2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Seda senin karnın çıktı mı hiç hissediyo musun? ya benim karnım çok zayıftır, belim çok incedir ve böyle midem sırtıma yapışmış gibidir sanırım o yuzden benim karnım azcık çıktı.

Ben geldim kısslarrr.........Ne habersiniz???
hoş geldinnn
bebeğiniz size uğur bak getiricek sedam sen merak etme,bak görürsün..deecesi dediydi dersin :86:[/QUOTE]ayy bu bebişimin deecesinin ağzından hep bal damlıyor!sen ne zaman bana "bak görürsün" desen dediğin oldu, bebeği göreceğimde de öyle moral verdin...yeriz seni deecesssiiii

daha iyiyim canım,sabahtan beri devrilip yatıyorum,ders de anlatmıyorum,doğal olarak daha iyiyim. aynı sotun bende de var,ben de bağlantıdan sandım ama değil demek ki...

canım benim sen iyi ol bebişte iyi olsun inşallah...
bugün evde olmanın tadını çıkar doyasıya...randevuya kadar uzan dinlen,,,sonunda bebişi görmek var ne de olsa

bende durmadan gidip modemi kurcalıyorum,,,sağlamsa bile ben karıştırdıkça bozulacak valla...hatta en son acaba toz falan mı kaçtı diye üfledim
şimdilik iyi de bakalım sonra ne olucak...

yarın için ürolojiden randevu aldım bende bakalım ne çıkıcak,,,netten baktım benim durumum sistite benziyo ama benim teşhisimle olucak şey değil sonuçta...

bende zaten mevcut bir göbek vardı canım...hiçbir şey yoksadece bel oyuntum kayboldu ve belim klınlaştı.6 kg verdim,yine de vermemiş görünüyorum çünkü bir de memeler büyüdü.keşke göbek çıksa...ama bizim bir tanıdık vardı ben gibi fazla gelişmiş7 aylık hamileymiş meğer,biz diyoruz ki ayy sen bu ara kilo mu verdin...yok anam ben o hamile göbeğiyle gezme lüksünü yaşayamayacağım.iki kat göbeğim var.ve vücut denge sağlıyor,zayıflar kilo alıyor,şişmanlar almıyor galiba.

hoş geldinnn

bebeğiniz size uğur bak getiricek sedam sen merak etme,bak görürsün..deecesi dediydi dersin :86:
ayy bu bebişimin deecesinin ağzından hep bal damlıyor!sen ne zaman bana "bak görürsün" desen dediğin oldu, bebeği göreceğimde de öyle moral verdin...yeriz seni deecesssiiii[/QUOTE]

hoş gördük canımmmm......

olabilir. ben de öyle zayıf değilim çok normalim de karnımdan değil altımdan kilo alırım aldığım zaman. benim de hamileliğimde aldığım kilolar üstlere gitti sorma. onlar fena durumdalar.

Son düzenleme:
hoş geldinnn

bebeğiniz size uğur bak getiricek sedam sen merak etme,bak görürsün..deecesi dediydi dersin :86:
ayy bu bebişimin deecesinin ağzından hep bal damlıyor!sen ne zaman bana "bak görürsün" desen dediğin oldu, bebeği göreceğimde de öyle moral verdin...yeriz seni deecesssiiii[/QUOTE]

Benimde randevum 14:30'da canım,mutlaka haber veririm.
Acele ediyorum belki ama en azından içimde ki tereddüt bitsin yine çalışmalara devam edeyim.
Bir iki ay daha beklerim bir sorun yoksa sonra eşim üroloğa gitsin.
Seninde güzel haberlerini bekliyorum.
kayınvaliden dr'a yakın mı?o yüzden mi gidiyorsunuz?

kız randevu taaa 31 ocak hadi inşallah hayırlı haberle dön yarın. sistitse de değilse de su içççççç

ben de şubat başında maaşı alır almaz doooooğru diş hekimine..hazır bebiş yokken baksın bi ne yapılcaksa yapsın

ben de şubat başında maaşı alır almaz doooooğru diş hekimine..hazır bebiş yokken baksın bi ne yapılcaksa yapsın

ya sabah gazetede okudum da hamileyken diş tedavisi zarar vermez hatta uygun koşullarda röntgeb bilem çekiebilir diyo. doğru mu acaba benim pek aklıma yatmadı.

Sedacım ben şimdilik çıkıyorum,kendine çok iyi bak.
Tekrar geçmiş olsun.Öpüyorum çok.

ayy bu bebişimin deecesinin ağzından hep bal damlıyor!sen ne zaman bana "bak görürsün" desen dediğin oldu, bebeği göreceğimde de öyle moral verdin...yeriz seni deecesssiiii
ye biziii
Benimde randevum 14:30'da canım,mutlaka haber veririm.
Acele ediyorum belki ama en azından içimde ki tereddüt bitsin yine çalışmalara devam edeyim.
Bir iki ay daha beklerim bir sorun yoksa sonra eşim üroloğa gitsin.
Seninde güzel haberlerini bekliyorum.
kayınvaliden dr'a yakın mı?o yüzden mi gidiyorsunuz?[/QUOTE]
ya aslında yol üstü,yakın da değil yarım saat,in,oraya giit...her seferinde bende anal fissür ve bağsur olduğunu bile bile zehir acısı yemek yapıyor,alınıyorum artık,çünkü aç kalkıyorum sofradan.içim gidiyor onlar orda yemek yiyor benim gözüm kalıyor yiyemiyorum çünkü çatlak çok kötü...yoğurt ekmek yediğimi biliyor görüyor,acısız yemeğin tadı çıkmaz diyor. bir de en son soğan mevzumuz var,ben soğandan kokusundan tiksindim ilk gebelikten beri,şimdi daha beter.bile bile yemeğin yanına soğan kesti,ben de kokuyu alınca banyoya koştum,kustum,sofraya da dönemedim,nasıl kokuyor...kaynana ve kayınpeder nazlı olduğumu iddia atti,eşim onlara söylendi falan...çok gücüme gitti,insan nazdan kusar mı,nazdan aç kalır mı?
ben de sizi yerim kiiiiiiiiii

merhaba canlar nasılsınız ben rahatsızdım bu haftada 2 gün yoktum burda bnaptınız bakem çok da duramıycam yolculuk var valiz hazırlıycam çok işim var halimde yok,10 gün yokum bende inşaallah ocak ayını hayırlı hamileliklerle kapatırız öpüyorum sizleri canlarım özledim sohbetinizi yaaa

ya sabah gazetede okudum da hamileyken diş tedavisi zarar vermez hatta uygun koşullarda röntgeb bilem çekiebilir diyo. doğru mu acaba benim pek aklıma yatmadı.

valla benim doktorum katiyen olmaz dedi çekim,dolgu vs...kanama olabilirmiş,tansiyon çıkabilirmiş bir sürü riski var ne gerek var demişti...

Ne düüşüncesizlik ama. bağsurun olmasa bile hamileye acı yemek mi yapılır. hatta önceden aranır canın ne istiyo diye sorulur o yapılır yani. Neyse sen takma onları kafana. Relax.

kızlar patik ördüm ama sadece tekini diğer eşini de bu akşam örücem,,,fotoları ekledim ama neden böyle dana gibi çıktı anlamadım

hoşgeldin geçmiş olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…