2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Olur bazen böyle şeyler, oluruna bırak, bu gün olmadı yarın olur. Sen esinle arani duzeltmeye bak. ben esimle dargin oldum mu hayattan koparim resmen. Herkesi terslerim, islerim ters gider, yasamasam daha iyi derim o gunlerde. o yuzden pek tartismamaya bakarim. Dinamom o benim, onsuz enerjim kesiliveriyo.

inşallah seninkine canım. Senin doktor ziyareti ne zamandi?

1 şubat. ikili test ve ense kalınlığı,burun kemiği ölçümü ypılacak...yine heyecan var yani...aslında 31 ocaktı da erteledim ertesi güne,o gün başka tahliller de var çünkü vakit genişken olsun dedim.

üzülme,kısmet bu işler...gerginlikten oluyor o tartışmalar,arayı düzeltmeye bak,huzur ok önemli...
Afiyet olsun Sedammm ana oğul iyice beslenin bakalım buarada hissettiğimide sölemiş oldum

babası da oğlum diyor,dur bakalım prens mi prenses mi öğreneceğiz inşallah

Küs değiliz biz pek konuşmayı falan kesmeyiz ama o işin başına geçemeyiz işte limoniyken normal bence böleside hani daha elele tutuşamazken o iş olmaz ya.Bende senin gibiyim onunla aram nasılsa günümde o doğrultuda geçer aslinda basit bi mevzu geçer ama günlerde geçiyor işin tuhafı aramız hep çom iyidir ama şu çalışama yapmamız gereken günlerde çok ufakta olsa alınganlık falamn oluyo kısmet değil galiba ne biliyim

tamamen katılıyorum.
bu aada kızlar beni bekliyor,çıkıyoru ben.öptüüüm sizi

Sedam tiroit ilacınn dozajını ayarlamalrı gerekiyorya bebek için ne kadar sıklıkla gidiyorsun doktora normal gebelerden sıktır dimi

Sedam tiroit ilacınn dozajını ayarlamalrı gerekiyorya bebek için ne kadar sıklıkla gidiyorsun doktora normal gebelerden sıktır dimi
3 haftada 1 ölçüm yapılıyor.dozum artırıldı gebe kalır kalmaz.geçen hafta da 25 mikrogram arttı.haftaya tekrar bakılacak işte...çıkıyorum,yemeğe 4 kız gidiyoruz.pis pis bana bakıyorlar

İnşallah hersey cok duzgun cikar. benim de ayni testler ayın 12.sinde, alnımızın akıyla çıkarız inşallah. hadi görüşürüz canım sonra.

Bliyomusun cesvim yazdıkların çoook geç geliyo bende işlerin yoğun diye düşündüm çıkış için tıkladım yazın şimdi geldi okadarda yenile dediğim halde dur izliyim

Bliyomusun cesvim yazdıkların çoook geç geliyo bende işlerin yoğun diye düşündüm çıkış için tıkladım yazın şimdi geldi okadarda yenile dediğim halde dur izliyim

İ;şim yok ki şu anda, ama reply yazinca cok gec gidiyo forum bölümüne nedense. genel bir problem diye düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…