canım benim, tamam işte hamişsin çok tebrik ederimiyi bak kendine ve bebişe.. hava sıcaklığı düşecek aman üşütme yorma kendini... darısı bize canım.. çok sevindim..
Sen yine de kan testini yaptır ki doktorun da gününe göre kandaki bhcg değerini değerlendirebilsin. Tabi tebrik ederim, hamilesin ne de olsa, kaçıncı günündesin şu anda.?
canım gözünaydın tebrik ederim allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin
canım gözünaydın tebrik ederim allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin
inşallah canım.. peki gerçekten uzun yolculuk tehlikelimi sence
Çok çok teşekkür ederim canım...Darısı başına inşallah,Allah isteyen herkese nasip etsin..
Merhaba arkadaşlaaaarr...Bugün sağlık ocağına gittim,dra gebelik testi istediğimi söyledim..ama kan testi değil idrar testi yaptılar,benim aldığım testin aynısıydı...Yine çift çizgi çıktı ama bu sefer daha belirgindi..Hemşirede tebrik ederim tatlım,daha yeni sanırım hamilesin dedi.Bu yöntem güvenilirdir heralde,yoksa kan testi yaptırmama gerek var mı?Ayy ne bileyi hemen eşimi ve annemi aradım,çok mutlu oldular..
hayırlı olsun. sen yine de git hastanede kan testi yaptır.iki günde bir tekrarla ki gebeliğin gidişatı normal mi ortaya çıksın. her şey güzel olur umarım,kucağına almak nasip olsun.
canım gözünaydın tebrik ederim allah sağlıkla kıcağına almayı nasip .
inşallah canım.. peki gerçekten uzun yolculuk tehlikelimi sence
Amiiiiiin sedacım...Çokteşekkür ederim,evet gidip kan testide yaptırsam çok iyi olacak..Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,canım..
hepimizinkini inşallah...rabbim isteyen kucakları doldursun.
merhaba kısslar gününüz güzel hcg niz bol olsun ya bişi sorcam ben hamile miyim sizce 2 gün önce dayanamayıp test aldım yaptım ve ikinciçizgi silikte olsa vardı yarın hasta olmam lazım ama hamilemiyim acaba
gördüm canım gördüm, ama o an teşekkür etmedim,demişsin ya bugün geleceğini,kendisi varken ederim dedim.çok sağ ol canım.sen nasılsın,biraz düzeldin mi?Merhaba kızlar,nasılsınız?
Sedacım gece yazdım ama görmemişsin,tekrar geçmiş olsun.
Bugün nasılsın?
anammm mutluluk gelmişşş turlik kuşum gelmişşşş
mutlulukçuuum dün yazdıklarını sabah okudum, sağ ol canım benim,bugün daha iyiceyim şükür...
ne güzel dilekler
valla ben de çoook silik çizgiyle öğrenmiştim. testi yenile bugün,yarın da kan testine git.
Kıyamam ya aynı dk'da yazmışız kalbimiz bir.
çok sevindim canım,dikkat et kendine.
Bu ay sonu bebişle randevun vardı değil mi?
İnşallah herşey yolundadır.
bende gidicem ama kafama takılan birşey var.
Şimdi ben testler ve genel kontrol için gidicem.
Hamilelik iihtimalini söylesem muayne eder mi yinede.
Ultrason ve alttan muayne olucak tahminimce.
kist var mı yok mu ya da gebeliğe engel yumurtalıklarda bir sorun var mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?