2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

gördüm tatlım ya bayıldım ve özendim örsem diye bakıyorum ama açıklamasını bulamadım linkte:26:

linkte açıklamalı yapım aşaması var canım,,,hatta ördükten sonra nasıl dikildiğini de şema çizerek anlatmışlar,,,o şema olmasaydı asla yapamazdım ben...

buldummmmmmmm
kız seninki çok daha düzgün resimdekinden çok daha guzellll

beğenmene sevindim şekerim,,,şimdi diğer tekini örmek için iyice gaza geldim...
yoksa ben pek bi maymun iştahlıyımdır,,,ne zaman bi işe başlasam hemen canım sıkılır

Allahım şu 2011 Eylül anneleri topiği ne guudubet bir topiktir. içerde herzaman minimum10 kişi var ama sohbet 0, offf sıkıldım girmicem artık oraya.

kızlar belimde ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım var.....akıntımda oluyo ara ara..yumurtalarım mı gelişiyo acaba!!!!!!!

Allahım şu 2011 Eylül anneleri topiği ne guudubet bir topiktir. içerde herzaman minimum10 kişi var ama sohbet 0, offf sıkıldım girmicem artık oraya.

ben hiç o anneli topiklere takılmadımbir ara aralık hamilelerine yazmıştım ben de varım diye,devamını getirmedim. en büyük topik bizim topikben duşaaaa

amaaann gitme şekerim oraya,,,sen bize takıl...burda sohbet her daim kopkoyu...

ben hiç o anneli topiklere takılmadımbir ara aralık hamilelerine yazmıştım ben de varım diye,devamını getirmedim. en büyük topik bizim topikben duşaaaa

amaaann gitme şekerim oraya,,,sen bize takıl...burda sohbet her daim kopkoyu...

merak ettim bakıcam

Evet ne varsa bu topicte vaaar, bişey yazıyosun 2 kişi yazıyo sonra fıssss. birisi bişey sorana kadar bekle allah bekle. Neyse ben daha da davosa gitmem.

yumurtaların büyüyo olabilir canım,,,

doktorum 28inde çalışmalara başlayın dedi...aynı zamanda progestan ilacıda alıcakmışım...bu ay kendiliğinden bi şey olduyusa oldu olmadı önümüzdeki ay aşılama yapılacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…