kıslarr murat dalkılıç var ya şarkıcı.Onun bi şarkısı var..söylemiştim ya dinleseydin sen arada sırada,bundan sonra olsa olsa seninle meraba meraba(merhaba değil yalnız)....eşime arada takılıyorum bu şarkıyı söyleyip...o da meraba lafına kızıyo
Ben hiç dinlemedim bu şarkıyı galiba hatılamıyorum
Heavıncım şu 10 dk sinir ediyo sende burdaymışsın istersen burdan devam edelim
mesajını okudum canım valla doktor yolculuk içinde giderbilirsin bi mahsuru yok dedi.. bakalım düşünüyoruz şimdilik kararsızım biraz
Peki gittiğin yerde canını sıkcak kişiler varmı mesela ben nezaman kayınvalideme gitsem moralimi bozcak bişey mutlaka olur yani sende hamilesin bebişimiz herşeyden etkilenir
yok gibi benimde oluyoda şimdi gelmeyecek moralimi bozan kişiler o yüzden gitmeyi istiyorum çünkü ablamın yanınada gitcez ondanda istiyorum
Ben geldim hanımlaaaaar, bir ara foruma giremedim, Duygucum seni de bekletmis oldum o sirada galiba kusura bakma. Refresh yapamadim hic, kapataim bastan aciyim dedim daha da basarisiz oldum. ama simdi gelebildim cok sukur.
ya benim çıkmam lazım acilen komşu geliyomuş bana şimdi.... görüşürüzzzz öpüyorummmmmmm
meraba arkadaşlar bende bebiş iştiyorum benide alın aranızaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
offffffffff cok canım sıkılıyo konuşun hanımlar, saat 6 olsa da eve gitsek. evde olanlar çok sanslisiniz biliyosunuz de mi?
canikom senide aliriz aramizaaaaaa
Hoşgeldin Ebuşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?