şu sıralamayı bi daha yaz bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kızlar bende kaçıyorum yaaa yoksa uyucam bilgisayarın başında sedamm gibi hepinize iyi gecelerrrrrrrrr
şeyy kader le bennn.. yani biz. yani ikimiz aynı gün yumurtladık aynı şettirdikk. bende bu ay çok umutluyum yaa ama içimde bi volkan var patlamak üzere ve nasıl sabredicem diyorummm
kızlar bende kaçıyorum yaaa yoksa uyucam bilgisayarın başında sedamm gibi hepinize iyi gecelerrrrrrrrr
şekerim seda ve cess i ayrı tutuyorum,,,onlar bayrağı kaptı önden gidiyo...
o yüzden sadece biz vardık işte rüyamda,,,
o zaman heaven da elendi bu ay kader hamiş sonra da Allahın izniyle dünürümsen,le ben, zehra ... oh ohhhhh
sabret canım,,,sıkma canını
hatta ben sana az önceki şarkıyı tekrar bi göndereyim,,,azıcık keyfin gelsin...
Volkan konak - kiz gogsune taktugun | İzlesene.com Video
noldu kuzum neye boculdunnn:26:
oyyy ukulr başladıııııkızlar bende kaçıyorum yaaa yoksa uyucam bilgisayarın başında sedamm gibi hepinize iyi gecelerrrrrrrrr
ben de vardım kiiiişekerim seda ve cess i ayrı tutuyorum,,,onlar bayrağı kaptı önden gidiyo...
o yüzden sadece biz vardık işte rüyamda,,,
Benim için ne geçiyor içinden?
inşallah şekerim,,,3-4 ay sonra bende yakalarım sizi
lanet olasıca ilaçlarımı afiyetle içeyim de motor harekete geçsin biraz,,,en son ben hamile kalsam da olur
oyyy ukulr başladıııııhadi bakalım pıtpıtlıyor seninki muhtemelen...kalp atışı başlayınca oluyor bu uyku muyku...iyi geceler güzel anne.
ben de vardım kiiiiertesi gün beni de yazmıştın.kız yoksa seda dediğin sedoşum muydu? eğer oysa var ya onu da tutturdun,gerçi malum...umarım şimdi her şey yolundadır.
yok yok dünürüm sen ben kader peşpeşe çatır çatır dogurcaz inşallahinşallah şekerim,,,3-4 ay sonra bende yakalarım sizi
lanet olasıca ilaçlarımı afiyetle içeyim de motor harekete geçsin biraz,,,en son ben hamile kalsam da olur
Hiçççç öyle bir trip atmak geldi içimden
ay yok be o nasıl bi düşüncee hayırlısı olsun kimin ne olacağı belli olmaz yaa sağlık olsun herşeyden önce senin sağlığınn
yok yok dünürüm sen ben kader peşpeşe çatır çatır dogurcaz inşallah4lü gruplar halinde
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?