2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

valla bu hafta varsa gidemicem herhalde eşim gündüze döndü bide bingöl burası akşam dışarı çıksak bile nöbetçi eczane bulmak bile mesele ama kan testine gideceğim

anladım canım,en azından devlet hast.de kan ver,hcg 1500 olunca bebiş görünür.çevre illerden birinde eminim daha iyi şartlarda muayene olabilirsin. ben 2001 yılında atanmıştım bingöle ama gitmedim:44işman da değilim hala,gerçi dershanede sürünüyorum ama...

en azindan memleketindesin Seda'cim ya boşver. Eşinden dostundan ayrı okulu neyleyim ben.

en azindan memleketindesin Seda'cim ya boşver. Eşinden dostundan ayrı okulu neyleyim ben.

yaa bence de...sadece işte kadrolu atanmıştım,rapor,doğum izni...valla eşim iş bulur umarım şu bebiş sansımızı döndürür,seneye oturur evimde bakarım kuzuma!

yaa bence de...sadece işte kadrolu atanmıştım,rapor,doğum izni...valla eşim iş bulur umarım şu bebiş sansımızı döndürür,seneye oturur evimde bakarım kuzuma!

İnşallah canım inşallah bulur. Ne iş yapıyordu eşin sormuştum ama unuttum.Allah rast getirsin.

evet canım en yakın elazığ a gidebiliriz şuan zaten bide benim ilk hamileliğimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum ne bileyim allah bi daha yaşatmaz inşallah onun için bunda daha çok seçici olucam doktor konusunda

İnşallah canım inşallah bulur. Ne iş yapıyordu eşin sormuştum ama unuttum.Allah rast getirsin.
amin canım. web tasarımı,program...hem de ustaca...ama çalıştığı şirket kapandı ve bir türlü işi rast gitmedi

kaderdaşız...ben de yaşadım aynısını...rabbim tekrar yaşatmasın...

heaven, sedase, deyyann, nazlı ve diğer hamişler çok özeniyorum size... bu ay ilk denememiz oldu devamı da gelecek inşallah ama sonra da diyorum kendi kendime bu kadar ümitlenme merak sarma sonra üzülürsün oluruna bırak diye... etrafımda ablam da dahil olmak üzere çok hamiş var imreniyorum resmen... Ne olur dua edin içinizde masum melekleriniz var rabbim onlar adına kabul eder dualarınızı...

kaderdaşız...ben de yaşadım aynısını...rabbim tekrar yaşatmasın...[/QUOTE]

aminnnn canım benim sen kaçıncı ayındasın 3 ü atlattıysan korkma

amin canım. web tasarımı,program...hem de ustaca...ama çalıştığı şirket kapandı ve bir türlü işi rast gitmedi

Aslında iş bulana kadar evden çalışsa, kendisi de düşünmüştür mutlaka da ben yine de söliyim. Çevresi de vardır onun kesin, bir denesin bence. Ama inşallah kalıcı ve huzurla çalışacağı bir iş bulur.

çok sağol Sedacım,benim de 31 ocak randevum.
Olmaz ya bir ihtimal varsa da bi riski var mı diye merak ediyordum.
her zaman olduğu gibi yine aydınlattın:)içim rahatladı.
Hormon sonuçlarına kendisi tahlil ister herhalde,
istemezsede hatırlatırım.
kesin bana acele ediyorsun 1 sene geçsin diycek.
Bende ona 6 aydır denediğimi söylemiycem zaten:)
evlendiğimden beri 8 aydır deniyorum diycem:))
Ne farkedicekse,ama bi parça olsun daha ciddiye almasını sağlar belki

canlarım selam

iki saattir yazıyorum ama yazdıklarım bi türlü gitmiyoo,,,nasılsınız bakalım...

sedammm nasıl oldun iyileştin mi canım...dün seni çok merak ettim ama bi türlü gelemedim foruma...

heavencim senin de randevun vardı bugün,,,ne oldu gördün mü bebişi...?

ayyy yaaaa inşallah bu kez gider yazdıklarım...

hoşgeldin turlikim

etmez miyim canım, herkese ediyorum inan

kaderdaşız...ben de yaşadım aynısını...rabbim tekrar yaşatmasın...

aminnnn canım benim sen kaçıncı ayındasın 3 ü atlattıysan korkma[/QUOTE]daha değil...11 haftalık.bir de ben riskli gebelik yaşıyorum,9 ay sürecek bu risk:hipotiroidi,şeker,pcos...rabbim hayırlısını versin.

yapıyor evden de sabit gelir başka...kaç tane yerden alacağı var...yüzü de yumuşak çok...atılgan değil hiç.çok çalışkan da neye yarar???taaa kasımda 1500 liralık bir iş yaptı,üç taksitte öderim dedi adam,o da kira parası üç ay garanti olur dedi yaptı,ocak bitiyor tek taksidi alamadı. ben olsam siteyi kaldırırım onu da yapmıyor

ben de olsam kaldırırım vallaha. benim eşim bu konuda çok iyidir. ticari ahlaka sığmayan bişey oldu mu tüm gemileri yakar, hiç de arkasına bakmaz. herkes ahlaka uygun yaaa. bu ne.

Son düzenleme:
etmez miyim canım, herkese ediyorum inan

aminnnn canım benim sen kaçıncı ayındasın 3 ü atlattıysan korkma
daha değil...11 haftalık.bir de ben riskli gebelik yaşıyorum,9 ay sürecek bu risk:hipotiroidi,şeker,pcos...rabbim hayırlısını versin.

yapıyor evden de sabit gelir başka...kaç tane yerden alacağı var...yüzü de yumuşak çok...atılgan değil hiç.çok çalışkan da neye yarar???taaa kasımda 1500 liralık bir iş yaptı,üç taksitte öderim dedi adam,o da kira parası üç ay garanti olur dedi yaptı,ocak bitiyor tek taksidi alamadı. ben olsam siteyi kaldırırım onu da yapmıyor[/QUOTE]
bebeğiniz size uğur bak getiricek sedam sen merak etme,bak görürsün..deecesi dediydi dersin :86:

o demeden ben diyeyim, acele ediyorsunhaberdar et sonuçtan tamam mı? benim randevum akşam 6'da,gelesiye 11 olur,çıkınca yemeği ille kaynanamda yiyoruz nedenseson gidişimde beni delirttikleri için bu kez giteyiz belki...
daha iyiyim canım,sabahtan beri devrilip yatıyorum,ders de anlatmıyorum,doğal olarak daha iyiyim. aynı sotun bende de var,ben de bağlantıdan sandım ama değil demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…