2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

koçççç

uykusuzluk,tansiyon???yarın eczanede klasik yöntemle tansiyon ölçtür.b irkaç gün tekrarlat bakalım.kaç gündür streslisin,telaşlısın oradan oraya...düşüyor olabilir.

Dün ölçtürdüm 10 6 çıktı.Düşük..Normalde 12/8 çıkardı ama çok fena yaa resmen göremiyorum bazen

kız b ilsem 5 yıldır....da....ben kendi evimden başka yerde uyuyamıyorum bile ya

aslinda bende öyle:26:

yaaa babamın evde olmadığı zamanları kollamalıyım :87::87::87: evlendik barklandık hala babadan kaçıoruz ya

evet canimm... dikkatli ol baban evden ciktimi haydaaaaaa hemen yataga

Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur ki bulanık görme

canim benim gözlerim genelde.. gözüme sürme ve rimel cekince bulaniyo

Ben ces seda heaven koç

hadi yaa...

koçççç

uykusuzluk,tansiyon???yarın eczanede klasik yöntemle tansiyon ölçtür.b irkaç gün tekrarlat bakalım.kaç gündür streslisin,telaşlısın oradan oraya...düşüyor olabilir.

kiz sendemi koc.... koclarin arasinda kalmisim megerr ben kova

ikizlerle kovalar cok iyi anlasirmis:87::87::87:

eczaneden katranlı şampuan aldım kızlar..yarın akşama da randevu aldım cildiyeden..şu sebatitime bi careeeee

kiz sendemi koc.... koclarin arasinda kalmisim megerr ben kova

ikizlerle kovalar cok iyi anlasirmis:87::87::87:

benim en yakın arkadaşlarım genelde kova,bir tane boğa var o da sakin mi sakin canım benim,eşim de kova. kova süper burç,sadece yüzü yumuşak,kimseye hayır diyemez,kendini hizmet etmeye adar benim tanıdıklarım.uyuz olurum ben de

esram keçi boynuzundan sen de ye...şekeri o kadar kesme hemen
ben de kocama aldım keçiboynuzu pekmezi ..az kuduruktu ya sankibeklicek bikaç gün daha.

Yok canım kullanmıyorum sanırım tansiyon düşüklüğünden bi de şeker hiç kullanmıyorum artık birden bırakınca mı oldu böyle acaba

aman cnm ya takip et de o zaman devam ederse mutlaka git astigmat gizli ilerliyo olabilir ya da bişeylerin yan etkisi olabilir ihmal etme

:108::108::108::108::108:
..kendimle gurur duyuyorum:87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…