düşünmek istemiyorum çünkü üzerinde fazla yoğunlaşırsam kendimi tutamayabilirim.. sadece ne yapmam gerekiyor bilemedim,doktora bile yine olmadı diye gitmeye çekiniyorum sanki zavallıymışım gibi hissedicem kendimi
bana rahim filmi çekildi,peki bunun haricinde birşeyler yaptırmam gerekiyor mu? tüp bebek merkezine mi gitsem acaba araştırma için?
aşılama sonucum negatif.. ağlamadım,boş boş bakıyorum sadece...
zamanı geri alabilmek şansı verilseydi,5 sene beklemez ve evlendiğim ilk aydan itibaren çocuk için çabalardım...şimdi ne yaparım bilmiyorum.
fazla ümidim olmadığı için 3. olmazsa 4.yü yaptırmak düşüncesindeydim ama nedense şuan kararsızım. tüp bebek denemek için erken olduğunu düşünüyorum çünkü 7 aydır uğraşıyorum bu 7 ayın 3 ayı aşılama, 3 ünde ise doğum kontrol hapı kullandım kist için.. kendi haline bırakırsam zaman olarak iyice geç kalırmıyım diye korkuyorum,çünkü içime bir kuşku düştü olmadığına göre sanırım bir problem var..ve bunun ne olduğunu bilememek sıkıntısı
kızlaarr, hastaneden döndüm. aşılama yapıldı. çok rahat geçti çok şükr.çok hafif ağrım var. dinleniyorum.[/QUOTE
aşılaman hayırlı olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen inş mutlu haberlerini verirsin.
düşünmek istemiyorum çünkü üzerinde fazla yoğunlaşırsam kendimi tutamayabilirim.. sadece ne yapmam gerekiyor bilemedim,doktora bile yine olmadı diye gitmeye çekiniyorum sanki zavallıymışım gibi hissedicem kendimi
bana rahim filmi çekildi,peki bunun haricinde birşeyler yaptırmam gerekiyor mu? tüp bebek merkezine mi gitsem acaba araştırma için?
canım üzülme deyip teselli etmekle olmuyor ama bizi en iyi birbirimiz anlarız.Sana tavsiyem aşılama ile uğraşma başarı şansı inan çok az %10-15 birsürü hormon ilacı kurulan hayaller ardından yıkılan ümitler...ben 1 negatif aşılamadan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun vakti zamanı vardır eminim
canım bende 6 yıllık evliyim ve 5 yıldır korunmuyoruz.ilk defa bebek için dr gittiğimizde fazla bi araştırma yapmadı ama aradan 2-3 yıl geçince rahim filminin yanı sıra detaylı kan testi yapıldı tsh,süt hormonları...gibi bir çok şeye bakıldı.Bir arkadaşımda araştırma hastanesine gitmiş 24 tane tahlil istemişler ismini ilk kez duyduğum birçok şeye bakmış.Yaşadığın şehirde araştırma hastanesi varsa içinin rahat etmesi açısından oraya gidip detaylı tahlil yaptırabilirsin
benim de evleneli 6 yıl olmak üzere, biz 5 yıl çocuk istemedik.. bebeğimizde bize küstü...siz beni istemediniz,şimdi de ben sizi istemiyoum diyor
arkadaşlar bu arada eşim bu akşam bana dedi ki, sen bu işe kafanı çok taktın,çok içten istiyorsun,bir şeyi ne kadar içten istersen ve kafayı takarsan onun gerçekleşmesi güçleşir.. kafanı boşalt, içinden at şu çocuk olayını dedi.. sanırım haklı..
haaa birde nette de bunula ilgili bişeylere bakma,inceleme,foruma takılma falan da dedi.. ama nasıl gideyim? benim bu derdimi annem bile bilmiyor ki..
bir tek sizler varsınız..
evet arkadaşım ben bıraktım tedaviyi ama kafamdan atamıyorum bu inanki okadar kolay degil bende atınca hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı şimdi de hep korku var acaba olurda düşermi önceden bilseydim test yapsaydım belki dr hastanede yatırırdı falan filan....sakın formu bırakma bu senin bilecegin şey ama burda bütün dualarımız hep birlikte başka şeylerde yazıyoruz ev işi temizlik vs.....gününü nasıl geçirdiğini yazarsın kışın hep beraber tüp bebeğe gideriz kopmamış oluruz birbirimizden
benim de evleneli 6 yıl olmak üzere, biz 5 yıl çocuk istemedik.. bebeğimizde bize küstü...siz beni istemediniz,şimdi de ben sizi istemiyoum diyor
arkadaşlar bu arada eşim bu akşam bana dedi ki, sen bu işe kafanı çok taktın,çok içten istiyorsun,bir şeyi ne kadar içten istersen ve kafayı takarsan onun gerçekleşmesi güçleşir.. kafanı boşalt, içinden at şu çocuk olayını dedi.. sanırım haklı..
haaa birde nette de bunula ilgili bişeylere bakma,inceleme,foruma takılma falan da dedi.. ama nasıl gideyim? benim bu derdimi annem bile bilmiyor ki..
bir tek sizler varsınız..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.
bugün ikinci gün ama ben o kadar normal hissediyorum ki, sabah uyandığımda bir süre aklıma bile gelmedi aşılama olduğu.geçen aşılamada olan ağrılarım şişkinliklerim bu aşılamada çok kısa sürdü. zaten işlem de çok kısa sürdü. acaba olmadı mı, enjekte edilen spermler yerine ulaşmadı mı diye bile düşündüm.
geçen sefer o kadar kötüydüm ki bu sefer iyi olunca şüphe duyuyorum.
acaba normal mi?
içim acayip sıkılıyor,engel olamıyorum.. uyumak istiyorum olmuyor, hiçbirşey yapasımda gelmiyor,ağlayabilsem belki rahatlarım..
eşimle de tartıştım. keşke şu 2-3 gün beni biraz anlayışla karşılayabilseydi..kendimi çok yalnız hissediyorum.........................
hıc bırseyı kafaya takmayın kızlarrrr.... hayatta hersey kısmet en onemlı sey saglık kendımı hıc ıyı hıssettmıyorum elım ayagm tıtrıyo yazamıcam suan sakınlesnce anlatrım ınsallah kızım ıydr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?