2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kıslarr murat dalkılıç var ya şarkıcı.Onun bi şarkısı var..söylemiştim ya dinleseydin sen arada sırada,bundan sonra olsa olsa seninle meraba meraba(merhaba değil yalnız)....eşime arada takılıyorum bu şarkıyı söyleyip...o da meraba lafına kızıyo

Ben hiç dinlemedim bu şarkıyı galiba hatılamıyorum

mesajını okudum canım valla doktor yolculuk içinde giderbilirsin bi mahsuru yok dedi.. bakalım düşünüyoruz şimdilik kararsızım biraz

mesajını okudum canım valla doktor yolculuk içinde giderbilirsin bi mahsuru yok dedi.. bakalım düşünüyoruz şimdilik kararsızım biraz

Peki gittiğin yerde canını sıkcak kişiler varmı mesela ben nezaman kayınvalideme gitsem moralimi bozcak bişey mutlaka olur yani sende hamilesin bebişimiz herşeyden etkilenir

Peki gittiğin yerde canını sıkcak kişiler varmı mesela ben nezaman kayınvalideme gitsem moralimi bozcak bişey mutlaka olur yani sende hamilesin bebişimiz herşeyden etkilenir

yok gibi benimde oluyoda şimdi gelmeyecek moralimi bozan kişiler o yüzden gitmeyi istiyorum çünkü ablamın yanınada gitcez ondanda istiyorum

Ben geldim hanımlaaaaar, bir ara foruma giremedim, Duygucum seni de bekletmis oldum o sirada galiba kusura bakma. Refresh yapamadim hic, kapataim bastan aciyim dedim daha da basarisiz oldum. ama simdi gelebildim cok sukur.

ya benim çıkmam lazım acilen komşu geliyomuş bana şimdi.... görüşürüzzzz öpüyorummmmmmm

Canım benim nettemi forumdami anormallik var bilmiyorum gelmiyo cevaplar,aramız iyi dışardan baksan kırgınlığı anlamzsın bile sadece çaılşacak durum yok kimse teklif edemiyo yanlış anlaşılmamak için yani dediğin gibi alttan alcak bi durum olsa inan alırdım

yok gibi benimde oluyoda şimdi gelmeyecek moralimi bozan kişiler o yüzden gitmeyi istiyorum çünkü ablamın yanınada gitcez ondanda istiyorum

Anladımmm tabi ablanı görmekte varsa sonunda git tabi ama kendine çoook dikkat et yorma kendini hiçbişeyide takma inşallah takcak bişey olmazda

offffffffff cok canım sıkılıyo konuşun hanımlar, saat 6 olsa da eve gitsek. evde olanlar çok sanslisiniz biliyosunuz de mi?

offffffffff cok canım sıkılıyo konuşun hanımlar, saat 6 olsa da eve gitsek. evde olanlar çok sanslisiniz biliyosunuz de mi?

Yok be ces ben 2 aydır evdeyim ve çoook sıkıldım bebek molsada onla oyalansam diyorum ilk işten çıktığımda ohhh be negüzelmiş dedim ama sonradan tadı kaçtı dinlenmen bitiyo evde temizse yapcak bişey yok bugün benimde hiç işim yok ev temiz yemek var baksana kaçtan beri forumdayım benimde canım sıkılıyo bugünnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…