2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Ayy çok sevindim, darısı kalp atışlarının başına. ne kadarlık oldu şimdi bebecik? Leke az olsa bile adam garantiye almış düşük meselesini demek ki. yat sen de bol bol ne güzel işte dinlenirsin.

hoşbulduk canımmm iyiyim keseyi gördüm bugün sen nasılsın bebeişimiz nasıl??

Bebiş çok iyi teyzesi, 2 cm olmuş da ben biraz az besleniyomuşum, bebek benden beslenmeye başlamış artık, doktor 2 saatte bir peynir eknek de olsa bişeyler yemek zorundasın dedi. yemek yeme kampına girdim ben de fydalı ne bulursam mideye indiriyorum :)

Ayy çok sevindim, darısı kalp atışlarının başına. ne kadarlık oldu şimdi bebecik? Leke az olsa bile adam garantiye almış düşük meselesini demek ki. yat sen de bol bol ne güzel işte dinlenirsin.

bebecik 5 haftayı bitirdi teyzesi...ayy baya bir korkuttu beni ama yaa iyi bir adamdı aslında ama bana çok yasak koydu yaaaa araba kullanmıcakmışım yolculuk yasak falan filan düşük tehdidi var dedi o sana bir sinyal dedi muhtemelen o ara kendini yormuşsundur ondan olmuştur dedi bundan sonra dikkat et artarsa düşük yaparsın dedi

bence de araba kullanma, ister istemez stres yaptığın anda rahim kasılma yapıyor bu da allah korusun düşük sebebi. Sen yat, dinlen bol bol, öğrnecilere de daha sabırlı olucan ki stres düzeyin artmasın. kendine çok iyi bak aman.

indir canım indir bende indiriyorum mide bulantım falanda yokk maşallah bugün tarttılar beni 63 kilo çıktım

yok şekerim söylemedim..buradaki arkadaşlarla konuştuk oy birliğiyle gitmicem doktora şimdilik :86::86:aksi bi durum olursa ki i:86:şallah olmaz..o zaman bakarız..duphastondan kaynaklı bn dün oldum asıl reglimi ağrısıyla siniriyle geldi saolsun

Merhaba arkadaşlaaaarr...Bugün sağlık ocağına gittim,dra gebelik testi istediğimi söyledim..ama kan testi değil idrar testi yaptılar,benim aldığım testin aynısıydı...Yine çift çizgi çıktı ama bu sefer daha belirgindi..Hemşirede tebrik ederim tatlım,daha yeni sanırım hamilesin dedi.Bu yöntem güvenilirdir heralde,yoksa kan testi yaptırmama gerek var mı?Ayy ne bileyi hemen eşimi ve annemi aradım,çok mutlu oldular..

hemşire öyle dedikten snra yanılma olacağını sanmıyorum ama kan testi yapmadan dğerinin gidişatını göremessin..malum artışının iyi olması gerekiyor ...hamile arkadaşlar daha iyi bilir ama ben böyle biliyrm..
tebrikler inşallah saglıkla kucagına da alırsın

Kan testi yapmadılarki yine idrar testi yaptılar ama bu sefer çizgi daha belirgindi..Ben bu işten birşey anlamıyorum sanırım yaa..

canım benim, tamam işte hamişsin çok tebrik ederim iyi bak kendine ve bebişe.. hava sıcaklığı düşecek aman üşütme yorma kendini... darısı bize canım.. çok sevindim..

offf o kadar şey yazdım,bağlantı koptu hepsi uçtuu.çok iyii b ir tanem ya,sıkışık olmadan bile mer haba demiş annesine! sen,dinlen,iç suyunu.allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebişe.

Kan testi yapmadılarki yine idrar testi yaptılar ama bu sefer çizgi daha belirgindi..Ben bu işten birşey anlamıyorum sanırım yaa..

Sen yine de kan testini yaptır ki doktorun da gününe göre kandaki bhcg değerini değerlendirebilsin. Tabi tebrik ederim, hamilesin ne de olsa, kaçıncı günündesin şu anda.?

Çok sağol canım..o zaman ne olur ne olmaz diye ben yine kan testide yaptırayım,beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim..

canım gözünaydın tebrik ederim allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin

offf o kadar şey yazdım,bağlantı koptu hepsi uçtuu.çok iyii b ir tanem ya,sıkışık olmadan bile mer haba demiş annesine! sen,dinlen,iç suyunu.allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebişe.

inşallah canım.. peki gerçekten uzun yolculuk tehlikelimi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…