Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
uzn bir tatilden sonra nihayet geldim evimdeyim çok şükür.çok özlemişim evimi.dünyayı gezsem evimden daha çok rahat edeceğim yer bulamıyorum.şimdi temizlik dönemi başlıyoor.aşılamadan önce bitiririm inşallah.sevgiler hepinize

Yalniz bir gun daha bitiyor...esim pzt istanbula dondu ben gelin olarak kaldim..anlamiyorum yaaa oglu gidiyor gelini kaliyor...evimi ozledim....kocami ozledim...aaa bu arada burda bir isede yarasam anlayacam...bizimkiler elalem ne der diye yasarlar kizi varken karisi varken gelinmi bakar modunda hastanedede birakmiyorlar (tabi isime geliyor)evde tek basinayi oynuyorum.cuma gunu esim gelecek 1-2 gun kalip geri donucez....
Bu arada ise basladim...eski isime dondum zorla....evden home office calisacagim...2 ayda bir magazalari dolasacagim bu demek oluyorki kizlar pat diye karsiniza cikabilirim...:))))
Maas kismina biraz taktim ama esim olsun diyor evde calisacaksin tas attinda kolunmu yoruldu diyor...emeklilik sureme 5 yil var hic yoktan sigortan yatacak diyor...ama ben yinedee maasi az buldum gerci ilk uc ay 1200 sonraki aylar kar ortakligi olarak anlastim..o zamana kadar ben cirolari tavan yaptiririmda hadi neyse diyorum su cocuk tedavi isini hallederim bu arada...onun durumuna gore istedigim rakami almazsan banane ben oynamam der cekilirim...

sermuh işin hayırlı olsun arkadaşım. bebek de bonusu olsun inşallah.

beni sorarsanız evde sıkıntıdan bunalmış bir kızla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. sıcaklar da bir yandan. valla napıcam bilemiyorum. yaz okulu için de küçük. o nedenle evde toz alabilmek için kırk takla atar bir moddayım. buna da şükür tabii. hastayken ne sessizdi yavrum rengi soluktu. şimdi de her daim redbull aromalı maşallah

gunaydın kızlarr...
2*3 gundur gıremedım.. hamd olsun bız kızımızla ıyıyız.. ama canımız epey sıkkın esımın kardesı baya bı rahatsız kolon kanserı teshısı kondu daha 22 yasında.. kolonoskopı tekrarlanıcakmıs haftaya da amelıyatla alınıcak bagırsaktan tumor.. sonrada onkolojıye yollamıslar... Allahım saglık versın cumlemıze.. hersey sırasıyla olur ınsallah.. sızlerde ne vr ne yok?

Allah acil şifalar versin.Dilerim en kısa zamanda sağlına kavuşur.

Offf Allah yardimcisi ve yardimsiniz olsun yasida cok genc...insallah erken teshistir...kolon kanserini iyi biliyorum 1.derece yakinlarimda vardi.cok uzuldumm

Sukur artik evime donuyorum....yarin sabah 6.00 ucagiyla gidiyorum kayinpederi sabah hastaneden taburcu ettik eve yerlestirdim...simdi kocamin yanina gitme zamani simdi artik bebis sevdasina dusme zamani simdi artik calisma zamani...simdi artik yolculuk zamani....

ay Allah esirgesin inşallah en kısa zamanda kurtulur canım ya. çok üzüldüm.

hayırlı yolculuklar hayırlı işler..herşeyin hayırlısı

Kizlar kayinvalide olunca gelinlerinize hizmetci muamelesi yapmayin...bilinki sizden nefret edecek ve sizi gormemek icin elinden geleni yapacaktir...kendi kizina demedigi ve yaptiramadigi isleri bana soylemeye utanmiyor.....ama ilahi takdir oyleki kendi kizinin kayinvalideside kizina cektiriyor...

canım allahım acil şifalar versin...inş. hayırlısıyla kurtulur kardeşin. allah sana ailene bağışlasın...

kızlar netten conceive plus jel sipariş ettim. preseed den daha yoğun kıvamlı deniliyor. duyanınız var mı? gelsin kullanınca görüşlerimi de yazıcam.
sermuh sen preseed denedin mi hayatım?

kızlar netten conceive plus jel sipariş ettim. preseed den daha yoğun kıvamlı deniliyor. duyanınız var mı? gelsin kullanınca görüşlerimi de yazıcam.
sermuh sen preseed denedin mi hayatım?

ben de bu preseedi almistim ama ilk birkac ay olmayınca attım kenara. cubuklari da bitti ama tupte daha var. cubuklari sirkeli suda bekletsem mikrobu kirilir herhalde. ben de deneyeyim bu ay.
dun tup bebek merkezine gittim, ilk asilamamizi yapalim diye, kist cikti. ilk kez gittigim doktor bu, hatta yumurtaligin icinde mi, disinda mi anlayamadim dedi, takip istiyor; bu ay asilama yatti. gelecek ay da ramazan, kocam kesin mizmizlanir. hic evdeki hesap uymuyor, aylardir takipteyim hic kistim cikmazdi. basladik ya, ters gidecek

selam kizlar nasilsiniz uzun zaman giremedim abimin esi dogum yapacak onun basini bekliyorum gorumce olarak bu arada bir kizim daha olacak allah nasip ederse hepinizi cok opuyorummmmmmmmmm

bugün doktora gittim doktor rahim filmime baktıktan sonra sol tüpün yapışık biraz dedi.sağ tüpüm zaten yok.iki seçenek var dedi.ya laparaskopi ile açacağız normal yoldan deneyeceksiniz yada tüp bebek.kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım.

sana katılıyorum. benim de öyle oldu. önce kist, sonra mantar ırt vırt. vardır bir hayır demezsen bunalıma bile sürüklüyor. kalan preseed'i eşin sürsün öyle kullanın ben öyle yaptım. spermleri çıkar çıkmaz yakalamaya çalıştım da :))) olmadı tabii.

selam kizlar nasilsiniz uzun zaman giremedim abimin esi dogum yapacak onun basini bekliyorum gorumce olarak bu arada bir kizim daha olacak allah nasip ederse hepinizi cok opuyorummmmmmmmmm

ceymiciğim canım ya. doğum nezaman? demek kızlar 2 olacak. bak benim dikkatimden kaçmış senin bir kızın olduğu. Alah analı babalı büyütsün. yeğenine de uzun ömürler tatlım. bir görünüp bir kayboluyorsun özlüyoruz.

eşin onay veriyorsa direkt tüp bebek dene derim. ben öyle yapardım. laparoskopi masrafı+acısı+her ay ümitlenmeler diye uğraşacağıma..

Kızlarrr... Ne vr ne yok? Ozledım sızleri.. ızmır cok sıcak bunaldık bı kaynımm ıcın hastanelerdeyız ee kaynanamın moralı bozuk dıye olanca butun dugun nısan olaylarınıda ustlendık hıc ugrayamadım.. Bız kızımla ıyıyız hergece yatarken sıze dua edıyoruz ... Optum sızlerı ılk fırsatta uzun uzun hepınıze yazıcam opuyoruzzzzz...

çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar verir inşallah..
her gece yatarken ben de dua ediyorum. bu ay da olmazsa kendimi nadasa bırakıcam 6 ay :18:

kızlar güneşin alnında durmama rağmen amele yanıklarımı değil zaten yanmış olan yerlerimi tekrar yakmayı başardım. çıplakken üzerimde beyaz t-shirt var gibi hala (( ölüciim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…