2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

evet ya bu bizim şarkımız olsun...züpppeeeerrrr

Tamam canım,biz keyfimize bakalım di mi ama

Kıyamam kuzuma
Gönül gözün açık senin
hee ben de kaderin bu ay tutturduğunu düşünüyorum yokken rahat rahat söyleyim

zerrin özer söylerdi ha???

hhheeytttttt bee kim tutar seni.. peki paşam ne zaman gitmemi önerirsiniz :26::26:
erkeeennnnn

temiz kalpli turliğimmmm

heheh bende en çok o kısmını sevdim çok yicem ama zayıf olcam ohhhhh

Tamam canım,biz keyfimize bakalım di mi ama

kesinlikleeee

Kıyamam kuzuma
Gönül gözün açık senin

şeyy kader le bennn.. yani biz. yani ikimiz aynı gün yumurtladık aynı şettirdikk. bende bu ay çok umutluyum yaa ama içimde bi volkan var patlamak üzere ve nasıl sabredicem diyorummm

Kıyamam kuzuma
Gönül gözün açık senin

gönül gözüm mü altıncı hismi ne dersek ama kader konusunda sana katılıyorum,,,bence de tutturdu o...çünkü heaven da vardı rüyamda ve hepimiz hamileydik...şu anda ilk sırada heaven hamile ve bence arkadan kader gelicek,,,sonra da Allah ın izniyle bizler takip edicez onları

kızlar bende kaçıyorum yaaa yoksa uyucam bilgisayarın başında sedamm gibi hepinize iyi gecelerrrrrrrrr

şu sıralamayı bi daha yaz bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

aminnnn inşallahhhh dua ediyorum sizler içinnnn

turlik in rüyayı göze alırsak o zaman ben değilim çünkü ne o rüyada nede topiğin listesinde ben yokum

gönlün güzel de ondan görüyorsun,korkma bu yüzden ve anlatma kimseye,nazar değmesin.
hhheeytttttt bee kim tutar seni.. peki paşam ne zaman gitmemi önerirsiniz :26::26:
erkeeennnnn
3 gün kala falan kanda çıkabilir de hiiiç önermiyorum erken öğrenince 2 günde bir değer artacak mı diye debelendim ben,heavende de aynısı oldu...geç öğren,1 hafta geçsin,direkt git keseyi gör.ne yani 40 hafta gebelik,1 hafta geç öğrensek daha mı az sevineceğiz sanki?aksine,zaman geçmiyor...

Benim için ne geçiyor içinden canım?

İnşallahhhhhhhhhhh bana öyle geliyor bakalım arkasından kim gelecekkk
şeyy kader le bennn.. yani biz. yani ikimiz aynı gün yumurtladık aynı şettirdikk. bende bu ay çok umutluyum yaa ama içimde bi volkan var patlamak üzere ve nasıl sabredicem diyorummm
İnşallah sen de tutturmuşsundur canım sende
kızlar bende kaçıyorum yaaa yoksa uyucam bilgisayarın başında sedamm gibi hepinize iyi gecelerrrrrrrrr
İyi geceler annemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…