- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
koçççç
uykusuzluk,tansiyon???yarın eczanede klasik yöntemle tansiyon ölçtür.b irkaç gün tekrarlat bakalım.kaç gündür streslisin,telaşlısın oradan oraya...düşüyor olabilir.
kız b ilsem 5 yıldır....da....ben kendi evimden başka yerde uyuyamıyorum bile ya
yaaa babamın evde olmadığı zamanları kollamalıyım :87::87::87: evlendik barklandık hala babadan kaçıoruz ya
Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur kibulanık görme
Ben ces seda heaven koç
Dün ölçtürdüm 10 6 çıktı.Düşük..Normalde 12/8 çıkardı ama çok fena yaa resmen göremiyorum bazen
koçççç
uykusuzluk,tansiyon???yarın eczanede klasik yöntemle tansiyon ölçtür.b irkaç gün tekrarlat bakalım.kaç gündür streslisin,telaşlısın oradan oraya...düşüyor olabilir.
ben ikizler
Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur kibulanık görme
kiz sendemi koc.... koclarin arasinda kalmisim megerrben kova
ikizlerle kovalar cok iyi anlasirmis:87::87::87:
lens falan kullanıyomusun cnm???
hele ben hakikikoç,yükselenim b ilem koççç
Yok canım kullanmıyorum sanırım tansiyon düşüklüğünden bi de şeker hiç kullanmıyorum artık birden bırakınca mı oldu böyle acaba
kiz sendemi koc.... koclarin arasinda kalmisim megerrben kova
ikizlerle kovalar cok iyi anlasirmis:87::87::87:
diyet senin gözüne vurmus heralde:96::96::94:
Yok canım kullanmıyorum sanırım tansiyon düşüklüğünden bi de şeker hiç kullanmıyorum artık birden bırakınca mı oldu böyle acaba
benim en yakın arkadaşlarım genelde kova,bir tane boğa var o da sakin mi sakin canım benim,eşim de kova. kova süper burç,sadece yüzü yumuşak,kimseye hayır diyemez,kendini hizmet etmeye adar benim tanıdıklarım.uyuz olurum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?