2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

şimdi bakıyorum da netten bebe time die bişeydi testin adı pek güvenilir olmadığını söylüyorlar ne dersiniz???

canım benim sabret yaa ben daha 7 gün varken yaptım ya düşünebiliyormusun o derece sabrsızım yani sabret 3-4 gün daha oyalanmaya çalş olmadı tam gününde yada bir gün önce kan tahliline

şimdi bakıyorum da netten bebe time die bişeydi testin adı pek güvenilir olmadığını söylüyorlar ne dersiniz???

arkadaşlar hepiniz burda iken bişi sorayım ya benim BAT 31 ocak şimdiden kan tahlili yaptırsam çıkarmı:26:

bebe time marka test,,,testlerin arasında güvenirliği en az olan...
forumdan da okuyabilirsin canım...çok fazla yanıltıcılığı varmış...ben acon marka en iyi diye biliyorum...bide onu dene istersen...

7 günün var bence kan testi yaptırsan varsa kesin çıkar,,,hayırlısı diyelim hayırlı olsun...

kızlar ya biri benim gözlerime kapansın diye mandal taktı galiba,,,dayanamıyorum valla acayip uykum geldi,,,ben yatıyorum hepinize iyi geceler...
öpüldünüz

evet dayanıcam perşembe günü kan tahliline gidicem tabi inş o zamana olmazsam bu arada sağlık ocakları yapıyor mu kan testini?

valla düşündüğünde kesin hak verecek ve gelecek özürdilicek birazdan biliyorum ama hep böyle oluyo iş işten geçti bi kere böyle saçmasapan düşünceleri varya ailesi söz konusu olduğu zaman sinir ediyo beni

güldürdün kız beni

koca bey herşeyi çok iyi biliyor aslında ama işin ucunda ailesi varya... anlamıyorum yaa kesin kabul etmeyecek böyle olduğunu eminim ama öyle bence

canım kalp atışını duymadım keseyi görebildim sadece daha erkenmiş kalp atışı için

ben test almaya gittim ve de yaptım tek çizgi çıktı ilk defa yapıyorum yanılma payı vardır inş moralim bozuldu

bozma moralini bebe time dandik bende duymuştum onu bekle bakalım biraz daha

şu an takmıyorum zaten yaa kendi taksın bakalım hamile karısını ve minik yavrucuğumu üzdüğü için

yok canım takmıyorum iyiyim artık burası ve sizler iyi geliyosunuz bana

offfff ne uzun yazdım haaa yine takıldı siteye giremedim bi süre çünkü

Ben deldim
Var mı beni özleyen?

ben ben ben nasılsın canım annen nasıl oldu yaa sorcam iki gündür denk gelemedik doğru düzgün

kızlar ya biri benim gözlerime kapansın diye mandal taktı galiba,,,dayanamıyorum valla acayip uykum geldi,,,ben yatıyorum hepinize iyi geceler...
öpüldünüz

iyi geceler canımmmmm

evet dayanıcam perşembe günü kan tahliline gidicem tabi inş o zamana olmazsam bu arada sağlık ocakları yapıyor mu kan testini?

evet yapıyor canım ben yaptırdım hemde beleşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…