Hımmm gçer en yakın zamanda inşallah canım ya.Bende napıyım işte temizlik yürüryüş falan yapıyorum günle rnasıl geçiyo anlamıyorum 2 gün önce çaılşmaya başlamamız lazımdı ama azcık tartıştık kaçırıyoruz şanslı günleri üzülüyorum işte
inşallah seninkine canım. Senin doktor ziyareti ne zamandi?
üzülme,kısmet bu işler...gerginlikten oluyor o tartışmalar,arayı düzeltmeye bak,huzur ok önemli...Hımmm gçer en yakın zamanda inşallah canım ya.Bende napıyım işte temizlik yürüryüş falan yapıyorum günle rnasıl geçiyo anlamıyorum 2 gün önce çaılşmaya başlamamız lazımdı ama azcık tartıştık kaçırıyoruz şanslı günleri üzülüyorum işte
Afiyet olsun Sedammm ana oğul iyice beslenin bakalım buarada hissettiğimide sölemiş oldum
Olur bazen böyle şeyler, oluruna bırak, bu gün olmadı yarın olur. Sen esinle arani duzeltmeye bak. ben esimle dargin oldum mu hayattan koparim resmen. Herkesi terslerim, islerim ters gider, yasamasam daha iyi derim o gunlerde. o yuzden pek tartismamaya bakarim. Dinamom o benim, onsuz enerjim kesiliveriyo.
Olur bazen böyle şeyler, oluruna bırak, bu gün olmadı yarın olur. Sen esinle arani duzeltmeye bak. ben esimle dargin oldum mu hayattan koparim resmen. Herkesi terslerim, islerim ters gider, yasamasam daha iyi derim o gunlerde. o yuzden pek tartismamaya bakarim. Dinamom o benim, onsuz enerjim kesiliveriyo.
1 şubat. ikili test ve ense kalınlığı,burun kemiği ölçümü ypılacak...yine heyecan var yani...aslında 31 ocaktı da erteledim ertesi güne,o gün başka tahliller de var çünkü vakit genişken olsun dedim.
3 haftada 1 ölçüm yapılıyor.dozum artırıldı gebe kalır kalmaz.geçen hafta da 25 mikrogram arttı.haftaya tekrar bakılacak işte...çıkıyorum,yemeğe 4 kız gidiyoruz.pis pis bana bakıyorlarSedam tiroit ilacınn dozajını ayarlamalrı gerekiyorya bebek için ne kadar sıklıkla gidiyorsun doktora normal gebelerden sıktır dimi
1 şubat. ikili test ve ense kalınlığı,burun kemiği ölçümü ypılacak...yine heyecan var yani...aslında 31 ocaktı da erteledim ertesi güne,o gün başka tahliller de var çünkü vakit genişken olsun dedim.
3 haftada 1 ölçüm yapılıyor.dozum artırıldı gebe kalır kalmaz.geçen hafta da 25 mikrogram arttı.haftaya tekrar bakılacak işte...çıkıyorum,yemeğe 4 kız gidiyoruz.pis pis bana bakıyorlar
İnşallah hersey cok duzgun cikar. benim de ayni testler ayın 12.sinde, alnımızın akıyla çıkarız inşallah. hadi görüşürüz canım sonra.
İnşallah çooook güzelçıkıcak ikinizinde sonuçları
İnşallaaaaaah cınımmm.
Canım İstanbulda hava çok iç açıcı günlük güneşlik orda nasıl malum fırtına falan vardı geçen günlerde
Neyse canım ben çıkıyorum gelirim yine hoşçakal
Bliyomusun cesvim yazdıkların çoook geç geliyo bende işlerin yoğun diye düşündüm çıkış için tıkladım yazın şimdi geldi okadarda yenile dediğim halde dur izliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?