2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

valla bilmiyorum, ben evlendiğimden beri hiç evde oturmadım, ha çok mu çalışmam gerekiyo hayır, ama meslegime o kadar emek verdikten sonra bırakmak istemiyorum.. cok zor bi meslek cünkü okuması da çalışması da. Evde olsam sıkılınca komsuya giderim, anneme giderim, ablamin isyerine giderim, esimin isyerine giderim. Yapcak bissuru sey bulurum gibime geliyo. ama yasamadigim icin bilemem tabi.
slm kizlar........

Selam canim hosgeldin.

Evet böyle imkanların olduğuna göre senin için iyi olabilir ben yeni taşındım komşum yok ailem başka şehirde arkadaşalrımda ailemle aynı şehirde iş arkadaşlarım çalışıyo akşam sıkılmaya vaktim yok çok yoğun olyorum ama gündüzleri offff tabi temizlik günleri hariç çok everimde temizliği

E aile il ayrı sehirlerde olmak zor tabiii. Sen de yakinda komsularinla tanisir yeni arkadaslar edinirsin umarim. İyi komsuluk cok önemli.

dünden kalan etli bezelye ve pilav var. yarına da enginar dolması yapıcam eve gidince halim kalmis olursa.

ayyyy kıyamam size gündüz çalışıyosunuz,akşamda ev işi yemek...yoruluyonuz ikinizde.ama bebişinde yardım ediyodur sana.....

dünden kalan etli bezelye ve pilav var. yarına da enginar dolması yapıcam eve gidince halim kalmis olursa.

Hiç bilmiyorum o yemeği siz egeliler değişik sebze yemekleri yapıyosunuz güzel oluyormu Ces bi arkadaşım var izmirli patatesi bile zeytinyağda kızartırdı sende ölemi yaparsın zeytinyağı çok kullanırım bende ama bazı şeylerde kötü oluyo

valla öle canim... sonradan bide cikip gezdik off yorulmusum o vitrinden o vitrine bakmaktan
kendime simdi papatya cayi yaptim onu iciyorum...
valla benden bu kadar... simdi sen anlat bakimmm

Ev temiz yemeğimde var tüm gün forumda takıldım bugün çooook sıkıldım ne diycem sana azönce face girdim seda 5 kişiyle arkadaş olmuş içlerinden birinin sen olduğunu tahmin ettim sadece tahmin ama

Ev temiz yemeğimde var tüm gün forumda takıldım bugün çooook sıkıldım ne diycem sana azönce face girdim seda 5 kişiyle arkadaş olmuş içlerinden birinin sen olduğunu tahmin ettim sadece tahmin ama

ismi ebruysa heralde benimdir

Eğer o sensen tam tahmin ettiğim gibisin çok cici

hehe tsk... bak simdi senide merak ettim özelden yazsana bana ismini:26:

evlenmeden önce ben de zeytinyağında kızartırdım patatesi, cok daha çıtır ve sarı oluyo patatesler, ama esime cok agir gelmeye basladi, cicek yaginda kizartmaya basladim, enginar dolmasi cok guzel olur. bir de biz sadece canagiyla degil, yapraklariyla yapariz, tabi icerden dibini temizliyosun o tüylü kısmını, sonra normal dolma icine benzer ic doldurup pisiriyosun. özellikle yapraklarini boyle insanin disleriyle siyirip yemesi pek guzel oluyo. sonuna da en guzel yeri olan koku kaliyo lokum gibi, ay cok canim cekti.

kızlar benim 3 aydır adetlerim bikaç gün aksadı.7 ekim,11 kasım,15 aralık.....doktorum bu ay ovulasyon tarihi olarak 29u dedi.......o zamn başlayacakmışız çalışmalara....bu tarihi bu düzensizlikte nasıl hesapladı aca....35 gün olarak mı bilmiyorum.....3 4 gündür kasıklarım ve gögüslerim ağrıyo..çok çok yoğun değil ama akıntım da var....ben 3 gündür başladım çalışmaya...doktor kendi söylediği tarihten önce ilişkiye girmemi istememişti ama ne yapımm......

ayyyy kıyamam size gündüz çalışıyosunuz,akşamda ev işi yemek...yoruluyonuz ikinizde.ama bebişinde yardım ediyodur sana.....

yoruluyoruz tabi canim sorma, evlendim ilk 3 ay felegim sasmis halde dolastim yorgunluktan, ev islerini siraya koyamadim falan. ama sonradan alistim. Ama hala bana en zor gelen is utu utu utu.

Niye ne zararı varmış öncedende çalışsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…