2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

evet dayanıcam perşembe günü kan tahliline gidicem tabi inş o zamana olmazsam bu arada sağlık ocakları yapıyor mu kan testini?

perşembe sen git hayırlı haberlerle dön yoldada bizler için dua et tahlillerin içinde eetesi gün için çıkacak de heaven gibi sanada panik olalım kaafayı yiyelim ama hayırlı haberlerle dön inş cumaya da ben tahlil yaptıram

fıstıklar uyku çökti iycene öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

iyi geceler canımmmm

ben ben bennnnnnnnnn

iyi uykular canım..ruyanda beni gör

yavrucum 10 gün önce ben hepimizi aynı rüyada görmüştüm zaten,,,sen kaçırdın mı anacım onu
hatta bi arkadaşın hamile olduğunu görmüştüm kız ertesi gün yazdıklarımı görünce şokk geçirmiş,,,ben hamileyim ama daha kimseye söylememiştim dedi,,,belki hatırlarsın "amtdc" ydi adı sanırım...

ben ben ben nasılsın canım annen nasıl oldu yaa sorcam iki gündür denk gelemedik doğru düzgün

iyi geceler canımmmmm

evet yapıyor canım ben yaptırdım hemde beleşşşşş

ben ben bennnnnnnnnn

iyi uykular canım..ruyanda beni gör

Heaven annemin hastalığı şuan tam bir muamma tekrar mamografi ultrason bi sürü şey istediler bi aya ancak belli olacakkkİyi olacak inşallah.Sen nasılsın.?Düşük tehlikesi falan yazmışsın aman dikkat güzelim fasulyeme dikkat ett

Deecem benimmmmm

iyi düşünelim iyi olsun annen canımmm allah şifa versin... bende dikkat etmeye çalışıyorum işte hayırlısı allahım korur inşallah

annem nası oldun sen bakim? düzeldin mi biras daha? ceviz nasıl?e malum büyüdü artık
cevizzzzziyiceyim biraz...dana gibi uzandım tüm gün,sadece akşam üstü iğneye gidip geldim.burun tıkalı,öksürük var ama donmuyorum artık ve de başım zonk zonk değil.

canım benim,sağ ol sen nasılsın?

Sedam nasıl oldun dinlenebildinmi bugün,azsonra yazcam sna tahlilleri yanıma alıyımda
tamam canım inceleyeceğim birazdan,sitede sorun var,izmir fırtınalı...sayfa donup kaldı.
ben test almaya gittim ve de yaptım tek çizgi çıktı ilk defa yapıyorum yanılma payı vardır inş moralim bozuldu
üç gün daha sabret zaten erken ve o marka test dandik...
evet dr ekledi de bence de.yoksa uyuz olabilir

arkadaşlar hepiniz burda iken bişi sorayım ya benim BAT 31 ocak şimdiden kan tahlili yaptırsam çıkarmı:26:
erkeeennnnn

Ben deldim
Var mı beni özleyen?
eveeeetttttttt

Ermiş arkadaşım bu gece de beni görürsün inşallah görmelisin görrrrrrrrrrrrrr

Biraz geçmişi okudum da canın sıkma heaven'cım,erkekler öyle işte,hepimizin başında.Sen bebeğini düşün,bebeğin için kendini ferah tut,sinirlenme,kendine ve bebişine iyi bak oldu mu

Bu arada şu eylül anneleri topiğini de bulamadım,nerde o?

Bu da topacımızın ortak şarkısı olsunn

Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa
Evli olup bekar kalsam
Çalışmadan zengin olsam
Çok yiyerek zayıflasam
Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam
Gizli olsa herkes bilse.
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana
Ben yine her gün kaybolsam
Kandan korkan bir doktor olsam
Aşkımı alıp dağlara çıksam
Dünya çirkin düzelir sansam
Her şey benim, peki sen kimsin?
Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun
Sözleri sattım sonra geri aldım
Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım
Bir gece iki gece derken her gece
Aşk zili çaldı dedim git be
Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa.
İstemeden seçtiklerim
Ne işim var burda benim
Ben aslında caz severim
Çok yaşasam yaşlanmasam
Estetiksiz güzel olsam.
Olgunlaşıp çocuk kalsam
Bana hep bana hep bana hep bana....

süperrr

Son düzenleme:

yok yaa sıkmıyorum canımı zaten geldi şimid benden özürdiledi dediğim gibi ama bu sefer öyle hemen affetmicem saf gibi yeter yaaa her özürdilemesinde unutuyorum diye alışkanlık haline getirdi artık nasıl olsa özürdilerim olur biter diye düşünüyor herhalde amannn neyse boşverin yaaaa

Ermiş arkadaşım bu gece de beni görürsün inşallah görmelisin görrrrrrrrrrrrrr

ilginçtir ki sen de vardın bebişim,,,esra sibel zehra ebru sen ben vardık,,,hatta en net hatırladığım zehra ve esra(kader)...
bazen olur bana öyle,,,bişeyi kaybederim günlerce arar bulamam,rüyama girer ve sabah kalktığımda şokkkk,,,aynen yerinde duruyo...
gündüz niyetine bi kere de göreve ilk başladığım yıl rüyamda makas gördüm,,,çocuklar için olandan plastik saplı,,,o makasın sapı elimde tuz buz oluyodu,,,neyse sabah okula gittim etkinlik yapıyoruz makası elime bi aldım anında sapı parçalandı elimde,,,ve ben bi köy okulundaydım ve köyde bi evde tek başıma kalıyodum,,,korkudan günlerce uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…