2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Ces şu cinsiyet belirleme testini yaparım belki diyodun karar verdinmi Seda onun yerine bebeğime bişey alırım diyo ama ben dayanamam yaparım gibime geliyo

Sana mesaj atcaktım amaaa malum 10 dk kuralıııı

Ces şu cinsiyet belirleme testini yaparım belki diyodun karar verdinmi Seda onun yerine bebeğime bişey alırım diyo ama ben dayanamam yaparım gibime geliyo

Eşim alırım yaparım diyo, ben kararsızım ama eşim diyosa yaparım heralde testi.:)

Düşünsene 6 gün sonra öğrenebiliriz ne heyecanlı seyrettinmi sölediğim videoları

Hangi videoları canım?intelligender uygulama videolarini diyosan evet izledim. hayli kolay. zaten sabhin korunde kalkiyorum 10 dakikada da onu yapiveririrm.

Şu çin takvimi doğrumu sence baktınmı orda ne çıkıyo

Şu çin takvimi doğrumu sence baktınmı orda ne çıkıyo

çin takvimi de rus takvimi de oğlan diyo. Bir de benim bebiş 3 ay degil de 2 ay sonra benden beslenmeye basladi ya, obur sanki ve erkekler obur olur ya hani, bana yine erkekmiş gibi gelmeye başladı.

Soulfly-eu adını bilmiyorum canımmm şu sinir 10 dk dan dolayı cevap yazamadım aminnnnnnnn canım ikimizde inşallah,buarada avatardaki göz seninmi çok güzel

çin takvimi de rus takvimi de oğlan diyo. Bir de benim bebiş 3 ay degil de 2 ay sonra benden beslenmeye basladi ya, obur sanki ve erkekler obur olur ya hani, bana yine erkekmiş gibi gelmeye başladı.

Rus takvimini duyamamıştım hiç buarada onlara bakarken yaşının üstüne 1 ekliyormuşsun öyle baktın dimi
:13:

meraba arkadaşlar bende bebiş iştiyorum benide alın aranızaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…