hoşgeldingeçmiş olsunnnnnn
valla benim doktorum katiyen olmaz dedi çekim,dolgu vs...kanama olabilirmiş,tansiyon çıkabilirmiş bir sürü riski var ne gerek var demişti...
hoşgeldingeçmiş olsunnnnnn
hoşbulduk sağol canım gidiyorum da bir haber vereyim dedim size gidiyorum...
hadi ben kaçtım kızlar çok öpüyorum siziiiii
iyi yolculuklaaaar, dikkatli dikkatli gidin aman.
merhaba canlar nasılsınız ben rahatsızdım bu haftada 2 gün yoktum burda bnaptınız bakem çok da duramıycam yolculuk var valiz hazırlıycam çok işim var halimde yok,10 gün yokum bende inşaallah ocak ayını hayırlı hamileliklerle kapatırız öpüyorum sizleri canlarım özledim sohbetinizi yaaa
ben de şubat başında maaşı alır almaz doooooğru diş hekimine..hazır bebiş yokken baksın bi ne yapılcaksa yapsın
evet yapılıyor, ben ilkine gebeyken diş çektirmiştim, zarar vere diş tedavisi değil,annenin strese girip kendini kasmasıymış.kasınca rahim kasılıyor,kasılma düşüğü başlatıyormuş.ben kasmadım,zaten o sırada bilmiyordum...özel yelekler var gebeler için onu giydirip röntgen çekiyorlarmış.kardeşim de hamileliğini bilmeden önce röntgen çektirip kanal tedavisi yaptırdı,tosun gibi de oğlanı doğurdu.ya sabah gazetede okudum da hamileyken diş tedavisi zarar vermez hatta uygun koşullarda röntgeb bilem çekiebilir diyo. doğru mu acaba benim pek aklıma yatmadı.
kızlar valiz hazırlıyorum...Annem yanımdaydı bu akşam artvin yolcusu..içim buruk biraz.... alışmıştım varlığına genelde akşama kadr yalnızım çünkü...........
görüşürüz canım benimSedacım ben şimdilik çıkıyorum,kendine çok iyi bak.
Tekrar geçmiş olsun.Öpüyorum çok.
çatlaaakkk ördün ha! eline sağlık pek de güzel olmuş valla! o gösterdiğin örnek mi? linkini at bana da heveslendim şimdi....
ben resmi göremedim turlikim
Allah kavuştursun tekrarr. bir ara da sen gidersin canım üzülmeee.
AAAA ŞİMDİ GÖRDÜÜMMMMSÜPER BŞEY BU...kıza da erkeğe de giydirilir hemm..ayyy düğmesini yesinlerrrrrrrr
koşkoşşşşşşşşşşş..üstünde soğutma teriniiii[kızlar ben bir şeyler yiyip duşa gireceğim çok terlediim,üşütme teri galiba...kalorifer yanar az sonra sıcak sıcak yıkanayım.
canikom foto o kadar büyük eklendi ki
görünmüyosa bi daha ekliyim senin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?