narino,pervin hoş geldiniz
ben az sonra gelirim telefon trafiği yaşıyorum şu an
hoşbulduk sedacım yazamadım cnm ya pc dondu bi git gel yaşadık,bu arada eşim geldi yemek falan derken çıkmam gerekiyo gelmeye çalışırım kızlar öptüm heavencim sedacım bye
yok tatlım ya,sabahtan arayıp kötüyüm kalkamıyorum diyeceğim,emrivaki yani:))sedaamm napıyon kuzum biraz daha iyimisin yarın için izin aldınmı
aklıma takıldı kızlar idrar testi için ne kadar zaqman geçmeli yapsam mı ki bu akşam çıkar mı idrarda?
ben 6 gün önce görmüştüm, bazen olsa da 1 hafta sonra çıkıyormuş
..ne fark eder ki,yap bence içinde kalmasın çıkmazsa da 3 gün sonra kan testine
canım ben de adetımden 4 gun önce görmuştum cıft cızgıyı işallah hayurlı haberler olsun..aklıma takıldı kızlar idrar testi için ne kadar zaqman geçmeli yapsam mı ki bu akşam çıkar mı idrarda?
haber ver bana daaaakanıma girdinizzzzzzzzzzzdoğru nöbetçi eczaneye göndereyim eşimi
olsun canım...iyi sayılırım,gribi atlatamadım tam.sen nasılsın?hoşbulduk canım görmemişim kusura bakma siğer arkadaşlara da mrblar uzun zamandır yazmıyordum fakat buralardaydım yine.. nasılsınız
haber ver bana daaaa
olsun canım...iyi sayılırım,gribi atlatamadım tam.sen nasılsın?
geçmiş olsun canım ya bol bol c vitamini al.. bende iyiyim ne olsun yaaa 31 ocağı bekliyorum inş hayırlısı olur yaaa :26:
hayırlı haberlerle gel inşallah 31 ocakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?