2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ayy neyse yorum yapmıcam o adam hakkında

çıkışta yeğenimi görmeye gidicemmmmmmm.çok özledim seni cicommi bize gelebiliysin dedi telefonda

böyle deyince, insanin buharlasip ucarak gidesi gelir vallahi.

hem de nasıllllll..tatlı dilli kuzum benim..ağrım var, yorgunum ,evde yapacak bi ton işim var ama yarım saat görmessem çatlarım sıpayııııııı..

Benimkii "Zeyze bebek" "Zeyze Bebek" deyip karnımı elliyo. geliyo karnıma uzanıyo hay Allahım çok duygusal anlar oluyor gerçekten.

kızlar ben ufak ufak kaçıyorum..hazırlanıp çıkarım..kuzuma giderim...akşam girmeye çalışırım..hepinizi öpüyorum..en çok da baklagillerimi

iyi akşamlarrrrrrr:80::80::80:

kızlar ben ufak ufak kaçıyorum..hazırlanıp çıkarım..kuzuma giderim...akşam girmeye çalışırım..hepinizi öpüyorum..en çok da baklagillerimi

baklagiller de seni öper elllerinden. Ben akşam giremem, sabah görüşürüz kargalar kahvaltı ederken. Hoşçakall.

güle güle canım iyi akşamlar...görüşürüz...

ces bua ya doktorum progestan verdi 28inde ilişkiye başlayın aynı zamnda da bu ilacı al dedi....kendiliğinden bi şey oldu oldu olmadı önümüzdeki ay aşılama yapılacak..

kızlar herkese iyi akşamlar...Ben çıkıyorum annemi otogara götürücez( görüşürüz......

kızlar benim de netteki otomatik hesaplayıcılara göre günüm 4 gün geçti ama benim hesabıma göre de yarın olmam gerekiyo herhangi bir regly belirtim de yok umutluyum sanki bilemiyoruuuuum:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…