2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

esram keçi boynuzundan sen de ye...şekeri o kadar kesme hemen
ben de kocama aldım keçiboynuzu pekmezi ..az kuduruktu ya sankibeklicek bikaç gün daha.

Sorma benimki de her gün hazırdı artık her daim her saniye hazır
Ben de yiyorum ama şurup gibi yapıyorum suya katıyorum öyle.Yoksa hiç damak tadıma uygun değil....

canlar ben çıkıyorum pc yi devredicem sayenizde yüzüm güldü çok cnm sıkılmıştı iyki varsınııııııııııııııız

Hadi yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
evet, o yüzden ekmeği kısıyoruz,makarnayı pirinci kısıyoruz...karbonhidrad=şeker(glikoz) meyve=şeker(fruktoz) süt=şeker(laktiloz) bütün oz'lar şeker,hepsine selam olsun
selam kızlar... yarım saatliğine aldım kocadan bilgisayarı bugün çok işi varmışda...
hoşgeldin taze ana

canlar ben çıkıyorum pc yi devredicem sayenizde yüzüm güldü çok cnm sıkılmıştı iyki varsınııııııııııııııız

hayırlısı bu de,içini rahatlat tatlım, her şeyin hayırlısı...için rahat olsun bence...yarın görüşürüz

hele ben hakikikoç,yükselenim bilem koççç

aynen canım benimde her ikiside koççç koç gibi kadınlarız haaa

Hoşgeldin çiçek annemmmmmm

hosgeldin canikom

evet, o yüzden ekmeği kısıyoruz,makarnayı pirinci kısıyoruz...karbonhidrad=şeker(glikoz) meyve=şeker(fruktoz) süt=şeker(laktiloz) bütün oz'lar şeker,hepsine selam olsun
hoşgeldin taze ana

hoşbuldukk canlarrr

narinoo canım üzülme bir dahaki sefere inşallah moralini yüksek tut lütfen bu çok önemli

hamile olanlar bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtileri bi yazin ALLAH BEBEKLERINIZI SAGLIKLI ANALI BABALI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ilk aydan bulantiniz istahsizliginiz oluormuydu merak icindeyim acaba hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…