- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
esram keçi boynuzundan sen de ye...şekeri o kadar kesme hemen
ben de kocama aldım keçiboynuzu pekmezi ..az kuduruktu ya sankibeklicek bikaç gün daha.
deli,şekere ihtiyaç yok,ekmek de şekere dönüyor elma da süt de...
selam kızlar... yarım saatliğine aldım kocadan bilgisayarı bugün çok işi varmışda...
selam kızlar... yarım saatliğine aldım kocadan bilgisayarı bugün çok işi varmışda...
canlar ben çıkıyorum pc yi devredicem sayenizde yüzüm güldü çok cnm sıkılmıştı iyki varsınııııııııııııııız
evet, o yüzden ekmeği kısıyoruz,makarnayı pirinci kısıyoruz...karbonhidrad=şeker(glikoz) meyve=şeker(fruktoz) süt=şeker(laktiloz) bütün oz'lar şeker,hepsine selam olsunHadi yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
hoşgeldin taze anaselam kızlar... yarım saatliğine aldım kocadan bilgisayarı bugün çok işi varmışda...
evet, o yüzden ekmeği kısıyoruz,makarnayı pirinci kısıyoruz...karbonhidrad=şeker(glikoz) meyve=şeker(fruktoz) süt=şeker(laktiloz) bütün oz'lar şeker,hepsine selam olsun
canlar ben çıkıyorum pc yi devredicem sayenizde yüzüm güldü çok cnm sıkılmıştı iyki varsınııııııııııııııız
hele ben hakikikoç,yükselenim b ilem koççç
Hoşgeldin çiçek annemmmmmm
hosgeldin canikom
hoşgeldinnnnnn
evet, o yüzden ekmeği kısıyoruz,makarnayı pirinci kısıyoruz...karbonhidrad=şeker(glikoz) meyve=şeker(fruktoz) süt=şeker(laktiloz) bütün oz'lar şeker,hepsine selam olsun
hoşgeldin taze ana
seda naptın söyledin miiii?
neyi neyiii??? neyi söylicekti??? ne meraklıyım yaaa
neyi neyiii??? neyi söylicekti??? ne meraklıyım yaaa
bende merak ettim... neyi???
seda naptın söyledin miiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?