Kizlar basim cok kalabalik kayinpeder acik kalp ameliyati oldu denizlideyim ortalik cok karisik ve stresli simdi yogun bakimdan cikmasini bekliyoruz...pestilim cikti resmen elimden geleni yapmaya calisiyorum .allah tum hastalara sifa versin....
kızlar valla bugun çok sinir oldum kayınvaldem ameliyat olmuştu dedim ya 2dizinden oldu platin koydular ameliyat sonrası yürüyemio bugun dr götürdük basamıo ya kendi 110 kilo eşimle abisi zor kaldırıolar ya inanmıorum bide görümcem var eltimde kalıo allah sabır versin 2 çocugu var biri daha 1 yasında görümcemin oglu 5 yaasında neymiş o bakamaznış çocugu varmiş bide herkase kızım var çocugu var gelemio diyo ya naparsın ben kendimi paralıom eltim öle ama hala kızımda kızım allah razı olsun demioya görümcemde sagolsn ameliyattan geleli 5 gün oldu bikere bvile gelmedi neymiş çocugu varmiş ya 5 yaşında ya okula gitcek seneye bahaneye bakarmısınız neyse kafanızı şişirdim paylaişmak istedim kızlar yazınca rahatlarım die
Kizlar basim cok kalabalik kayinpeder acik kalp ameliyati oldu denizlideyim ortalik cok karisik ve stresli simdi yogun bakimdan cikmasini bekliyoruz...pestilim cikti resmen elimden geleni yapmaya calisiyorum .allah tum hastalara sifa versin....
topik bu kadar sessiz olduğuna göre seneye mart nisanda bebek dolacak liste demek ki
slm kızlar.. garip bir ruh hali sardı beni.. artık kimseyi arayasım gelmiyor,her aradığım kişi bebek yok mu daha diye soruyor.. bugün kimi arasam yada dışarıda denk gelsem aynı şeyi sordu..
hayatımdan bu soru cümlesi çıksın istiyorum.. keyfim yerindeydi bikaç gündür ama insanda keyif bırakmıyorlar..
oh ohhh.... herkess tatıl yapıoo heralde gırıyorum kendı kendıme bıseyler yazıp cıkıyorum topıc agası bn oldum yaww...ızmır cok sıcakk dusun altında su kusu oldummm... esım hep sehır dısında dıye tatıl e de cıkamıyoruzzz dr umz ızın verdı ama maalesef... su klımaların gozunu seveyım...
canım seni çok iyi anlıyorum bizde aynı durumdayız gerk kendi ailem gerekse eşimin ailesi sizin çoluk çocuğunuz yok ne işiniz var diye bütün angarya ve ayak işlerini bize yaptırır.eşimle bizim en çok istediğimiz şey artık bizi eve bağlayacak bi çocuk:)1-2 gün sonra annemin bi arkadaşının düğünü var annem şehir dışında olduğu için düğüne gidemeyecek ablam bana sen gidermisin bizim çocuk var en müsait sensin deyiverdi.bu arada çocuğu 5 yaşında :)aynı durum yani canım merak etme.
slm kızlar..
tatilimi böldüm geldim,biraz sonra yumurta takibi için doktoruma gidicem.ne var ne yok baksın bakalım.. doktorum aşılama yapalım diyor ama ben kararsızım,kendimiz mi denesekki diyorum.malum yaz dönemi zaten para durumları vahim.
bi problem yoksa çrş günü aşılama yapmak isteyebilir.. yaptırırsam hemen doktor çıkışı yola çıkıcam ve tatile devam edicem.çok hareketli olup dikkat edemeyeceğim için işim sadece şansa kalıyor,tutacağı varsa zaten tutar...
merhabalar
srmuh kolay gelsin, hele de kayınvalide-kayinpedere bakmak daha zor, tez zamanda sifa bulsunlar.
ben de bu sabah hastalandim; sabah tuvalette bugun ayin 4'u, hastalanmadim diye gulumsedigimi (3'unde oluyorum cunku) ve hemen ardindan hastalandigimi farkettigimde yuzumun asildigini farketmem cok komikti. saliseler icinde modum degisiverdi. inanilmaz sekilde kafaya takiyorum artık, aklimdan cikarmadigim tek an bile yok neredeyse. bugun -yarin doktora gidip ilk asilamam icin tedaviye baslayacagiz. eger sperm yıkamayla ilgili hala yol alamadilarsa, daha once gonderdıgı arkadasina gidip orada asilama yaptıracagim. cunku artik -bu ay da- beklemek istemiyorum. esim tatil ayarliyordu; ne olursa olsun 17'si civari olmasin dedim. birak birinciyi, ikinci, ucuncu cocuklarim icin bile sabirsizlaniyorum.
Bence gunun sozu......agzindan cikan lafin esiri olursun cikmayan laf icinde kalir seni baglamaz..
15 gun istanbulda bana misafir olduklarinda yapmadiklari eziyet kalmadi ozellikle gorumcemin .hic karsilik vermedim simdi babasi hasta ve ben dort donuyorum oda utancindan etrafimda dort donuyor.bu hali bence ona en agir sozleri soylemekten daha keyifli..
Hala denizlideyim esim istanbula donecek ve 1 hafta sonra gelecek hic kalasim yok ama ne yapalim yapacak bir seyde yok...bu arada bu ayki yumurtlama gunlerimde bosa gitti ....tatile gidecektik oda gecti....
merhabalar
srmuh kolay gelsin, hele de kayınvalide-kayinpedere bakmak daha zor, tez zamanda sifa bulsunlar.
ben de bu sabah hastalandim; sabah tuvalette bugun ayin 4'u, hastalanmadim diye gulumsedigimi (3'unde oluyorum cunku) ve hemen ardindan hastalandigimi farkettigimde yuzumun asildigini farketmem cok komikti. saliseler icinde modum degisiverdi. inanilmaz sekilde kafaya takiyorum artık, aklimdan cikarmadigim tek an bile yok neredeyse. bugun -yarin doktora gidip ilk asilamam icin tedaviye baslayacagiz. eger sperm yıkamayla ilgili hala yol alamadilarsa, daha once gonderdıgı arkadasina gidip orada asilama yaptıracagim. cunku artik -bu ay da- beklemek istemiyorum. esim tatil ayarliyordu; ne olursa olsun 17'si civari olmasin dedim. birak birinciyi, ikinci, ucuncu cocuklarim icin bile sabirsizlaniyorum.
slm kızlar..
tatilimi böldüm geldim,biraz sonra yumurta takibi için doktoruma gidicem.ne var ne yok baksın bakalım.. doktorum aşılama yapalım diyor ama ben kararsızım,kendimiz mi denesekki diyorum.malum yaz dönemi zaten para durumları vahim.
bi problem yoksa çrş günü aşılama yapmak isteyebilir.. yaptırırsam hemen doktor çıkışı yola çıkıcam ve tatile devam edicem.çok hareketli olup dikkat edemeyeceğim için işim sadece şansa kalıyor,tutacağı varsa zaten tutar...
Acelya sen bilirsin ama bence sende stres tavan yapmis gibi gorunuyor.once tatilini yap bosver olursa olur olmazsa olmaz tatil donusu rahat bir ruhla asilama yaptir en azindan paran bosuna gitmez vicdainda rahat olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?