Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Kizlar basim cok kalabalik kayinpeder acik kalp ameliyati oldu denizlideyim ortalik cok karisik ve stresli simdi yogun bakimdan cikmasini bekliyoruz...pestilim cikti resmen elimden geleni yapmaya calisiyorum .allah tum hastalara sifa versin....

Kizlar basim cok kalabalik kayinpeder acik kalp ameliyati oldu denizlideyim ortalik cok karisik ve stresli simdi yogun bakimdan cikmasini bekliyoruz...pestilim cikti resmen elimden geleni yapmaya calisiyorum .allah tum hastalara sifa versin....

gecmışş olsun sermuhcumm Allah acıl sıfalar versın..

canım seni çok iyi anlıyorum bizde aynı durumdayız gerk kendi ailem gerekse eşimin ailesi sizin çoluk çocuğunuz yok ne işiniz var diye bütün angarya ve ayak işlerini bize yaptırır.eşimle bizim en çok istediğimiz şey artık bizi eve bağlayacak bi çocuk:)1-2 gün sonra annemin bi arkadaşının düğünü var annem şehir dışında olduğu için düğüne gidemeyecek ablam bana sen gidermisin bizim çocuk var en müsait sensin deyiverdi.bu arada çocuğu 5 yaşında :)aynı durum yani canım merak etme.

geçmiş olsun canım rabbim kayınpederine ve bütün hastalara acil şifalar versin.

açelya canım boşver etraftaki insanları ben samimi olmadığım pek çok kişiye düşünmüyoruz daha diyorum gerçi onlarda inanmıyorlardır ama 6 yıl oldu evleneli:)insanlar garip bekar olursun ne zaman evleneceksin daha düşünmüyomusun diye sorarlar.evlenirsin bebek yokmu ne zaman düşüneceksiniz diye sorarlar bi tane olur ikinci olmuyomu diye sorarlar :)kısacaı sorarlarda sorarlar en iyisi boşvermek keyfini kaçırma canım biliyosun biz stresten uzak durmalıyız .keyifler kaçmasın.:)

oh ohhh.... herkess tatıl yapıoo heralde gırıyorum kendı kendıme bıseyler yazıp cıkıyorum topıc agası bn oldum yaww... ızmır cok sıcakk dusun altında su kusu oldummm... esım hep sehır dısında dıye tatıl e de cıkamıyoruzzz dr umz ızın verdı ama maalesef... su klımaların gozunu seveyım...

antalya da ben ne edem canım yaaa. eridik valla.

kızlar adetliyim diye kollu bluz giydim semsiya altından çıkmadım ama yılın ilk amele yanığı benden geliyor hayırlı olsun :)

Bence gunun sozu......agzindan cikan lafin esiri olursun cikmayan laf icinde kalir seni baglamaz..
15 gun istanbulda bana misafir olduklarinda yapmadiklari eziyet kalmadi ozellikle gorumcemin .hic karsilik vermedim simdi babasi hasta ve ben dort donuyorum oda utancindan etrafimda dort donuyor.bu hali bence ona en agir sozleri soylemekten daha keyifli..
Hala denizlideyim esim istanbula donecek ve 1 hafta sonra gelecek hic kalasim yok ama ne yapalim yapacak bir seyde yok...bu arada bu ayki yumurtlama gunlerimde bosa gitti ....tatile gidecektik oda gecti....

merhabalar
srmuh kolay gelsin, hele de kayınvalide-kayinpedere bakmak daha zor, tez zamanda sifa bulsunlar.
ben de bu sabah hastalandim; sabah tuvalette bugun ayin 4'u, hastalanmadim diye gulumsedigimi (3'unde oluyorum cunku) ve hemen ardindan hastalandigimi farkettigimde yuzumun asildigini farketmem cok komikti. saliseler icinde modum degisiverdi. inanilmaz sekilde kafaya takiyorum artık, aklimdan cikarmadigim tek an bile yok neredeyse. bugun -yarin doktora gidip ilk asilamam icin tedaviye baslayacagiz. eger sperm yıkamayla ilgili hala yol alamadilarsa, daha once gonderdıgı arkadasina gidip orada asilama yaptıracagim. cunku artik -bu ay da- beklemek istemiyorum. esim tatil ayarliyordu; ne olursa olsun 17'si civari olmasin dedim. birak birinciyi, ikinci, ucuncu cocuklarim icin bile sabirsizlaniyorum.

