evet dayanıcam perşembe günü kan tahliline gidicem tabi inş o zamana olmazsambu arada sağlık ocakları yapıyor mu kan testini?
fıstıklar uyku çökti iycene öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
perşembe sen git hayırlı haberlerle dön yoldada bizler için dua et tahlillerin içinde eetesi gün için çıkacak de heaven gibi sanada panik olalım kaafayı yiyelimama hayırlı haberlerle dön inş cumaya da ben tahlil yaptıram
ben ben bennnnnnnnnn
iyi uykular canım..ruyanda beni gör
güle güle :80::80::80:fıstıklar uyku çökti iycene öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
iyi gecelerrrrr arkidişler
ben ben bennasılsın canım annen nasıl oldu yaa sorcam iki gündür denk gelemedik doğru düzgün
iyi geceler canımmmmm
evet yapıyor canım ben yaptırdım hemde beleşşşşş
ben ben bennnnnnnnnn
iyi uykular canım..ruyanda beni gör
sendemi gidiyon kızzz aman teker teker uykunuzmu geldi yahuuu
iyi geceler canım sanadaa
Heaven annemin hastalığı şuan tam bir muamma tekrar mamografi ultrason bi sürü şey istediler bi aya ancak belli olacakkkİyi olacak inşallah.Sen nasılsın.?Düşük tehlikesi falan yazmışsın aman dikkat güzelim fasulyeme dikkat ett
Deecem benimmmmm
cevizzzzzannem nası oldun sen bakim? düzeldin mi biras daha? ceviz nasıl?e malum büyüdü artık
canım benim,sağ ol sen nasılsın?hayırlı geceler kızlar y naber?sedam nasıl oldun canım ya?çiçem sen ne yaptın bebişimizin kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım yaaa buaralar çok yoğunum gündüz eşimle dışarı çıktım akşamda komşuya geçtim şimdi geldim eee benimki yanıma gel deyip duruyor yarında günüm varrrr ay sizleride özledim yahuuuuuu
tamam canım inceleyeceğim birazdan,sitede sorun var,izmir fırtınalı...sayfa donup kaldı.Sedam nasıl oldun dinlenebildinmi bugün,azsonra yazcam sna tahlilleri yanıma alıyımda
üç gün daha sabret zaten erken ve o marka test dandik...ben test almaya gittim ve de yaptım tek çizgi çıktıilk defa yapıyorum yanılma payı vardır inş moralim bozuldu
evet dr ekledi de bence de.yoksa uyuz olabilirSedacım meajını aldım ilgin için çoook teşekkürler önce yazıyım sonra bişey danışcam; TSH,t4,glukoz,c.peptid,insülin,kolesterol,trigliserid,hdl,ldl,bun,kreatinin,ürik asit,elektrolitler,b12 vitamini
Canım senin lsitene göre bikaç şeyi eksik istedi aklıma şu geldi ben sendekileride tamamlasam dr derse niye yaptırdın bunları diye çapadaki doktor ekledi desem çünkiişine karışmış gibi olmıyım. Ne dersin yoksa bunlar yeterlimi
erkeeennnnnarkadaşlar hepiniz burda iken bişi sorayım ya benim BAT 31 ocak şimdiden kan tahlili yaptırsam çıkarmı:26:
eveeeettttttttBen deldim
Var mı beni özleyen?
yavrucum 10 gün önce ben hepimizi aynı rüyada görmüştüm zaten,,,sen kaçırdın mı anacım onu
hatta bi arkadaşın hamile olduğunu görmüştüm kız ertesi gün yazdıklarımı görünce şokk geçirmiş,,,ben hamileyim ama daha kimseye söylememiştim dedi,,,belki hatırlarsın "amtdc" ydi adı sanırım...
yok canım ya ben uyumaya niyetlenenler için yazdım buralardayım daha ben
Merhabalar kızlar....Ben geldim.....
Biraz geçmişi okudum da canın sıkma heaven'cım,erkekler öyle işte,hepimizin başında.Sen bebeğini düşün,bebeğin için kendini ferah tut,sinirlenme,kendine ve bebişine iyi bak oldu mu
Bu arada şu eylül anneleri topiğini de bulamadım,nerde o?
Ermiş arkadaşım bu gece de beni görürsün inşallah görmelisin görrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?