sanmam güzelim belki işte kötü bi gün geçirmiştir..sonuçta sen keyfinden gitmicek değilsin..anlaması lazım.
ya da kayınvalidenleri tanımıyorum ama belki onlara söylemiştir gelemicez diye onlar da bşiler demiştir eşinin canı da ona sıkılmıştır...:26:
çok saçma çok basit bişey aslında hiç yok yere bana sert bir şekilde konuştu.. çok gergin zaten akşamdan beri önce düşük tehlikesi var diye üzüldüğünü sanıyodum ama bu sinirin sebebi başka tatilde anasının yanına götüremicek ya beni... düşündüğü şeye bak yaa.. emin değilim ama bence sebep bu yoksa neden bu kadar gergin olsunki ben tanırım onuçok sinirliyim ve çok kırgınımmm
sanmam güzelim belki işte kötü bi gün geçirmiştir..sonuçta sen keyfinden gitmicek değilsin..anlaması lazım.
ya da kayınvalidenleri tanımıyorum ama belki onlara söylemiştir gelemicez diye onlar da bşiler demiştir eşinin canı da ona sıkılmıştır...:26:
boşver heavanım erkeklerin beyni baya bi tuhaf işliyo biizmkinden..ben pazar sabah kalktım dedim kocama aşkım kahverengi leke var ..ilk lafı şu oldu:aaa akşam iyiki yapmışız...
ben de saf saf bekliyorum niyeki aşkım hayrıdır fln
hu huuuuuuuuuuuu
bence önce bebeeek ve sennn, bunu güzelce belirt koca beye!ben geldimmm kızlar moralim çok bozuk kavga ettik benimkiyle hemde böyle bi günde
hayırdır canım?
erkeklerin hepsinin hammaddesi oduntakma kafana
valla öyle bile olsa,dr gidilmeyecek dedi mi dedi...yalnız şu var,ben de dra gittiğim her gün öyle geriliyorum ki...çıkınca eşim ne dese ne yapsa batıyor.hormonlar cozutuk,alınganlık had sahada...çok saçma çok basit bişey aslında hiç yok yere bana sert bir şekilde konuştu.. çok gergin zaten akşamdan beri önce düşük tehlikesi var diye üzüldüğünü sanıyodum ama bu sinirin sebebi başka tatilde anasının yanına götüremicek ya beni... düşündüğü şeye bak yaa.. emin değilim ama bence sebep bu yoksa neden bu kadar gergin olsunki ben tanırım onuçok sinirliyim ve çok kırgınımmm
mantıklısanmam güzelim belki işte kötü bi gün geçirmiştir..sonuçta sen keyfinden gitmicek değilsin..anlaması lazım.
boşver heavanım erkeklerin beyni baya bi tuhaf işliyo biizmkinden..ben pazar sabah kalktım dedim kocama aşkım kahverengi leke var ..ilk lafı şu oldu:aaa akşam iyiki yapmışız...
ben de saf saf bekliyorum niyeki aşkım hayrıdır fln
ben geldimmm kızlar moralim çok bozuk kavga ettik benimkiyle hemde böyle bi günde
ay canım ya kıyamam ben sana takma ya kafana boşver erkeklerin kanında var kalaslıkçok saçma çok basit bişey aslında hiç yok yere bana sert bir şekilde konuştu.. çok gergin zaten akşamdan beri önce düşük tehlikesi var diye üzüldüğünü sanıyodum ama bu sinirin sebebi başka tatilde anasının yanına götüremicek ya beni... düşündüğü şeye bak yaa.. emin değilim ama bence sebep bu yoksa neden bu kadar gergin olsunki ben tanırım onuçok sinirliyim ve çok kırgınımmm
ben test almaya gittim ve de yaptım tek çizgi çıktıilk defa yapıyorum yanılma payı vardır inş moralim bozuldu
kuzum hoşgeldin...hayırlı geceler kızlar y naber?sedam nasıl oldun canım ya?çiçem sen ne yaptın bebişimizin kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım yaaa buaralar çok yoğunum gündüz eşimle dışarı çıktım akşamda komşuya geçtim şimdi geldim eee benimki yanıma gel deyip duruyor yarında günüm varrrr ay sizleride özledim yahuuuuuu
İyi akşamlar kızlarrrrrr:79::79:
hayırlı geceler kızlar y naber?sedam nasıl oldun canım ya?çiçem sen ne yaptın bebişimizin kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım yaaa buaralar çok yoğunum gündüz eşimle dışarı çıktım akşamda komşuya geçtim şimdi geldim eee benimki yanıma gel deyip duruyor yarında günüm varrrr ay sizleride özledim yahuuuuuu
ay canım ya kıyamam ben sana takma ya kafana boşver erkeklerin kanında var kalaslıksen sadece bebişini düşün okadar tamam mı olumsuz şeyler düşünme sakın
canım hayırlısı olsun ya buarada gününe ne kadar var?yada ne kadar geçti?
alın size bir odun daha benimki gel deyip duruyor aman yahu iki tane sohbet ettirmedineyse kızlar ben kaçar ya kafaya olumsuz şeyler takmak yokkkk hayırlı geceler cümleten öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?