2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

yok onlar bişey demezler biliyorum gelemicezde dese bişey demezler ki zaten kendi gidecek ben kalıcam burda uzun süredir gitmiyor bende sen git ben annemde kalırım dedim canına minnet zaten... ama onun derdi o işte bensiz gidecek yaa canı sıkılıyo resmen yaaaa ve sırf bu sebepten olmayacak bişeyi problem etti

katılıyorum canım,,,
eşlerimiz bize ne kadar anlayış gösterseler de aile söz konusu olduğunda biraz agresifleşiyolar,,,aynı sorun şu an bizde de var da ordan biliyorum...
sen kafana takma boşver...dr.un dediklerini düşün,,,yolculuk yasak demiş işte...yassssaaaaak...
eşin de eğer bu sebep yüzünden böyle davranmışsa emin ol düşündüğünde sana hak vericektir...

boşver heavanım erkeklerin beyni baya bi tuhaf işliyo biizmkinden..ben pazar sabah kalktım dedim kocama aşkım kahverengi leke var ..ilk lafı şu oldu:aaa akşam iyiki yapmışız...
ben de saf saf bekliyorum niyeki aşkım hayrıdır fln

hep aynı kafa hep aynı kafaaaa
bende de var bi tane...

hu huuuuuuuuuuuu

ben geldimmm kızlar moralim çok bozuk kavga ettik benimkiyle hemde böyle bi günde
bence önce bebeeek ve sennn, bunu güzelce belirt koca beye!
hayırdır canım?
erkeklerin hepsinin hammaddesi odun takma kafana

valla öyle bile olsa,dr gidilmeyecek dedi mi dedi...yalnız şu var,ben de dra gittiğim her gün öyle geriliyorum ki...çıkınca eşim ne dese ne yapsa batıyor.hormonlar cozutuk,alınganlık had sahada...
mantıklı

kütüklük kanlarında var

hayırlı geceler kızlar y naber?sedam nasıl oldun canım ya?çiçem sen ne yaptın bebişimizin kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım yaaa buaralar çok yoğunum gündüz eşimle dışarı çıktım akşamda komşuya geçtim şimdi geldim eee benimki yanıma gel deyip duruyor yarında günüm varrrr ay sizleride özledim yahuuuuuu

ben test almaya gittim ve de yaptım tek çizgi çıktı ilk defa yapıyorum yanılma payı vardır inş moralim bozuldu

Heavencım kese görünmüş sonuna kadar herşey güzel olcak inşallah kendine dikkat bet,eşine gelince takma nolur bebişi düşün ama takmamakta mümkün değil biliyorum erkek milleti diyip geçicez elden ne gelir ama şunuda unutma sende normalden daha hassas olabilirsin

ben geldimmm kızlar moralim çok bozuk kavga ettik benimkiyle hemde böyle bi günde

ay canım ya kıyamam ben sana takma ya kafana boşver erkeklerin kanında var kalaslıksen sadece bebişini düşün okadar tamam mı olumsuz şeyler düşünme sakın
ben test almaya gittim ve de yaptım tek çizgi çıktı ilk defa yapıyorum yanılma payı vardır inş moralim bozuldu

canım hayırlısı olsun ya buarada gününe ne kadar var?yada ne kadar geçti?

heaven biz konuşurken bişey yoktu ezel seyrederken mi oldu bunlar kuzu???hem sıkma canını ve canındakini kafandan bahane uydurmuyosun kiiiii anlayacaktır seni eminim :87::87::87:

kuzum hoşgeldin...
İyi akşamlar kızlarrrrrr:79::79:

hoşgeldinnn

aktif hatun hoşgeldin
biz de seni özledik

alın size bir odun daha benimki gel deyip duruyor aman yahu iki tane sohbet ettirmedineyse kızlar ben kaçar yakafaya olumsuz şeyler takmak yokkkkhayırlı geceler cümleten öpüldünüz

zehracım internetteki otomatik hesaplayıcılara göre 4 günüm geçti benim tahminime göre de yarın olmam gerekiyo ama hiçbir belirtim yoktu,kızlar yap dedi koştur koştur nöbetçi eczaneye gittim amaaaa

ah kızlar ya çıkıyorum malesef ben yaaaaaaaaabenimki döğüş istiyooooyarın akşama gelirimmmmmm hepinizi seviyemmmm

Sedacım meajını aldım ilgin için çoook teşekkürler önce yazıyım sonra bişey danışcam; TSH,t4,glukoz,c.peptid,insülin,kolesterol,trigliserid,hdl,ldl,bun,kreatinin,ürik asit,elektrolitler,b12 vitamini

Canım senin lsitene göre bikaç şeyi eksik istedi aklıma şu geldi ben sendekileride tamamlasam dr derse niye yaptırdın bunları diye çapadaki doktor ekledi desem çünkiişine karışmış gibi olmıyım. Ne dersin yoksa bunlar yeterlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…