2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım benim, tamam işte hamişsin çok tebrik ederim iyi bak kendine ve bebişe.. hava sıcaklığı düşecek aman üşütme yorma kendini... darısı bize canım.. çok sevindim..

Çok çok teşekkür ederim canım...Darısı başına inşallah,Allah isteyen herkese nasip etsin..

Sen yine de kan testini yaptır ki doktorun da gününe göre kandaki bhcg değerini değerlendirebilsin. Tabi tebrik ederim, hamilesin ne de olsa, kaçıncı günündesin şu anda.?

Tamam canım kan testi yaptıracağım..Çok teşekkür ederim,canııım..Allah isteyen herkese nasip etsin.. Buarada 4 gün falan gecikti reglim..Ocağın 2,3 ve 4ünde yumurtlama günümdü,o günler korumasız denedik..kaç günlük,nedir,ne değildir hiçbir fikrim yok..

Son düzenleme:
canım gözünaydın tebrik ederim allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin
inşallah canım.. peki gerçekten uzun yolculuk tehlikelimi sence

heaven canım, ablam 4 aylık hamile hemşire kendisi..Yolculuk ona da yasak, artık uçaklar kabin basınç ayarlı oldukları için hamilelikte bir sorun oluşturmasa da yine de doktor yasak koydu.. Ama 2 kez İstanbul-Sakarya kendi aracıyla gitti geldi..

Çok çok teşekkür ederim canım...Darısı başına inşallah,Allah isteyen herkese nasip etsin..

Aminnn canım inşallah

hayırlı olsun. sen yine de git hastanede kan testi yaptır.iki günde bir tekrarla ki gebeliğin gidişatı normal mi ortaya çıksın. her şey güzel olur umarım,kucağına almak nasip olsun.

hayırlı olsun. sen yine de git hastanede kan testi yaptır.iki günde bir tekrarla ki gebeliğin gidişatı normal mi ortaya çıksın. her şey güzel olur umarım,kucağına almak nasip olsun.

Amiiiiiin sedacım...Çokteşekkür ederim,evet gidip kan testide yaptırsam çok iyi olacak..Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,canım..

evet canım,sürekli oturur pozisyonda olacaksın bu da beline ve rahim kaslarına baskı oluşturacak. bulduğun her fırsatta sol yanına yat,bebişe kan gitsin.kardeşim 8 aylıkken mecburen yolculuk yaptı kendi evine,doğuda görevli o da öğretmen,kendi araçlarıyla 25 saatlik yolu 4 günde gittiler.yarım saatte bir mola,her molada yürüyüş,gece otelde kalış...yoksa zor yani...boşver canım,sen daha önemlisin şu an,görmek isteyen senin yanına gelsin.içini ferah tut,mutluluk hormonu lazım sıpalarabu arada sitede sorun var ya,her yere rahat giriyorum burada iki saat sayfa yenileyemedim
canım gözünaydın tebrik ederim allah sağlıkla kıcağına almayı nasip .

inşallah canım.. peki gerçekten uzun yolculuk tehlikelimi sence

merhaba kısslar gününüz güzel hcg niz bol olsun ya bişi sorcam ben hamile miyim sizce 2 gün önce dayanamayıp test aldım yaptım ve ikinciçizgi silikte olsa vardı yarın hasta olmam lazım ama hamilemiyim acaba

anammm mutluluk gelmişşş turlik kuşum gelmişşşş
mutlulukçuuum dün yazdıklarını sabah okudum, sağ ol canım benim,bugün daha iyiceyim şükür...

Merhaba kızlar,nasılsınız?
Sedacım gece yazdım ama görmemişsin,tekrar geçmiş olsun.
Bugün nasılsın?

ne güzel dilekler
valla ben de çoook silik çizgiyle öğrenmiştim. testi yenile bugün,yarın da kan testine git.

Merhaba kızlar,nasılsınız?
Sedacım gece yazdım ama görmemişsin,tekrar geçmiş olsun.
Bugün nasılsın?
gördüm canım gördüm, ama o an teşekkür etmedim,demişsin ya bugün geleceğini,kendisi varken ederim dedim.çok sağ ol canım.sen nasılsın,biraz düzeldin mi?

anammm mutluluk gelmişşş turlik kuşum gelmişşşş
mutlulukçuuum dün yazdıklarını sabah okudum, sağ ol canım benim,bugün daha iyiceyim şükür...

Kıyamam ya aynı dk'da yazmışız kalbimiz bir.
çok sevindim canım,dikkat et kendine.
Bu ay sonu bebişle randevun vardı değil mi?
İnşallah herşey yolundadır.
bende gidicem ama kafama takılan birşey var.
Şimdi ben testler ve genel kontrol için gidicem.
Hamilelik iihtimalini söylesem muayne eder mi yinede.
Ultrason ve alttan muayne olucak tahminimce.
kist var mı yok mu ya da gebeliğe engel yumurtalıklarda bir sorun var mı diye.

ne güzel dilekler
valla ben de çoook silik çizgiyle öğrenmiştim. testi yenile bugün,yarın da kan testine git.

valla bu hafta varsa gidemicem herhalde eşim gündüze döndü bide bingöl burası akşam dışarı çıksak bile nöbetçi eczane bulmak bile mesele ama kan testine gideceğim

31ocak randevu tarihimiz,inşallah her şey yolunda çıkar.ikili test ve ense kalınlığı ölçümü var...vajinal muayene düşüğe yol açmıyor canım, vajinalden sonra düşük olduysa zaten düşeceği olan düşüyoruş.benim ilk bebekte hep vajinal bakılmıştı,kalp atışı görülmediğinden. düşmedi ki ölüydü,düşmesi gerekirdi.bunda da kalp atışı karından görülmedi o yüzden benim ısrarımla vajinal baktı dr. benim ısrarımla baktı,sonra da dedi bir şey oluyor hooop dr suçlanıyr ondan bakmıyorum yoksa risk olduğundan değil dedi.bir de hormonlara baktırsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…