Krıktır tabi canım benim ya.İnsanın canı sıkkın olunca her şeye kırılası her şeye ağlayası geliyor.O kocan da ne var alttan alsa zaten canın sıkkın senin.Benim koca da aynısını söylüyor.Noldu başta istemiyordun noldu şimdi diyor.Ama insanın fikirleri değişebilir.O zaman da olmayabilirdi ne garantisi var.Ne diye sana destek çıkmıyo sopayı haketmiş o
Merhaba Turlik. KK ya her girdiğimde sizin topiğe hep girer bakarım. Ara ara geçmişi okurum. Senin yazdığın yazılardan birini okuduğumda hamile olduğunu düşünmüştüm. Hatta ismini yanlış hatırlamıyorsam İremay içinde aynı hisse kapılmıştım. O zamandan beri topiğe sizin hamile olup olmadığınızı öğrenmek için şöyle bir bakıyorum. İremay hamileymiş. Bence sen de hamilesin. Kendini boşuna üzme. Tabii bu sadece bir his. Yakında seninde mutlu haberlerini almak dileğiyle
her defasında aynı laf...baştan istemedin...
bi ara da baştan sen istemedin şimdi de ben istemiyorum lafı vardı...adamın peşinde koşar olmuştum..
sonra troid falan çıktı bende o zaman tamam dedi tedavin bitsin hemen başlarız çalışmalara...
troid tedavisi biteli 6 aydan fazla oldu ama bana daha gelen giden yok...
Kızlar ben kaçıyorum çok yorgunum
Turlikim benim canım üzme sakın kendini lütfen İnşallah meleklerimiz gelecek bize
Üzülme tatlımm:80:
sedaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
Annem
nasılsınnnn
haha hahahaaaa gidemedin mi kız
sedaaaaaaaaaaa hoşgeldim şekerim
hayyy ağzın bal yesin gossip...
ne yazdım acaba da sen bu hisse kapıldın merak ettim valla...
inşallah hislerin de yanılmıyosundur canım ama ben pek umutlu değilim yine...
Dediğim gibi sadece bir his. Ama eğer hamileysen inan çok mutlu olurum.
kızlar ben kaçtım daha gidip saçımı düzleştiricem:108::108::108:
hepinizi öptüm
nasıl da anlıyorum seni,bilemezsin.inan kendi öz kardeşim hamileyim dediğinde ağlama krizine girmiştim.26 yaşında evlrndim,eşim de benden 9 yaş büyük.hemen çocuk istedik,hiç korunmadık,olmadı işte...o tedaviler,bozulan hormonlar,ortaya çıkan hastalıklar...millet sorar durur...eşime boşanalım demiştim bir gün,o da sen damızlık değilsin,ben bebek için mi evlendim demişti.cinsel hayatımız mahvoldu,çünkü o da hep sen bana bebek için yanaşıyorsun diyordu.en sonunda ben dr.a gitmeyi reddetmiştim, 9 ay adet görmediğim dönem işte...ve dershanenin son günü,eşim iş çıkışı aldı beni.sanki yeni sevgili olmuşuz gibi bir gündü,çok tuhaftı her şey.o gün bir bebek görünce ağlayan ben,her ilişkide acaba bu defa tutar mı diyen ben değildim sanki.çünkü yemekta karar vermiştik,evlatlık alacaktık.hatta zenci bebek olacaktı ki ilerde açıklama yapmadan evlatlık olduğunu anlayacaktı.kafam nasıl rahatladı.evet,artık dr görmek istemiyordum.o günden sonraki her ilişki zevkine olduvalla canım ben pek iyi değilim içimde sıkıntı var nedense bi ağlamak bi ağlamak
okuldan geldim yemek yaparken bi ara baktım herkes şakır şakır muhabbet ediyo ama ben hem işlerimden hem de bu garip ruh halimden dolayı pek yazmak istemedim...az önce eşim de işe gitti ve ben iyice dibe vurdum sanki...
bu akşam 7 aylık hamile olan kuzenim aradı onunla konuştum daha da beter oldum sanki...
kıskançlık falan değil ama başka bişey var sanki ne bileyim anlatamıyorum aslında kendime de anlatamıyorum
bu bebek ne hale getirdi beni ya ben böyle ufak tefek şeylere ağlıcak bi insan değilim...
neşeli deli dolu şen şakrak bi insanım ama ne olduysa oldu bana...
bu aydan umudum yok zaten bende yeni bi karar aldım 3-4 ay bebek fikrini atıcam kafamdan...unutmak istiyorum artık...
ayyynen öyle.ev taşımayı bekleme.salla gitsinnnAl benden de o kadar... Millet yok kızkardeşi evleniyomuş o ay hiç düşünmemiş, yok o ay taşınıyormuş,yok evi boyuyomuş adetinin geçtiğini unutmuş aklından çıkarmış derken bi bakmışlarki hamile... Temmuz da ben de ev taşıcam kızlar daha çok zamanım var benim..
rahimde kalınlaşma da ya regl öncesi ya gebelikte olur.birkaç gün sonra tekrar test yaptır.arkadaşlar regl günüm 1 ocaktı ama hala adet olmadım. Bugün hastanede acilde idrar testi yaptırdım maalesef sonuç negatif.göğüslerim şişti ve acıyor. kasıklarım da ara ara ağrıyor. Dr ultrasonla da baktı rahimde kalınlaşma var dedi. Hala da adet olacakmışım gibi gelmiyor. Neler oluyor bana sizce? Bileniniz var mıdır acaba?
sağol sedacım daha yenı başladım kabızlık yaparsa değişirim bende dr a sorarım.ya bir de bişe daha sorcam bu yerleşme kanaması falan yazıyolar burda ben yaşamadım böyl bir şey.herkes yaşıyomuymuş bu durumu??
canııımmm iyiyim:)) turlik kuşuma cevap yazıyordum, azıcık da o günlere gittim yazarken,kötü oldum.sedaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
Annem
nasılsınnnn
haha hahahaaaa gidemedin mi kız
sedaaaaaaaaaaa hoşgeldim şekerim
deeecesssiiii hoş geldin
hoşgördüüüüüüüüüüüümmmmmm
senin keke bayıldı babammmm...
bu arada ben bebek fikrini çıkardım hakkaten kafamdanhee tebrik ettim kendimi...
zevkine bumbumbummmmmmmm:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?