Siz de kaderle kertin bebişlerinizi olmaz mı
valla canım Allah biliyo ya kendim için ne diliyosam sizin için de diliyorum hepimiz için dua ediyorum,,,Allah gönlümüze göre versin...şu an tek duygum bu şekerim...
yok yok dünürüm sen ben kader peşpeşe çatır çatır dogurcaz inşallah4lü gruplar halinde
oyyy yerim seni de tribini de
Siz de kaderle kertin bebişlerinizi olmaz mı
İyi geceler....:79::80::79::80::79:kızlar ben kaçıyorum eşim uyuya kaldı onu yataga götüreyim ben de yatayım yanına..yarın görüşürüz kendinize çok ii bakın
seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
:80::80::80:
iyi geceler kuzucuklar,nasılsınızz:92: özledim hepiniziiiiiii
kızlar ben kaçıyorum eşim uyuya kaldı onu yataga götüreyim ben de yatayım yanına..yarın görüşürüz kendinize çok ii bakın
İyi geceler kuzum öptüm seni bi sürü bi sürü
Biz de senden bahsediyorduk tatlımmiyi geceler kuzucuklar,nasılsınızz:92: özledim hepiniziiiiiii
kızlar ben kaçıyorum eşim uyuya kaldı onu yataga götüreyim ben de yatayım yanına..yarın görüşürüz kendinize çok ii bakın
ahanda kendiside geldi,,,bide ona soralım bakalım,,,benim yavrumun kaynanası olmak ister mi?
ahanda kendiside geldi,,,bide ona soralım bakalım,,,benim yavrumun kaynanası olmak ister mi?
Hoş geldin......:79::80::79::80::79:
Biz de senden bahsediyorduk tatlımmiyi arkadaşım benimmmmmmm
yavrummm hoşgeldin tatlım...
vayyy yayla kartalı,olimpiyat gülüüüü hoş geldiiinnnniyi geceler kuzucuklar,nasılsınızz:92: özledim hepiniziiiiiii
ooo kaynanamı oluyoruzz yawrumm,,,,tabi tabi ne demek olurum tabiiiiiiiiiiiiii,hele bi doğuralımda,bu arada senin kızın mı olacak yaniiii,benim de oğluşum muu,,ayy çok heyecanlandım yinee hadi inşlhhhhhh kızzzzzzz
hoşbuldum şekerimm
ahh tamda muhabbetin üstüne gelmişim,ne var ne yok bacılarım,havadislerin verin,var mı bişeylerrr,,,,,
Senin sıpa da sana benzerse kim istemez böyle neşeli birini
ehhheeee kızımın kaynanasııııı,,,yirrrrrim seniiiiiiiiooo kaynanamı oluyoruzz yawrumm,,,,tabi tabi ne demek olurum tabiiiiiiiiiiiiii,hele bi doğuralımda,bu arada senin kızın mı olacak yaniiii,benim de oğluşum muu,,ayy çok heyecanlandım yinee hadi inşlhhhhhh kızzzzzzz
hoşbuldum şekerimm
ahh tamda muhabbetin üstüne gelmişim,ne var ne yok bacılarım,havadislerin verin,var mı bişeylerrr,,,,,
hoşbuldum bebişimm,,,,nasılsın ,adet oldun mu,var mı gelişmee,,,:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?