snra yanılma olacağını sanmıyorum ama kan testi yapmadan dğerinin gidişatını göremessin..malum artışının iyi olması gerekiyor ...hamile arkadaşlar daha iyi bilir ama ben böyle biliyrm..
tebrikler inşallah saglıkla kucagına da alırsın
Merhaba arkadaşlaaaarr...Bugün sağlık ocağına gittim,dra gebelik testi istediğimi söyledim..ama kan testi değil idrar testi yaptılar,benim aldığım testin aynısıydı...Yine çift çizgi çıktı ama bu sefer daha belirgindi..Hemşirede tebrik ederim tatlım,daha yeni sanırım hamilesin dedi.Bu yöntem güvenilirdir heralde,yoksa kan testi yaptırmama gerek var mı?Ayy ne bileyi hemen eşimi ve annemi aradım,çok mutlu oldular..
offf o kadar şey yazdım,bağlantı koptu hepsi uçtuu.çok iyii b ir tanem ya,sıkışık olmadan bile mer haba demiş annesine! sen,dinlen,iç suyunu.allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?