2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

her defasında aynı laf...baştan istemedin...
bi ara da baştan sen istemedin şimdi de ben istemiyorum lafı vardı...adamın peşinde koşar olmuştum..
sonra troid falan çıktı bende o zaman tamam dedi tedavin bitsin hemen başlarız çalışmalara...
troid tedavisi biteli 6 aydan fazla oldu ama bana daha gelen giden yok...

Kızlar ben kaçıyorum çok yorgunum
Turlikim benim canım üzme sakın kendini lütfen İnşallah meleklerimiz gelecek bize
Üzülme tatlımm:80:

hayyy ağzın bal yesin gossip...
ne yazdım acaba da sen bu hisse kapıldın merak ettim valla...
inşallah hislerin de yanılmıyosundur canım ama ben pek umutlu değilim yine...

Güzelim benim
Bak gelecek sabır sabırrr
Sıpacıklar bekletiyo bizi azıcık

Kızlar ben kaçıyorum çok yorgunum
Turlikim benim canım üzme sakın kendini lütfen İnşallah meleklerimiz gelecek bize
Üzülme tatlımm:80:

tamam canım iyi geceler...
bu gece uyuyup herşeyi unutmak istiyorum...
rüyanda cennetteki bebişini gör şekerim...

arkadaşlar rica etsem biri Ayşe Arman'ın bebek fikri nasıl saplantı haline gelir adlı yazısını paylaşabilir mi.şimdiden teşekkürler.

kızlar ben kaçtım daha gidip saçımı düzleştiricem:108::108::108:
hepinizi öptüm

nasıl da anlıyorum seni,bilemezsin.inan kendi öz kardeşim hamileyim dediğinde ağlama krizine girmiştim.26 yaşında evlrndim,eşim de benden 9 yaş büyük.hemen çocuk istedik,hiç korunmadık,olmadı işte...o tedaviler,bozulan hormonlar,ortaya çıkan hastalıklar...millet sorar durur...eşime boşanalım demiştim bir gün,o da sen damızlık değilsin,ben bebek için mi evlendim demişti.cinsel hayatımız mahvoldu,çünkü o da hep sen bana bebek için yanaşıyorsun diyordu.en sonunda ben dr.a gitmeyi reddetmiştim, 9 ay adet görmediğim dönem işte...ve dershanenin son günü,eşim iş çıkışı aldı beni.sanki yeni sevgili olmuşuz gibi bir gündü,çok tuhaftı her şey.o gün bir bebek görünce ağlayan ben,her ilişkide acaba bu defa tutar mı diyen ben değildim sanki.çünkü yemekta karar vermiştik,evlatlık alacaktık.hatta zenci bebek olacaktı ki ilerde açıklama yapmadan evlatlık olduğunu anlayacaktı.kafam nasıl rahatladı.evet,artık dr görmek istemiyordum.o günden sonraki her ilişki zevkine olduve bir ay sonra hamileydim.
bu defayı da biliyorsunuz,yumurtlama kaçtı sanıyordum,kafam çok rahattı yine,bir dahaki aya kaldı nasılsa derken ...
allahın mucizelerine inanıyorum ben.o kafayı boşaltmak öyle zor ki...onu da biliyorum.yine de rabbim yardım edecektir.hepimize acısın...ama olmuyorsa bir vadesi vardır,bir hayrı vardır ve azıık sabır...sen hamilesin,tuzun kuru demeyin.5 yıl kısır gelin bile dendi bana, eşim dışında kimse anlamadı beni...

ayyynen öyle.ev taşımayı bekleme.salla gitsinnn
rahimde kalınlaşma da ya regl öncesi ya gebelikte olur.birkaç gün sonra tekrar test yaptır.

yok canım,herkeste olmaz.ben ikisinde de yaşamadım.benim 5. ve 6. haftalar hep kahverengi lekelenmem oldu. dr rahimde kanama alan yok dese de progesteronn iğnesi oluyorum.çünkü pcos yüzünden progesteronum yetersiz.9 ay boyu olacağım kısmetse.

hoşgördüüüüüüüüüüüümmmmmm

senin keke bayıldı babammmm...
bu arada ben bebek fikrini çıkardım hakkaten kafamdan hee tebrik ettim kendimi...
zevkine bumbumbummmmmmmm:78::78:

afiyet olsuun.ömrü uzun olsuuuunnn
zevkine tabiiiokudun mu turlik kuşuma yazdığımı.hepimiz biden yanılmıyoruz ya.haa ayşe arman bir yılda atmış kfasından ben 5 yılda!sen akıllılık edip at hmen kafandan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…