ah kızlar ya çıkıyorum malesef ben yaaaaaaaaabenimki döğüş istiyoooo yarın akşama gelirimmmmmm hepinizi seviyemmmm
kuzum hoşgeldin...
hoşgeldinnn
ben test almaya gittim ve de yaptım tek çizgi çıktıilk defa yapıyorum yanılma payı vardır inş moralim bozuldu
çak ağzına iki tane sustur
Hoşbulduk canım ne var ne yok kanama devammı
üzülme yaa belki geç döllenme de olur o yüzden de çıkamış olabilir bi günün geçmesini bekle bence
şimdi bakıyorum da netten bebe time die bişeydi testin adı pek güvenilir olmadığını söylüyorlar ne dersiniz???
arkadaşlar hepiniz burda iken bişi sorayım ya benim BAT 31 ocak şimdiden kan tahlili yaptırsam çıkarmı:26:
şimdi bakıyorum da netten bebe time die bişeydi testin adı pek güvenilir olmadığını söylüyorlar ne dersiniz???
arkadaşlar hepiniz burda iken bişi sorayım ya benim BAT 31 ocak şimdiden kan tahlili yaptırsam çıkarmı:26:
bebe time marka test,,,testlerin arasında güvenirliği en az olan...
forumdan da okuyabilirsin canım...çok fazla yanıltıcılığı varmış...ben acon marka en iyi diye biliyorum...bide onu dene istersen...
7 günün var bence kan testi yaptırsan varsa kesin çıkar,,,hayırlısı diyelim hayırlı olsun...
Ben deldim
Var mı beni özleyen?
katılıyorum canım,,,
eşlerimiz bize ne kadar anlayış gösterseler de aile söz konusu olduğunda biraz agresifleşiyolar,,,aynı sorun şu an bizde de var da ordan biliyorum...
sen kafana takma boşver...dr.un dediklerini düşün,,,yolculuk yasak demiş işte...yassssaaaaak...
eşin de eğer bu sebep yüzünden böyle davranmışsa emin ol düşündüğünde sana hak vericektir...
boşver heavanım erkeklerin beyni baya bi tuhaf işliyo biizmkinden..ben pazar sabah kalktım dedim kocama aşkım kahverengi leke var ..ilk lafı şu oldu:aaa akşam iyiki yapmışız...
ben de saf saf bekliyorum niyeki aşkım hayrıdır fln
bence önce bebeeek ve sennn, bunu güzelce belirt koca beye!
valla öyle bile olsa,dr gidilmeyecek dedi mi dedi...yalnız şu var,ben de dra gittiğim her gün öyle geriliyorum ki...çıkınca eşim ne dese ne yapsa batıyor.hormonlar cozutuk,alınganlık had sahada...
mantıklı
kütüklük kanlarında var
hayırlı geceler kızlar y naber?sedam nasıl oldun canım ya?çiçem sen ne yaptın bebişimizin kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım yaaa buaralar çok yoğunum gündüz eşimle dışarı çıktım akşamda komşuya geçtim şimdi geldim eee benimki yanıma gel deyip duruyor yarında günüm varrrr ay sizleride özledim yahuuuuuu
ben test almaya gittim ve de yaptım tek çizgi çıktıilk defa yapıyorum yanılma payı vardır inş moralim bozuldu
Heavencım kese görünmüş sonuna kadar herşey güzel olcak inşallah kendine dikkat bet,eşine gelince takma nolur bebişi düşün ama takmamakta mümkün değil biliyorum erkek milleti diyip geçicez elden ne gelir ama şunuda unutma sende normalden daha hassas olabilirsin
ay canım ya kıyamam ben sana takma ya kafana boşver erkeklerin kanında var kalaslıksen sadece bebişini düşün okadar tamam mı olumsuz şeyler düşünme sakın
canım hayırlısı olsun ya buarada gününe ne kadar var?yada ne kadar geçti?
kızlar ben bekleyin bi kaç gün daha derim ama siz bilirsiniz..
ben ben ben özledim,,,hoşgeldin canikom...
Ben deldim
Var mı beni özleyen?
kızlar ya biri benim gözlerime kapansın diye mandal taktı galiba,,,dayanamıyorum valla acayip uykum geldi,,,ben yatıyorum hepinize iyi geceler...
öpüldünüz
evet dayanıcam perşembe günü kan tahliline gidicem tabi inş o zamana olmazsambu arada sağlık ocakları yapıyor mu kan testini?
ben ben bennnnnnnnnnBen deldim
Var mı beni özleyen?
kızlar ya biri benim gözlerime kapansın diye mandal taktı galiba,,,dayanamıyorum valla acayip uykum geldi,,,ben yatıyorum hepinize iyi geceler...
öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?