gunaydın kızlarr...
2*3 gundur gıremedım.. hamd olsun bız kızımızla ıyıyız.. ama canımız epey sıkkın esımın kardesı baya bı rahatsız kolon kanserı teshısı kondu daha 22 yasında.. kolonoskopı tekrarlanıcakmıs haftaya da amelıyatla alınıcak bagırsaktan tumor.. sonrada onkolojıye yollamıslar... Allahım saglık versın cumlemıze.. hersey sırasıyla olur ınsallah.. sızlerde ne vr ne yok?
gunaydın kızlarr...
2*3 gundur gıremedım.. hamd olsun bız kızımızla ıyıyız.. ama canımız epey sıkkın esımın kardesı baya bı rahatsız kolon kanserı teshısı kondu daha 22 yasında.. kolonoskopı tekrarlanıcakmıs haftaya da amelıyatla alınıcak bagırsaktan tumor.. sonrada onkolojıye yollamıslar... Allahım saglık versın cumlemıze.. hersey sırasıyla olur ınsallah.. sızlerde ne vr ne yok?
gunaydın kızlarr...
Sukur artik evime donuyorum....yarin sabah 6.00 ucagiyla gidiyorum kayinpederi sabah hastaneden taburcu ettik eve yerlestirdim...simdi kocamin yanina gitme zamani simdi artik bebis sevdasina dusme zamani simdi artik calisma zamani...simdi artik yolculuk zamani....
gunaydın kızlarr...
kızlar netten conceive plus jel sipariş ettim. preseed den daha yoğun kıvamlı deniliyor. duyanınız var mı? gelsin kullanınca görüşlerimi de yazıcam.
sermuh sen preseed denedin mi hayatım?
ben de bu preseedi almistim ama ilk birkac ay olmayınca attım kenara. cubuklari da bitti ama tupte daha var. cubuklari sirkeli suda bekletsem mikrobu kirilir herhalde. ben de deneyeyim bu ay.
dun tup bebek merkezine gittim, ilk asilamamizi yapalim diye, kist cikti. ilk kez gittigim doktor bu, hatta yumurtaligin icinde mi, disinda mi anlayamadim dedi, takip istiyor; bu ay asilama yatti. gelecek ay da ramazan, kocam kesin mizmizlanir. hic evdeki hesap uymuyor, aylardir takipteyim hic kistim cikmazdi. basladik ya, ters gidecek
selam kizlar nasilsiniz uzun zaman giremedim abimin esi dogum yapacak onun basini bekliyorum gorumce olarak bu arada bir kizim daha olacak allah nasip ederse hepinizi cok opuyorummmmmmmmmm
bugün doktora gittim doktor rahim filmime baktıktan sonra sol tüpün yapışık biraz dedi.sağ tüpüm zaten yok.iki seçenek var dedi.ya laparaskopi ile açacağız normal yoldan deneyeceksiniz yada tüp bebek.kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım.
Kızlarrr... Ne vr ne yok? Ozledım sızleri.. ızmır cok sıcak bunaldık bı kaynımm ıcın hastanelerdeyız ee kaynanamın moralı bozuk dıye olanca butun dugun nısan olaylarınıda ustlendık hıc ugrayamadım.. Bız kızımla ıyıyız hergece yatarken sıze dua edıyoruz ... Optum sızlerı ılk fırsatta uzun uzun hepınıze yazıcam opuyoruzzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?