sağol canım.Allaha emanet olun...görüşürüz..
selam kızlar ben gelebildim çok şükür bağlantım gitti yine offffff
hoşgeldin cnm ya bi başıma kalmıştım
hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim cnm bende haftasonu giremedim özlemişim ama şansıma ortalık durgun b ugün,sende ne var ne yok nasıl gidiyor?
iyiyim canım bende...ya nazar değdi topiğimize zaten kaç gündür böyle pek bi sakin oluyo bu saatlerde...
yaaaocak ayının sonuna geliyoruz ondan mıdır acaba??*ama şenlendirelim herkes gelsin bir bir tadı olmuyo böleee:84::84::84:
bencedeeeee:84::84::84::84:
yaaaocak ayının sonuna geliyoruz ondan mıdır acaba??*ama şenlendirelim herkes gelsin bir bir tadı olmuyo böleee:84::84::84:
heavencim ya sana bişe sorsambenm netteki otomatik yumurtlama hesaplayıcılara göre 4 gün gecikti reglyim,ama benim hesaplarıma göre yarın olmalıyım.test falan yapayım mı yoksa bikaç gün daha beklesem mi hıı:18::18::18:
geçmişi okudumda biraz günün geçmiş sanırım test yapsanaaa
geçen ay da hesaplayıcı 20 aralık demişti ama yine 25inde oldum bilemiyorum kararsız kaldım ki sorma cnm,senin ne kadarlık oldu şimdi bebişimiz
bende sana yazmıştım tamvalla canım ben 5 gün önceden test yapmış biri olarak tabiki yap derim
van münüt olsa yine iyi "van münüts" bir de
yaa yemelik bu sıpalar!ayy neyse yorum yapmıcam o adam hakkında
çıkışta yeğenimi görmeye gidicemmmmmmm.çok özledim seni cicommi bize gelebiliysin dedi telefonda
benimki daha çok miniş,27 ekim doğumlu.mis kokulu kuzum,25 saat uzakta...çok özlüyorum.kaç yıllık kardeşimden çok 5 gün gördüğüm süt danasına hasretimBenimkii "Zeyze bebek" "Zeyze Bebek" deyip karnımı elliyo. geliyo karnıma uzanıyo hay Allahım çok duygusal anlar oluyor gerçekten.
uyyyy baklagillerin yesun senuuuuuukızlar ben ufak ufak kaçıyorum..hazırlanıp çıkarım..kuzuma giderim...akşam girmeye çalışırım..hepinizi öpüyorum..en çok da baklagillerimi
iyi akşamlarrrrrrr:80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?