yani arkadaşım çocuk bahaneleri anladım ama yapmıolar zaten çocuk olmassa da yapmaz benimkiler ama neden hala onların adı oluo gelirdide çocugu var yapmak isteyen insan bişekilde yapar bence

slm kızlar..
tatilimi böldüm geldim,biraz sonra yumurta takibi için doktoruma gidicem.ne var ne yok baksın bakalım.. doktorum aşılama yapalım diyor ama ben kararsızım,kendimiz mi denesekki diyorum.malum yaz dönemi zaten para durumları vahim.
bi problem yoksa çrş günü aşılama yapmak isteyebilir.. yaptırırsam hemen doktor çıkışı yola çıkıcam ve tatile devam edicem.çok hareketli olup dikkat edemeyeceğim için işim sadece şansa kalıyor,tutacağı varsa zaten tutar...

Acelya sen bilirsin ama bence sende stres tavan yapmis gibi gorunuyor.once tatilini yap bosver olursa olur olmazsa olmaz tatil donusu rahat bir ruhla asilama yaptir en azindan paran bosuna gitmez vicdainda rahat olur...

Ooooo bir iki olmus uc gelmis ....bide ucu birden gelirmi gorursun uc cocugu .:))))))

benim sözüm daha komik. adam sandım eşeği elime verdi t.şşağı :))))

canım k.pederine geçmiş olsun. hayırlı gelinsin. Allah sana edilen duaları geri çevirmesin. ben de cinnet geçirme sınırındayım. ev havuzlu kızım da balık olup orada yaşamak istiyor. bugun kahvaltıyı orada yapacakmışız, muzunu orada yiyecekmişiz, orada da uyuyacakmış gece olunca. daha çoook iğne yer gibi görünüyor ben napıcam bütün yaz ya. eşim oh ne güzel işte. keşke ben de arada kaçabilsem.

aşılaman şimdiden uğurlu gelsin arkadaşım. 2. 3. lerde peş peşe gelsinler inşallah. benim bu ay 2 gün gecikti. resmen göbecikler attım. sonra oldugumu an be an anladığımda gittim hemen preseed muadili bir jel var ebay de conceive diye onu sipariş ettim. hsg bana yaramadı sanırsam ((

hayırlı aşılamalar ve mutlu tatiller canım. bebişin tutunsun inşallah. rahat ol. ağır kaldırma ve ayağını üşütme gerisi kolay :)))

Bilge yarama bastin...bu gun burdaki arkadaslarim havuza gittiler beni oldukca zorladilar amaaa ben kaldim...Bu arada havuz icin enfeksiyona dikkat et kizkardesiminde evinde havuz var cok sik bakim yaptiklari halde cocuklar malesef rahatsizlaniyor tabi dedigin gibi onlarihavuzdan cikartana askolsun...

Acelya sen bilirsin ama bence sende stres tavan yapmis gibi gorunuyor.once tatilini yap bosver olursa olur olmazsa olmaz tatil donusu rahat bir ruhla asilama yaptir en azindan paran bosuna gitmez vicdainda rahat olur...

:)) stres tavan yapmış olabilir bilemiyorum ama nedeni aşılama falan değil eminim...tatil süresi uzun,ne zaman nereye gitsem diye kafamı kurcalıyorum. her sene bir plan olurdu ama bu sene yüreğinin götürdüğü yere git durumu söz konusu..
aşılama için ise ben sadece umudumu kesmeden arka arkaya yaptırıcam diye kendime söz vermiştim.bizimki birazcık önceden yapılmış planı uygulamak oluyor. bugün doktora gittim 4-5 tane yumurtam varmış en küçüğü 16 mm.. iğne için geç bile kalmışız dedi, çrş öğlen aşılama için randevu verdi. ben bu gece iğnemi yaptıracaktım ama şuan öyle bir sancım varki sanırım birkaçı çatlıyor hissedebiliyorum. kendimiz denesek 3 gün perhiz durumu bozulmuş olacak,yazıkk boşa gidecek sanırım benim yumoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…