gördüm tatlım ya bayıldım ve özendim örsem diye bakıyorum ama açıklamasını bulamadım linkte:26:
linkte açıklamalı yapım aşaması var canım,,,hatta ördükten sonra nasıl dikildiğini de şema çizerek anlatmışlar,,,o şema olmasaydı asla yapamazdım ben...
buldummmmmmmm
kız seninki çok daha düzgün resimdekinden çok daha guzellll
Allahım şu 2011 Eylül anneleri topiği ne guudubet bir topiktir. içerde herzaman minimum10 kişi var ama sohbet 0, offf sıkıldım girmicem artık oraya.
kızlar belimde ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım var.....akıntımda oluyo ara ara..yumurtalarım mı gelişiyo acaba!!!!!!!
kızlar belimde ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım var.....akıntımda oluyo ara ara..yumurtalarım mı gelişiyo acaba!!!!!!!
Allahım şu 2011 Eylül anneleri topiği ne guudubet bir topiktir. içerde herzaman minimum10 kişi var ama sohbet 0, offf sıkıldım girmicem artık oraya.
Ama Sibel bir girsen kanser olursun ya, offf. muhabbetleri kıt, e ben de yetemem yani bir topige deil mi ama. terkettim onları.
ben hiç o anneli topiklere takılmadımbir ara aralık hamilelerine yazmıştım ben de varım diye,devamını getirmedim. en büyük topik bizim topik ben duşaaaa
kaçıncı günündesin ki ?
15inde adet görmüştüm canım......
ben hiç o anneli topiklere takılmadımbir ara aralık hamilelerine yazmıştım ben de varım diye,devamını getirmedim. en büyük topik bizim topik ben duşaaaa
amaaann gitme şekerim oraya,,,sen bize takıl...burda sohbet her daim kopkoyu...
merak ettim bakıcam
15inde adet görmüştüm canım......
Evet ne varsa bu topicte vaaar, bişey yazıyosun 2 kişi yazıyo sonra fıssss. birisi bişey sorana kadar bekle allah bekle. Neyse ben daha da davosa gitmem.
yumurtaların büyüyo olabilir canım,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?