2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

o zaman heaven da elendi bu ay kader hamiş sonra da Allahın izniyle dünürümsen,le ben, zehra ... oh ohhhhh

inşallah şekerim,,,3-4 ay sonra bende yakalarım sizi

lanet olasıca ilaçlarımı afiyetle içeyim de motor harekete geçsin biraz,,,en son ben hamile kalsam da olur

kızlar bende kaçıyorum yaaa yoksa uyucam bilgisayarın başında sedamm gibi hepinize iyi gecelerrrrrrrrr
oyyy ukulr başladıııııhadi bakalım pıtpıtlıyor seninki muhtemelen...kalp atışı başlayınca oluyor bu uyku muyku...iyi geceler güzel anne.
şekerim seda ve cess i ayrı tutuyorum,,,onlar bayrağı kaptı önden gidiyo...

o yüzden sadece biz vardık işte rüyamda,,,
ben de vardım kiiiiertesi gün beni de yazmıştın.kız yoksa seda dediğin sedoşum muydu? eğer oysa var ya onu da tutturdun,gerçi malum...umarım şimdi her şey yolundadır.

lanet olasıca ilaçlarımı afiyetle içeyim de motor harekete geçsin biraz,,,en son ben hamile kalsam da olur

ay yok be o nasıl bi düşüncee hayırlısı olsun kimin ne olacağı belli olmaz yaa sağlık olsun herşeyden önce senin sağlığınn

eheh eheeh valla süpersin sedammm...doğru diyosun sende vardın,,,hatta düğün de miydik ne hep birlikte...

yok yok dünürüm sen ben kader peşpeşe çatır çatır dogurcaz inşallah 4lü gruplar halinde
Hiçççç öyle bir trip atmak geldi içimden

oyyy yerim seni de tribini de

ay yok be o nasıl bi düşüncee hayırlısı olsun kimin ne olacağı belli olmaz yaa sağlık olsun herşeyden önce senin sağlığınn

öyle canım,,,önemli olan adet düzenimi oturtmam,,,o düzelsin de yeter ki,,,bebişim de gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…