2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

valla benim doktorum katiyen olmaz dedi çekim,dolgu vs...kanama olabilirmiş,tansiyon çıkabilirmiş bir sürü riski var ne gerek var demişti...

Yaaaani bence de dayanılmıcak bi rahatsızlık yoksa ne gerek var diş yaptırmaya de mi aama.

merhaba canım,,,ben iyiyim...
geçmiş olsun grip falan mı oldun?valla bu günlerde nereye baksam burnunu çeken birini görüyorum...geçen hafta bende çok kötüydüm ama şükür şimdi iyiyim...
senin yolculuk nereye kuzucum?

ben de şubat başında maaşı alır almaz doooooğru diş hekimine..hazır bebiş yokken baksın bi ne yapılcaksa yapsın

ya sabah gazetede okudum da hamileyken diş tedavisi zarar vermez hatta uygun koşullarda röntgeb bilem çekiebilir diyo. doğru mu acaba benim pek aklıma yatmadı.
evet yapılıyor, ben ilkine gebeyken diş çektirmiştim, zarar vere diş tedavisi değil,annenin strese girip kendini kasmasıymış.kasınca rahim kasılıyor,kasılma düşüğü başlatıyormuş.ben kasmadım,zaten o sırada bilmiyordum...özel yelekler var gebeler için onu giydirip röntgen çekiyorlarmış.kardeşim de hamileliğini bilmeden önce röntgen çektirip kanal tedavisi yaptırdı,tosun gibi de oğlanı doğurdu.

kızlar valiz hazırlıyorum...Annem yanımdaydı bu akşam artvin yolcusu..içim buruk biraz.... alışmıştım varlığına genelde akşama kadr yalnızım çünkü...........

kızlar valiz hazırlıyorum...Annem yanımdaydı bu akşam artvin yolcusu..içim buruk biraz.... alışmıştım varlığına genelde akşama kadr yalnızım çünkü...........

Allah kavuştursun tekrarr. bir ara da sen gidersin canım üzülmeee.

çatlaaakkk ördün ha! eline sağlık pek de güzel olmuş valla! o gösterdiğin örnek mi? linkini at bana da heveslendim şimdi....

yok be şekerim o gösterdiğim değil,,,onun da tekini yaptım ama normalden biraz büyük ve acayip bişey oldu,,,koçişte sen tekini de ör de 30una gelince giydiririz deyince sinirlenip tekini örmedim...
hem bu fotosunu koyduğum daha basit...haraşo örgü bilen herkes bunu yapabilir,,,

link,,,

http://knitting.blogcu.com/kolay-bebek-patigi-kare-patik/7256959

Son düzenleme:
AAAA ŞİMDİ GÖRDÜÜMMMM SÜPER BŞEY BU...kıza da erkeğe de giydirilir hemm..ayyy düğmesini yesinlerrrrrrrr

[kızlar ben bir şeyler yiyip duşa gireceğim çok terlediim,üşütme teri galiba...kalorifer yanar az sonra sıcak sıcak yıkanayım.

AAAA ŞİMDİ GÖRDÜÜMMMM SÜPER BŞEY BU...kıza da erkeğe de giydirilir hemm..ayyy düğmesini yesinlerrrrrrrr

eheheheheheee gördün müüüü,,,çok tatlı dimi ama yaaaa
valla biblo gibi ördüm beee,,,çok hamaratım çoooookkkk,,,çok da alçak gönüllüyümdür bu arada

kuzenim 2,5ay sonra doğum yapıcak ve kızımız geliyo,,,
pembe ve yeşilini de ona yapıcam...
hemde çilek düğmeliiiiii...

[kızlar ben bir şeyler yiyip duşa gireceğim çok terlediim,üşütme teri galiba...kalorifer yanar az sonra sıcak sıcak yıkanayım.
koşkoşşşşşşşşşşş..üstünde soğutma teriniiii
canikom foto o kadar büyük eklendi ki
görünmüyosa bi daha ekliyim senin için...

gördüm tatlım ya bayıldım ve özendim örsem diye bakıyorum ama açıklamasını bulamadım linkte:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…