2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar ben kaçıyorum eşim uyuya kaldı onu yataga götüreyim ben de yatayım yanına..yarın görüşürüz kendinize çok ii bakın
seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

:80::80::80:

kızlar ben kaçıyorum eşim uyuya kaldı onu yataga götüreyim ben de yatayım yanına..yarın görüşürüz kendinize çok ii bakın

İyi geceler....:79::80::79::80::79:

iyi geceler kuzucuklar,nasılsınızz:92:özledim hepiniziiiiiii

Hoş geldin......:79::80::79::80::79:

Biz de senden bahsediyorduk tatlımm iyi arkadaşım benimmmmmmm

iyi geceler canım...
sen de beni gör rüyanda

ahanda kendiside geldi,,,bide ona soralım bakalım,,,benim yavrumun kaynanası olmak ister mi?

ooo kaynanamı oluyoruzz yawrumm,,,,tabi tabi ne demek olurum tabiiiiiiiiiiiiii,hele bi doğuralımda,bu arada senin kızın mı olacak yaniiii,benim de oğluşum muu,,ayy çok heyecanlandım yinee hadi inşlhhhhhh kızzzzzzz

Hoş geldin......:79::80::79::80::79:

hoşbuldum şekerimm

Biz de senden bahsediyorduk tatlımm iyi arkadaşım benimmmmmmm

ahh tamda muhabbetin üstüne gelmişim,ne var ne yok bacılarım,havadislerin verin,var mı bişeylerrr,,,,,

iyi geceler canım benimmmm

vayyy yayla kartalı,olimpiyat gülüüüü hoş geldiiinnnn

Aynı tas aynı hamam bebek takılıp gidiyoruz işteee aynen devam Sen nasılsın ay ne güzel annenin babanın yanındasın süper vallaaaa:97:

Haberler sen de,yumurtayı tutturmuşsundur İnşaallah canım.Bu arada Erzurum nasıl?Perşembe başlıyor kış olimpiyatları....

Senin sıpa da sana benzerse kim istemez böyle neşeli birini

:86::86::86::86:

ehhheeee kızımın kaynanasııııı,,,yirrrrrim seniiiiiiii

hoşbuldum bebişimm,,,,nasılsın ,adet oldun mu,var mı gelişmee,,,:13:

yok be canım hapın 5.günü bugün,,,daha 5 tane var...bitmeden de gelebilir bakalım ben bekleme moduna geçtim bile...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…