2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar izmir feciiii yağmurlu az önce dolu bile yağdı.elektrikler gitti geldi,yine gidebilir belli olmaz.

babies diye bir belgesel var,allahımmm nasıl güzel.netten onu izliyorum,mutlaka izleyin.

buyrunnnn efeeeeeeeeeeem:))

patiğin diğer eşini de ördüm,,,çok şirin oldular yaaa...

kocaman bi oyuncak bebeğim var ona giydirdim,,,bakıp bakıp duruyorum...
bu kadarcık bi başarı nasıl da yetiyo insanı mutlu etmeye...

örgü örmek çok zevkli ya insanda sitres sıkıntı bırakmıyo yaaa bende çok severim örgüyü ve çok yaparımmm

örgü örmek çok zevkli ya insanda sitres sıkıntı bırakmıyo yaaa bende çok severim örgüyü ve çok yaparımmm

haklısın canım,,,örgü örmek bana çok iyi geldi,,,
en son dr.a gittiğimde bebek fikrini kafandan at ve kendine oyalanıcak bişeyler bul dedi...
benim yaptığım bebek fikrini kafadan atmak değil tamamen kafaya kazımak ama olsun bana çok iyi geldi...o mini mini ayaklara mini mini patikler örmek çok zevkli...tavsiye ederim,,,insan örüp tamamladığında büyük bi zafer kazanmış gibi hissediyo kendini

çok güzel örmüşsün ama ya
benim elim çok sıkı, o yüzden 4 no ile başlamam lazım.evde hep simli mimli ipler var yarınkırmızı,turuncu,fıstık yeşili alacağım.uğur böcüğü düğme yeşile yakışır değil mi? birini de kulaklı yapacağım.dar örüp ortayı büzmüş kulak için.hı hı evet yapacağım.

aynen yaa etrafımda moralimi bozucak şeyler için canımı sıkmaya fırsatım olmuyo ne güzel yelekler hırkalar elbiseler falan ördüm bi çok. arkadaşların bebişleri oldu onlara hediyeler yapıyorum şimdi yine var elimde elbise örüyorum çok tatlı.internettn model buluyorum

ayyy nasıl da heyecan verici dimi,,,senin için daha da heyecanlı olsa gerek...içinde ki minik kuş gelicek ve giyicek onları,,,bizimkiler de seneye giyer artık...olsun ama ben içimdeki heyecan varken renk renk örmeye devam edicem...yarın bende fıstık yeşili kulaklı olandan yapıcam,,,sonra başka kolay modeller de buldum onları yapıcam,,,sağa sola hediye veririm...tatilde anneme gittiğimde de yelek örmeyi öğrenicem...bu ne azim beeeee

hoşgeldiniz efenimmmmmmmm

aaaa canım niye ki ne oldu,,,bozma moralini sen bak bebişte üzülür sonra,,,kıyamam ben sana yaaaaa....

hayırdır canım?
erkeklerin hepsinin hammaddesi odun takma kafana

sen ve moralini bozmak.. olmamış yaa ne oldu canım hayırdırrr

çok saçma çok basit bişey aslında hiç yok yere bana sert bir şekilde konuştu.. çok gergin zaten akşamdan beri önce düşük tehlikesi var diye üzüldüğünü sanıyodum ama bu sinirin sebebi başka tatilde anasının yanına götüremicek ya beni... düşündüğü şeye bak yaa.. emin değilim ama bence sebep bu yoksa neden bu kadar gergin olsunki ben tanırım onu çok sinirliyim ve çok kırgınımmm

sanmam güzelim belki işte kötü bi gün geçirmiştir..sonuçta sen keyfinden gitmicek değilsin..anlaması lazım.
ya da kayınvalidenleri tanımıyorum ama belki onlara söylemiştir gelemicez diye onlar da bşiler demiştir eşinin canı da ona sıkılmıştır...:26:

boşver sen hiçbişi olmamış gibi davran ve bebişini düşün ya ne sıkıntı ediyosunn madem tehlikende varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…